4 yıllık ilişkim ne yapmalıyım?

Ayrılmazsan evlendikten bir sene sonra buraya "Kocamdan izinsiz bakkala gidemiyorum ama zatn seven insn kısknr tmm mı.s.s" diye konu açarsın bak. Dengeni bozar. Neler gördü bu gözler şu sitede

bahsettigin sekilde erkekle mutlu olabilecek bir suru kisitlanma budalasi kiz var.
yol yakinken ayril ikinize de hayat cekilmez olmasin.

Nasıl adamlar var ya...
Bence terkedin bu şekilde ilişki yürütülmeyeceğini anlasın artık şu adamlar siz olur diyorsunuz onlar da aynen böyle gidiyor işte...değişmek zorunda kalacağı bir taşa toslar elbet...Ya da siz olun o taş...bence..

Bırak boş kalsın elin, yol yakınken dönelim.. Arkadasım ol yeter.. Böylesiii daha güzel... Sarkısını armagan edebilirsin...

Şaka bi yana canım.. Evlilik öle dusardan gözüktügü gibi laylaylom degil.. Adam daha senini sözlün bile degil san bi at gözlügü takmıs.. Saga git derse saga sola git derse sola.. Öle bişi yok.. Kendinden degerlerinden ödün veren bi insan mutlu olammz ki.. Kıskanclık eyw bi yere kadar ama senin sevgilin masallah abartmısta abartmıs.. Ondan izinsiz bakkala bile gidememek ne ya... Ohaaa... Afedersin ama tuvalete giderkende haber vereyimmi diye sorardım beb olsaydım..ne güzel okuyosun.. Bi meslegin olucak nasipse.. Üç günlük dünyada kendini rahat ettırmek varken bu sıkıntı niye.. Bide bunları göreeee göreeee buraya gelpte sormam bile hata canım.. Üzerler seni sem böle kendinden ödün verdikce... Bırak o kafasına göre birini bulsun sen kafana göre birini bul.. Bu mantıkla iş evlilk yürümez... Bu kadar baskı altında kalmayada sen dayanamazsın kimse dayanamaz..secme hakkın varken sec... Emklerını hayallerını yıkma... Böle bi kafa tasıyan adamla hiiiiiiiiç ugrasma

Bu adam Müslümansa fikrindekini zikrediyordur tatlım Demek ki beyimiz cafelerde karı-kız kesiyor ya da çok çirkin kendine güvenemeyip seni dip köşe saklamaya çalışıyor

dile kolay canım 5 yıl bitmiş ben nasıl bitiricem 4yıllık ilişkmi nasıl unutucam insan bağlanıyo ya

Haklısın insan alışıyor ama evlenince hergün ölüp dirilip mutsuz olacağıma şimdi bir kaç ay uzulurum dedim ve ayrıldım canım. Bi elinde mutluluk bi elinde hüzün var seninde iyi düşün karar ver arkadaşım.

nedense sevgilinde bana cok masum gibi gelmedi.
genelde halt karıştıranların taktigidir bu.
tabi onada kısaca g.t korkusu diyoruz

Ee canım cevap çok basit.
Sende ona ben buyum değişmem de bak gör o bitirir zaten.

Zor olabilir belki.
Ama ayril gitsin.
Bu iliskinin sonu belli malesef bu adam da duzelmez.
Ne demek karimi calistirmam ya, kendisi de is olarak yuksek bir mevkide degilmis ne guzel okuyorsun karsiligini gun gelince almak elbet hakkin.
Ha maddi durumunuz iyi olur calismak istemezsin anlarim ama bu farkli bir sey.
Sen bebek misin aciz misin ki calismayacaksin sana bakacak. Kendine bir kiyafet almak isteyeceksin ondan para mi isteyeceksin her seferinde..
Bu cok buyuk bir sorun ve asilmaz.. keske bastan konussaydin da ona gore yon verseydin iliskine.. 4 senede baglilik olusmustur aranizda ayrilmak zor olur ama malesef sevgilinin zihniyeti korkunc.. cagin cok gerisinde..
Hakkinda hayirlisi.

ya baştan konuşmuştum tabiki sesini çıkarmıyodu ben üniversiteyi kazanınca önce okuma diye tutdurdu dinlemedim tabiki şimdide boşuna okuyosun çalıştırmm diyo

cok zor bi hayat değişebilme sansi olsaydi belki devam ettir derdim ama... su çalıştırma mevzuu filan disinda benim erkek arkadaşımda oyle.. ama zamanla daha esnek hala geldi degisiyo.. umarim seninde oyle olur..mutluluklar canım

saol canım ya ins

şölede bişey var daha yaşımız 21 yaş ilerledikçe fikirleri değişir diye umut ediyorum yoksa bu şekilde hayat mı geçer öffff

fikirleri değişir belki ama onun fikirleri değişene kadar senin ömründen ömür gider be güzelim değer mi?

offf bizim tek kavgamız bu aptal kıskançlıkları ben çok bunaldım yıprandm ya tşk ederim yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…