• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim ne yapmalıyım?

bayanlar 4 yıldır sevgilim var ailelerimiz olsun tanıştı ciddiyiz de ilişkimiz de her şey iyi güzel gidiyor da şöyle bir sıkıntım var kendisi hiç romantik değildir bana doğum günlerimde bile hediye alırken beni götürür beğen sen ben alayım der.4 yıldır 2 kere falan süpriz yapmıştr. Kıskançlığı ise beni çok bunaltıyor kızlar ya o hayatıma girdiğinden beri etrafımda hiç erkek arkadaşım yok facebook yok twtter yok hepsini kapattırdı benim kız arkadaşlarıma dahil kısıtlar kafeye gidecek olurum izin vermez neymiş efendm kafede çok erkek olurmuş bakarlarmış halbuki parmağımda tektaş yüzük var hiç çıkarmam şuan öğrenciyim üniversitede sınıfımdaki hiç bir erkekle konuşmuyorum o istemediği için, kendmi çok garip yalnız hissetmeye başladım benim psikolojmi bozmuş sanki bu adam evleninc ede aynı şekilde devam edeceğini ondan izinsiz bakkala dahi gidemiceğimi sölüyor zaten sürekli dediği şey sen boşuna okuyosun zaten evlenince çalştırmıcam seni gibi sözlerine siniri oluyorum sürekli bunun kavgasını ediyorum ben boşuna mı okudum bunca sene diye ama yok(bu arada kendisi servis çekiyo fabrikaya liseye kadar okudu benim ondan üstün olmamı mı istemiyo aceba) laftan anlamıyor ben çalştırmam karımı diyor inanın şimdiden çok bunaldım. 4yıllık ilişkim sonuçta bitirmekde istemiyorum konuşyorum ben böleyim beni kıskanç halimle kabul etceksin DEĞİŞMEM diyor çokta seviyorum napcğımı bilemedim sanki üstümde bir yük var offffffffffffffffffff
Sevgiliyken bu kadar kiskancsa evlenince neye donusur kim bilir.. Isin zor senin

şöle çalıştırmak istememe fikri kendisi fabrikaya servis çekiyor bu yüzden o ortamı görüyor duyyor banada ortam çok bozuk çalşma evde otur diyor evet bu konuda çok tartışmamız oldu ama adam inatla hayır diyor ayrılık bizim sonumuz ya
Sevgilik başka evlilik başka birşey, burda boşanıyorum, boşandım konularını bi incele istersen, neden yuvalarını yıkıyormuş insanlar?
Ayrıca çalışma ortamında gördügü erkekler gibi davranıyor o zaman kendiside..
Senin yapacağını düşünüyorsa, kendi zihniyeti bozuk yapmak için an kolluyor.

En iyi erkek bile amacina ulastiktan sonar sacmalamaya basliyorsa, boyle bir kisitlama icinde omur gecirip geciremeyeceginizi iyi dusunun. Ozgurluk guzeldir ya Nazi kampinda gibi evlilik bir kabus gibi

:KK37: pembe gözlüklerinizi çıkarıp öyle bakın ilişkinize sorunlar sinyallleri şimdiden vermiş size görmek isterseniz eğer.
kıskancçlık yüzünden Evlendikten sonra ailene göndermezse ya??
Böyle cinslerde var maalesef !!!

5Yıllık ilişkim bitti atmadan dolayı üstüne 2 yıllık ilişkim bitti yine aldatmadan dolayı şimdi nişanlıyım ve gayett mutlu huzurluyum Rabbim nazardan, kem gözden korusun. :KK36:
dile kolay canım 5 yıl bitmiş ben nasıl bitiricem 4yıllık ilişkmi nasıl unutucam insan bağlanıyo ya

Sevgilik başka evlilik başka birşey, burda boşanıyorum, boşandım konularını bi incele istersen, neden yuvalarını yıkıyormuş insanlar?
Ayrıca çalışma ortamında gördügü erkekler gibi davranıyor o zaman kendiside..
Senin yapacağını düşünüyorsa, kendi zihniyeti bozuk yapmak için an kolluyor.
bunun için defalarca kavga ettik hep o kendini haklı çıkardı ben artık şöle düşünüyorum benim ondan üstüm olacağımı bilidiği için çalışmamı istemiyo

