4 yıllık ilişkim ne yapmalıyım?

Sevgi mevgi boş iş evlenince napacaksınız servis koltuklarını mı kemireceksiniz acaba ??? Enteresan bi insansın davul bile dengi dengine bi mantıklı düşün sence ne kadar geleceğiniz olabilir nasıl bi evliliğiniz olabilir??? bence sende farkındasın ama sırf 4 yıl diye boşu boşu sabredip bekliosun yazık sana

Bu sekilde hayat gecmez, insanlarda degismez.
Hatta umut ediyorsunuz ya belki ilerde degisir diye, daha bile kotuye gidebilir.
Yol yakinken kurtarin kendinizi..

4 yıllık da olsa 44 yıllıkta olsa olmayacak duaya amin deme. Sürenin bir önemi yok benim bir akrabam 7 yıllık sevgilisi ile evlendi 1 ay sonra boşandı. O yüzden süre ile kendini avutma. Şuan seviyorsun diye çekilebilir gelen şeyler evlenince sana cehennemi yaşatacak. Sevgilinin yaptığı tamamen özgüven eksikliği, senin ondan seviyece yukarda olmandan dolayı. Bu yüzden ömrü boyunca seni kısıtlayıp kendi seviyesine indirmeye çalışacak. Herşeyi geçtim ailen seni belki ne emeklerle ileride kocan çalıştırmasın diye mi okutuyor ? Bunca emeğin bu yüzden mi ? Herşeyi geçtim seni çalıştırmam demeye ne hakkı var ? Kocan mı olacak senin, annen baban mı ? Kendisini ne sanıyor.. Koca dediğin yanında olur, karşında değil, iyiliğini ister, ortağın olur.. İpleri çok fazla eline verip kendini aşağılatmışsın. Sağlıklı bir ilişki değil, mutlu gelecek görünmüyor. Bence kendine gel ve duygularınla değil mantığınla hareket et. Yoksa ileride çok üzüleceksin..

Iliskini Bittirme tabii , hayatini Bittir ama..
Cok önemli ya bir Erkek icin hayatini bittirmek..
Bazi genc kizlari hic anlamiyorum , Annen baban seni bir erkege esir ol diyemi dogurdu ?
Bir erkek seni calistirmazsin diyemi okuttu ?

Sen bugun bitirmezsen evleninc3 zaten bosanacaksin ..
Uzatmalari oynuyosun sadece ..

Yazik gercekten , bir erkek istiyor diye arkadaslarla gorusmemek , kimseyle konusmamak , cahilik desem degil..
Ask hic degil ..
Kusura bakma ama basina gelecekleri hak ediyosun.

evet onla evlensem ev hapsi yaşıcam bunu anladım....

Bu erkekleri nerden bulursunuz kizlar..onun sana yasakladıği herşeyi sende ona yasakla bakalim ne oluyor face twitt cafe vs. Hatta telefonunda kayıtli kiz nile bırakma..

4 yıl 10 yıl olsun farketmez bir omur yipranmak ve geçip gidecek bir gençliğin var elinde ideallerinden sakin vazgeçme emin ol ayrilik acisi geçtiğinde ohhh diceksin ozguvenin kendine gelecek ve birsuru yeni arkadasin olacak ne demek calismayacaksin ya sen bir bireysin yillarin emeğini koydun ortaya ailenin bütün emeği mesleğini eline alman için degilmiydi hepsini bir kenara birakip bu adamla hayatına devam etmek istersen o senin bilecegin is canim

Kıskançlıkların bir çoğu evlenince geçebilir
ama çalıştırmam diyorsa çalıştırmaz
iyi düşün

uzun zamandır aklımda olan birşeyde bitirmek yada böle herşeyi kabul edip devam etmek
Bu erkekleri nerden bulursunuz kizlar..onun sana yasakladıği herşeyi sende ona yasakla bakalim ne oluyor face twitt cafe vs. Hatta telefonunda kayıtli kiz nile bırakma..
canım ya bu ddiklerini yapmama gerek yok zaten kendisi bayanlarla konuşmaz asosyal bi insan

çocuğum olunca zaten kendm çalşmak istemzdim ona bakmak için ama yok bu hiç çalşmcaksn diyor

Daha 21 yaşındasın yahu.
Ne diye 4 yıla üzüleceksin.
İkiniz de küçüksünüz.
Hiç senin dengin olmayan bi insanı hayatının en güzel çağında bırakman en iyisi olmuş.
Tecrübe kazanmış oldun. 4 yıl heba olmadı. Sürece odaklan. Bu ilişkiyi bitirmiş olman sana kim bilir ne kapılar açacak. Hayırlı olsun şimdiden. Böyle asalak erkeklerle görüşme bir daha.
Kompleksli üstelik.

Aaa yine mi barıştın. Ben ayrıldım deyince kesin bitti sandım. Tüh.
Katlan bundan sonra olacaklara o zaman.

yok canım ya ayrılsamda 4 yılın hakkı var bna karşı çok iyi biriyd sevgisindede hiç şüphe etmedim ama düşüncelermiz uymuyo o sıkıntımız var yoksa bna nasıl değer verdiğini gözümün içine baktığını çevremdeki herkez bilir

Anan baban seni psikolojisi bozuk bi herife verelim diye mi buyuttu kardesim annenin babanin hakkini cope minaticaksin yazik degil mi annenin babanin seni okutma buyutme cabasina ? Seven insan o saydiklarinin hic birini yapmaz bu kadar bencil olmaz hastalik derecesinde dort sene de uzun bir zaman degil ayrildiktan sonra aci cekersn kendine hakim ol alti ay sonra diceksinki ben bu adamla ne yapmisim dort sene ??? Sakin kardes sakin bu iliski degil yakma kendini

sizlerle konuşmak bna iyi geldi uzun zamandır erkek arkadaşımla bunları konuşuyordum ve hep bi şekilde ben haklıyım deyip bni bastrmaya çalşyodu nedense bugün kabullendi yaptıklarını evet benim yaptığım doğru değildi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…