canımm seninde dediğin gibi dondugunde ben evlenmek ıstemıyorum derse ne yapacagım. 29 yasında bir insan olucam 4 yıl sonra onca emegım fedakarlıgım bosa gtmıs olacak.. aslında yurtdısına gıtmesı gerekmıyor ama bunun karıyerı ıcın onemlı oldugunu dusunuyor. ve boyle bır konuda bencıllık etmek ıstemıyorum. onu engellemek ıstemıyorum. tek ıstedıgım bana bır umıt bır soz vermesı.. ama dedıgım gıbı hala 20 yasında 2 3 aylık sevgılıymısız gıbı lay lay lom takılmak ıstıyor ıs bu konulara gelınce canı sıkılıyor keyfı kacıyor.. belki bende onu bunaltmıs olabılırım ustune gıderek.. sen gidince beni gormeye gelirmisin diye sordugumda senede 1 kez olabılır o ancak diye cevap veriyor. zaten cok sık turkıyeye gelemıcegını soyluyor. belkkı oraya gıdınce benı ozler bırazcık dıyorum. onada hak vermeye calısıyorum. bu zmaana kadar aılesıyle bırlıkte yasamıs benım cektıgım zorlukların hıcbırını cekmemıs ve genclıgının tadını cıkarmak ıstıyor.. ama bir soz bıle verememesı benı cok uzuyor.. canım dertlerımle sıktım senıde cok tesekkur edıyorum fıkırlerını paylastıgın ıcın..
olur mu canım benim.anlat içini dök bizde nacizane fikirlerimizi verelim sende bunlara göre düşün ama yinede yüreğinin sesini dinlerken biraz da aklının mantığının sesini dinle.
eğer geldiğinde böle bişey derse büyük bi haksızlık olur onun bunu yapamayacak kadar iyi, düşünceli bi insan olduğunu düşündüğün belli. ondan kıyıp kestirip atamıyosun. ama yinede gitmeden önce ya da o gittikten bi süre sonra bu konuları açıp konuşmalısın kesin bi şekilde hemde. netliğe kavuşana kadar... sabrının son noktasına kadar bekleyebiliyosan bekle.
bence erkeklerin bu "hayatımı yaşıyım, kafama göre takılıyım" düşünceleri oluyo belli bi zaman ve sonra akılları başlarına geliyo. pirince giderken elindeki bulgurdan da oluyolar.
gitmeden evvel konuşabilecek gücü güveni bulabilirsen kendinde üstte arkadaşın yazdığı şekilde bi konuşma yapmalısın bence. ya da o gider belli bi süre geçer sen artık bu belirsizliğe dayanamaz hale gelirsin o zaman yaparsın bu konuşmayı telefonda ya da yüzyüze. ama muhakkak yapmalısın bi şekilde canım.muhakkak netlik kazanmalı. benim düşüncem bu.
kendini yıpratma daha fazla. daha neleri çıkar karşına bide bunu düşün.
emin ol yine sevebileceğin,güvenebileceğin sevilmeye layık insan çıkacaktır karşına. tabi şu an bunu düşünemesen de...