En iyi erkek bile amacina ulastiktan sonar sacmalamaya basliyorsa, boyle bir kisitlama icinde omur gecirip geciremeyeceginizi iyi dusunun. Ozgurluk guzeldir ya Nazi kampinda gibi evlilik bir kabus gibi
kimslere anlatamamıştım bu kadar ayrıntılı saolun fikirleriniz için

bunun için defalarca kavga ettik hep o kendini haklı çıkardı ben artık şöle düşünüyorum benim ondan üstüm olacağımı bilidiği için çalışmamı istemiyo

kimslere anlatamamıştım bu kadar ayrıntılı saolun fikirleriniz için
Karısını sıkı sıkı eve kapatan adam dışarda her haltı yiyor. O kadar çok kişiden duydum ki bunu...
Ben defalarca gördüğüm örneklere dayanarak yorum yapıyorum, yerinde olsaydım ne yapardım diye düşünerekte sana tavsiyede bulunuyorum, hayat senin, kararını kendin vereceksin, biz bize düşeni yapıp kenara çekilcez, sen yaşayan olacaksın. Hakkında hayırlısı olsun :)

benimde kıyafetime çok karşır hatta bikeresinde dekolteli gömlek giydim diye biyerden yakası kapalı kıyafet aldı değiştirdi üstümdekini nedense benim çok hoşuma gitti seviyorum ondan sanırım bana bugüne kadar yaptıkları hoş gelirdi arkadaşlarma anlatınca psikolojik manyak bu çocuk dediler bide bana hep derler sen safsın diye
Ama sadece kıyafet meselesi degil canim olay..ben tasarımcıyım işim kıyafetlerle yani ona rağmen eşimin kıskançlık krizleri oluyo ama tabiki dozunda..fakat sendeki olay çok farklı bakkala bile izinsiz gidememek,istediğin halde çalışamamak,her attığın adimda ondan izin almak bunlar normal şeyler değil bu tarz bi yaşama katlanabilecegini sanmıyorum

Karısını sıkı sıkı eve kapatan adam dışarda her haltı yiyor. O kadar çok kişiden duydum ki bunu...
Ben defalarca gördüğüm örneklere dayanarak yorum yapıyorum, yerinde olsaydım ne yapardım diye düşünerekte sana tavsiyede bulunuyorum, hayat senin, kararını kendin vereceksin, biz bize düşeni yapıp kenara çekilcez, sen yaşayan olacaksın. Hakkında hayırlısı olsun :)
teşekkür ederim canım ben bunu uzun zamandır düşünüyodum zaten ne demek ben değişmem ya benim için bi fedakarlı yapmıcaksa ben neden yapayım ki, bunu daha yeni söledi ondan habersiz bakkala dahi gidemiceğimi ben evliliği bu şekilde düşünmüyordum bu sözü çok koydu bana sanki onun kuklasıymışım gibi davrandı

Guzel kardeşim ruh hastası olursun ruh hastası.

Değişir deme değişmez, değişse bile daha kotu olur.

Ha bi ömür tek başıma evde yaşarım ona bağımlı diyorsan o başka..

Ama sadece kıyafet meselesi degil canim olay..ben tasarımcıyım işim kıyafetlerle yani ona rağmen eşimin kıskançlık krizleri oluyo ama tabiki dozunda..fakat sendeki olay çok farklı bakkala bile izinsiz gidememek,istediğin halde çalışamamak,her attığın adimda ondan izin almak bunlar normal şeyler değil bu tarz bi yaşama katlanabilecegini sanmıyorum
aslında çok sosyal biriydim ne dediyse yaptım onla konuşmucaksın dedi konuşmadım facebook kapatcaksın dedi kapattım artık katlanamıyorum ya sınıfımdaki erkek arkadaşlarımla konuşmuyorum öle bir baskı var ki üstümde katlanamıcam artık

teşekkür ederim canım ben bunu uzun zamandır düşünüyodum zaten ne demek ben değişmem ya benim için bi fedakarlı yapmıcaksa ben neden yapayım ki, bunu daha yeni söledi ondan habersiz bakkala dahi gidemiceğimi ben evliliği bu şekilde düşünmüyordum bu sözü çok koydu bana sanki onun kuklasıymışım gibi davrandı
Bak objektif bakınca geri kalan yanlışları, olumsuzluklarıda görmeye başladın :)

sizlerle konuşmak iyi geldi bana içime ata ata dağ oldu bıkmışım artık
Iyi geldiysek ne mutlu :)
Aşkın sevginin olduğu yerde mantık olmaz diye birşey yok, mantık çerçevenin dışına çıktığı anda, hayatından çıkar, kimse değişmez. Içine atar 3 ay bekler 5 ay bekler, sen ona mecbur olduktan sonra, gerçek kişiliğini ortaya çıkarır.

