- 22 Ekim 2014
- 135
- 101
- 43
Sevgi mevgi boş iş evlenince napacaksınız servis koltuklarını mı kemireceksiniz acaba ??? Enteresan bi insansın davul bile dengi dengine bi mantıklı düşün sence ne kadar geleceğiniz olabilir nasıl bi evliliğiniz olabilir??? bence sende farkındasın ama sırf 4 yıl diye boşu boşu sabredip bekliosun yazık sanabayanlar 4 yıldır sevgilim var ailelerimiz olsun tanıştı ciddiyiz de ilişkimiz de her şey iyi güzel gidiyor da şöyle bir sıkıntım var kendisi hiç romantik değildir bana doğum günlerimde bile hediye alırken beni götürür beğen sen ben alayım der.4 yıldır 2 kere falan süpriz yapmıştr. Kıskançlığı ise beni çok bunaltıyor kızlar ya o hayatıma girdiğinden beri etrafımda hiç erkek arkadaşım yok facebook yok twtter yok hepsini kapattırdı benim kız arkadaşlarıma dahil kısıtlar kafeye gidecek olurum izin vermez neymiş efendm kafede çok erkek olurmuş bakarlarmış halbuki parmağımda tektaş yüzük var hiç çıkarmam şuan öğrenciyim üniversitede sınıfımdaki hiç bir erkekle konuşmuyorum o istemediği için, kendmi çok garip yalnız hissetmeye başladım benim psikolojmi bozmuş sanki bu adam evleninc ede aynı şekilde devam edeceğini ondan izinsiz bakkala dahi gidemiceğimi sölüyor zaten sürekli dediği şey sen boşuna okuyosun zaten evlenince çalştırmıcam seni gibi sözlerine siniri oluyorum sürekli bunun kavgasını ediyorum ben boşuna mı okudum bunca sene diye ama yok(bu arada kendisi servis çekiyo fabrikaya liseye kadar okudu benim ondan üstün olmamı mı istemiyo aceba) laftan anlamıyor ben çalştırmam karımı diyor inanın şimdiden çok bunaldım. 4yıllık ilişkim sonuçta bitirmekde istemiyorum konuşyorum ben böleyim beni kıskanç halimle kabul etceksin DEĞİŞMEM diyor çokta seviyorum napcğımı bilemedim sanki üstümde bir yük var offffffffffffffffffff
4 yıllık da olsa 44 yıllıkta olsa olmayacak duaya amin deme. Sürenin bir önemi yok benim bir akrabam 7 yıllık sevgilisi ile evlendi 1 ay sonra boşandı. O yüzden süre ile kendini avutma. Şuan seviyorsun diye çekilebilir gelen şeyler evlenince sana cehennemi yaşatacak. Sevgilinin yaptığı tamamen özgüven eksikliği, senin ondan seviyece yukarda olmandan dolayı. Bu yüzden ömrü boyunca seni kısıtlayıp kendi seviyesine indirmeye çalışacak. Herşeyi geçtim ailen seni belki ne emeklerle ileride kocan çalıştırmasın diye mi okutuyor ? Bunca emeğin bu yüzden mi ? Herşeyi geçtim seni çalıştırmam demeye ne hakkı var ? Kocan mı olacak senin, annen baban mı ? Kendisini ne sanıyor.. Koca dediğin yanında olur, karşında değil, iyiliğini ister, ortağın olur.. İpleri çok fazla eline verip kendini aşağılatmışsın. Sağlıklı bir ilişki değil, mutlu gelecek görünmüyor. Bence kendine gel ve duygularınla değil mantığınla hareket et. Yoksa ileride çok üzüleceksin..bayanlar 4 yıldır sevgilim var ailelerimiz olsun tanıştı ciddiyiz de ilişkimiz de her şey iyi güzel gidiyor da şöyle bir sıkıntım var kendisi hiç romantik değildir bana doğum günlerimde bile hediye alırken beni götürür beğen sen ben alayım der.4 yıldır 2 kere falan süpriz yapmıştr. Kıskançlığı ise beni çok bunaltıyor kızlar ya o hayatıma girdiğinden beri etrafımda hiç erkek arkadaşım yok facebook yok twtter yok hepsini kapattırdı benim kız arkadaşlarıma dahil kısıtlar kafeye gidecek olurum izin vermez neymiş efendm kafede çok erkek olurmuş bakarlarmış halbuki parmağımda tektaş yüzük var hiç çıkarmam şuan öğrenciyim üniversitede sınıfımdaki hiç bir erkekle konuşmuyorum o istemediği için, kendmi çok garip yalnız hissetmeye başladım benim psikolojmi bozmuş sanki bu adam evleninc ede aynı şekilde devam edeceğini ondan izinsiz bakkala dahi gidemiceğimi sölüyor zaten sürekli dediği şey sen boşuna okuyosun zaten evlenince çalştırmıcam seni gibi sözlerine siniri oluyorum sürekli bunun kavgasını ediyorum ben boşuna mı okudum bunca sene diye ama yok(bu arada kendisi servis çekiyo fabrikaya liseye kadar okudu benim ondan üstün olmamı mı istemiyo aceba) laftan anlamıyor ben çalştırmam karımı diyor inanın şimdiden çok bunaldım. 