- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
Sevgiliyken bu kadar kiskancsa evlenince neye donusur kim bilir.. Isin zor seninbayanlar 4 yıldır sevgilim var ailelerimiz olsun tanıştı ciddiyiz de ilişkimiz de her şey iyi güzel gidiyor da şöyle bir sıkıntım var kendisi hiç romantik değildir bana doğum günlerimde bile hediye alırken beni götürür beğen sen ben alayım der.4 yıldır 2 kere falan süpriz yapmıştr. Kıskançlığı ise beni çok bunaltıyor kızlar ya o hayatıma girdiğinden beri etrafımda hiç erkek arkadaşım yok facebook yok twtter yok hepsini kapattırdı benim kız arkadaşlarıma dahil kısıtlar kafeye gidecek olurum izin vermez neymiş efendm kafede çok erkek olurmuş bakarlarmış halbuki parmağımda tektaş yüzük var hiç çıkarmam şuan öğrenciyim üniversitede sınıfımdaki hiç bir erkekle konuşmuyorum o istemediği için, kendmi çok garip yalnız hissetmeye başladım benim psikolojmi bozmuş sanki bu adam evleninc ede aynı şekilde devam edeceğini ondan izinsiz bakkala dahi gidemiceğimi sölüyor zaten sürekli dediği şey sen boşuna okuyosun zaten evlenince çalştırmıcam seni gibi sözlerine siniri oluyorum sürekli bunun kavgasını ediyorum ben boşuna mı okudum bunca sene diye ama yok(bu arada kendisi servis çekiyo fabrikaya liseye kadar okudu benim ondan üstün olmamı mı istemiyo aceba) laftan anlamıyor ben çalştırmam karımı diyor inanın şimdiden çok bunaldım. 4yıllık ilişkim sonuçta bitirmekde istemiyorum konuşyorum ben böleyim beni kıskanç halimle kabul etceksin DEĞİŞMEM diyor çokta seviyorum napcğımı bilemedim sanki üstümde bir yük var offffffffffffffffffff