Iyi geldiysek ne mutlu :)
Aşkın sevginin olduğu yerde mantık olmaz diye birşey yok, mantık çerçevenin dışına çıktığı anda, hayatından çıkar, kimse değişmez. Içine atar 3 ay bekler 5 ay bekler, sen ona mecbur olduktan sonra, gerçek kişiliğini ortaya çıkarır.
şimdi bunun ayrılması var bu zamana kadar 4yılıma yazık ayrılmayım diye düşünüyodum çok alıştım ona

şimdi bunun ayrılması var bu zamana kadar 4yılıma yazık ayrılmayım diye düşünüyodum çok alıştım ona
Bak hiç seviyorum demedin, hep alıştım dedin, alışkanlıklardan vazgeçilebilir, üzülmezsin demiyorum üzülürsün, özgürlüğünün tadına varınca, mutlu olmaya başlarsın.

aslında çok sosyal biriydim ne dediyse yaptım onla konuşmucaksın dedi konuşmadım facebook kapatcaksın dedi kapattım artık katlanamıyorum ya sınıfımdaki erkek arkadaşlarımla konuşmuyorum öle bir baskı var ki üstümde katlanamıcam artık
Aslında olucagını bilsem erkek arkadasini karsina al konuş derim boyle davranmaya devam edersen ayrilicam kesin olarak de..ama işte erkeklere güven yok tamam der sana ama evlendikten sonra baslar yine ayni muhabbetler 4 yılımda birlikte gecti diyosun cok zor işin gercekten..ama sonradan acı çekmektense baştan kestirip atman daha mantikli

Yahu bu noktalama isaretleri parayla mi? Kullansaniza.. Dumduz yazmissiniz. Cumlenin basi sonu belli degil..

terapiste gidin bence. Bu kadar kisitlamaya gelemeyeceksen, ikerde bosanacagina simdi ayrilmak kolay olur. Ayrilmak istemiyorsaniz da terapiye gidin

Adam net. Ben değişmem diyor. Boşuna kavga ediyorsun yani. Böyle devam edecek belliki. Durumu böyle kabulleneceksen evlen ama yoksa hayatını karartma derim.
Eşim beni çalıştırmıyor, kapı dışarı çıkarmıyor diye konu açarsın sonra buraya.
Ayrılmak çok zor gibi geliyor şu an ama ne kadar zaman üzülebilirsin ki?? En fazla bir sene. Ömür boyu üzülmekten yada evlenip ayrılmaktan iyidir.

Asla küçümsemek için söylemiyorum ama sen üni okuyormuşsun, o servis çekiyor, lise mezunu. Zamanla kendini senin karşında ezik hissetmeye başlar. Çalıştırmak istememesinin sebebi de bu zaten. Ondan üstün görünmeni istemiyor toplumda. Düşün mesela sen bir şirkete girip çalışacaksın, makyaj , topuklu tıkır tıkır her sabah. O ise senin bindiğin servisi kullanıyor olacak. Normalde bindiğin servisin şoförüne bakar mıydın??

Yanlış anlaşılmasın. Katiyen hayatta kimseyi küçümsemem. Ama evlenecek kişilerin sosyal ve ekonomik açıdan aşağı yukarı aynı çizgide olması gerektiğini düşünüyorum. Sevgilin zengin de olabilir ama bu sosyal anlamda uygun olmadığınız gerçeğini değiştirmez.

Buna bende dahilim. Mesela bende çok zengin bir ailenin çok yakışıklı oğluyla evlenemezdim, cesaret edemezdim. Benden çok daha güzel ve çok daha görmüş geçirmiş hatun ister o da. Her ne kadar okumuş olsam da yeterli değil, bambaşka sosyal hayatlardan gelmişiz. Adam yurtdışında kayak yaparak büyümüştür. Ben atıyorum Uludağ'ı bile görmemişimdir. Arkadaşlarıyla bir araya gelince konuşacak konu bile bulamaz insan.
Hadi bu bir derece. Zengin erkekle evlenip sosyeteye karışan güzel kız çok. Sınıf atlamak belki daha kolay. Belki bazı şeylerin ezikliğini hissederek uyum sağlamaya çalışır insan. Ama bulunduğun durumdan daha aşağısına düşmek çok zor.

Bırak o da kendine göre evde oturabilecek, onu yüceltebilecek bir kız bulsun. Sende kendi çizginde, daha modern düşünen ve seni kısıtlamayacak biriyle mutlu ol.

Back