4yıllık ilişkim sonuçta bitirmekde istemiyorum konuşyorum ben böleyim beni kıskanç halimle kabul etceksin DEĞİŞMEM diyor çokta seviyorum napcğımı bilemedim sanki üstümde bir yük var offffffffffffffffffff
tşk ederim yorumnuz için ayrıldım bugünBu sekilde hayat gecmez, insanlarda degismez.
Hatta umut ediyorsunuz ya belki ilerde degisir diye, daha bile kotuye gidebilir.
Yol yakinken kurtarin kendinizi..
evet onla evlensem ev hapsi yaşıcam bunu anladım....4 yıllık da olsa 44 yıllıkta olsa olmayacak duaya amin deme. Sürenin bir önemi yok benim bir akrabam 7 yıllık sevgilisi ile evlendi 1 ay sonra boşandı. O yüzden süre ile kendini avutma. Şuan seviyorsun diye çekilebilir gelen şeyler evlenince sana cehennemi yaşatacak. Sevgilinin yaptığı tamamen özgüven eksikliği, senin ondan seviyece yukarda olmandan dolayı. Bu yüzden ömrü boyunca seni kısıtlayıp kendi seviyesine indirmeye çalışacak. Herşeyi geçtim ailen seni belki ne emeklerle ileride kocan çalıştırmasın diye mi okutuyor ? Bunca emeğin bu yüzden mi ? Herşeyi geçtim seni çalıştırmam demeye ne hakkı var ? Kocan mı olacak senin, annen baban mı ? Kendisini ne sanıyor.. Koca dediğin yanında olur, karşında değil, iyiliğini ister, ortağın olur.. İpleri çok fazla eline verip kendini aşağılatmışsın. Sağlıklı bir ilişki değil, mutlu gelecek görünmüyor. Bence kendine gel ve duygularınla değil mantığınla hareket et. Yoksa ileride çok üzüleceksin..
Bu erkekleri nerden bulursunuz kizlar..onun sana yasakladıği herşeyi sende ona yasakla bakalim ne oluyor face twitt cafe vs. Hatta telefonunda kayıtli kiz nile bırakma..bayanlar 4 yıldır sevgilim var ailelerimiz olsun tanıştı ciddiyiz de ilişkimiz de her şey iyi güzel gidiyor da şöyle bir sıkıntım var kendisi hiç romantik değildir bana doğum günlerimde bile hediye alırken beni götürür beğen sen ben alayım der.4 yıldır 2 kere falan süpriz yapmıştr. Kıskançlığı ise beni çok bunaltıyor kızlar ya o hayatıma girdiğinden beri etrafımda hiç erkek arkadaşım yok facebook yok twtter yok hepsini kapattırdı benim kız arkadaşlarıma dahil kısıtlar kafeye gidecek olurum izin vermez neymiş efendm kafede çok erkek olurmuş bakarlarmış halbuki parmağımda tektaş yüzük var hiç çıkarmam şuan öğrenciyim üniversitede sınıfımdaki hiç bir erkekle konuşmuyorum o istemediği için, kendmi çok garip yalnız hissetmeye başladım benim psikolojmi bozmuş sanki bu adam evleninc ede aynı şekilde devam edeceğini ondan izinsiz bakkala dahi gidemiceğimi sölüyor zaten sürekli dediği şey sen boşuna okuyosun zaten evlenince çalştırmıcam seni gibi sözlerine siniri oluyorum sürekli bunun kavgasını ediyorum ben boşuna mı okudum bunca sene diye ama yok(bu arada kendisi servis çekiyo fabrikaya liseye kadar okudu benim ondan üstün olmamı mı istemiyo aceba) laftan anlamıyor ben çalştırmam karımı diyor inanın şimdiden çok bunaldım. 4yıllık ilişkim sonuçta bitirmekde istemiyorum konuşyorum ben böleyim beni kıskanç halimle kabul etceksin DEĞİŞMEM diyor çokta seviyorum napcğımı bilemedim sanki üstümde bir yük var offffffffffffffffffff
canım ya bu ddiklerini yapmama gerek yok zaten kendisi bayanlarla konuşmaz asosyal bi insanBu erkekleri nerden bulursunuz kizlar..onun sana yasakladıği herşeyi sende ona yasakla bakalim ne oluyor face twitt cafe vs. Hatta telefonunda kayıtli kiz nile bırakma..
çocuğum olunca zaten kendm çalşmak istemzdim ona bakmak için ama yok bu hiç çalşmcaksn diyor4 yıl 10 yıl olsun farketmez bir omur yipranmak ve geçip gidecek bir gençliğin var elinde ideallerinden sakin vazgeçme emin ol ayrilik acisi geçtiğinde ohhh diceksin ozguvenin kendine gelecek ve birsuru yeni arkadasin olacak ne demek calismayacaksin ya sen bir bireysin yillarin emeğini koydun ortaya ailenin bütün emeği mesleğini eline alman için degilmiydi hepsini bir kenara birakip bu adamla hayatına devam etmek istersen o senin bilecegin is canim
evet çalştrmam diyor kesinlikle ama sana hapis hayatı yaşatcak değilim dedi az önce konuştukKıskançlıkların bir çoğu evlenince geçebilir
ama çalıştırmam diyorsa çalıştırmaz
iyi düşün
Dediğim gibi o kıskançlıklar geçici ama çalışma konusunu konuşmalısınevet çalştrmam diyor kesinlikle ama sana hapis hayatı yaşatcak değilim dedi az önce konuştuk
yok canım ya ayrılsamda 4 yılın hakkı var bna karşı çok iyi biriyd sevgisindede hiç şüphe etmedim ama düşüncelermiz uymuyo o sıkıntımız var yoksa bna nasıl değer verdiğini gözümün içine baktığını çevremdeki herkez bilirDaha 21 yaşındasın yahu.
Ne diye 4 yıla üzüleceksin.
İkiniz de küçüksünüz.
Hiç senin dengin olmayan bi insanı hayatının en güzel çağında bırakman en iyisi olmuş.
Tecrübe kazanmış oldun. 4 yıl heba olmadı. Sürece odaklan. Bu ilişkiyi bitirmiş olman sana kim bilir ne kapılar açacak. Hayırlı olsun şimdiden. Böyle asalak erkeklerle görüşme bir daha.
Kompleksli üstelik.
yok canım barşmadım şuan ayrıyızda içim bi kötü ben iyi değilimAaa yine mi barıştın. Ben ayrıldım deyince kesin bitti sandım. Tüh.
Katlan bundan sonra olacaklara o zaman.
sizlerle konuşmak bna iyi geldi uzun zamandır erkek arkadaşımla bunları konuşuyordum ve hep bi şekilde ben haklıyım deyip bni bastrmaya çalşyodu nedense bugün kabullendi yaptıklarını evet benim yaptığım doğru değildi dediAnan baban seni psikolojisi bozuk bi herife verelim diye mi buyuttu kardesim annenin babanin hakkini cope minaticaksin yazik degil mi annenin babanin seni okutma buyutme cabasina ? Seven insan o saydiklarinin hic birini yapmaz bu kadar bencil olmaz hastalik derecesinde dort sene de uzun bir zaman degil ayrildiktan sonra aci cekersn kendine hakim ol alti ay sonra diceksinki ben bu adamla ne yapmisim dort sene ??? Sakin kardes sakin bu iliski degil yakma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?