4 yıllık beraberlik,2 yıllık evlilik ve mutsuzluğum :(

Konustunmu hic esinle?
Neden benden gizliyosun para gonderirken? Dye.
Ne degistide eskisi gibi degiliz diye?
Ne dedi

kızlar öyle yaptım evlendikten 1 sene sonra baktım olmuyor. Kredi,kira,fatura vs.. hepsini eşime yıktım. Ben hiçbişeye karışmıyorum. Eşime dediğim şey kredi kartı borcum var. Çünkü karttan harcıyorum. Kendimi kısmıyorum artık. Ancak gelin görün ki eşimin ailesi yine de eşimi tırtıklıyor. Eşimde çok yumuşak anne baba hakkı diyip acıyıp gönderiyor sinir oluyorum. Ben borç içinde boğuşurken nerdeydiler. Bu yaşa gelmiş oğlunuz hiç mi birikim yapmadınız dimi. Onlar olmasa eşimle problemlerimiz böyle olmayacak. Hafta sonu baya konuştum doktora gitmeye ikna ettim kızlar. Dediğiniz gibi duygusal takıldım ve dayanamadı :) yani dediğiniz işe yaradı :) onun dışında ailesi hakkında hiç konuşmuyorum konuşunca tartışma çıkar diye konuşmuyorum. Ancak ailesinin yanına gidip gelmeyi kestim. Hergün arayıp sormasından ve her dertlerini bize söylemelerinden usandım. O hala devam ediyor maalesef

Benimde anlatmak istediğim buydu
yani Ailene para verceksen benden sana para yok evin ihtiyacına yetir kalırsa ver :)
sizde bende yazmışız ama arkadaş cevap vermemiş
başka konuya yazmış
konu ile ilgilenilmeyince kızıyorum ben
halbuki verdiğimiz öğüt çok mantıklı :)

Hayır vermiyorum eskiden veriyordum amacak baktım olmuyor vermiyorum eve falan. Eşim heryi karşılıyor ancak yinede ailesi istiyor eşimde dayanamayıp veriyor. Bana söylememesinin sebebiğ onlardan soğumam ve saygım bitermiş diye. Ancak verdiğini birgün çok stres etmiş söylemişti. Hala veriyormusun dediğimde yok diyor ama eminim veriyor çünkü sürekli param bitti diyor bende destek olmuyorum oyle olunca çünkü sinirleniyorum

bende nişanlıyım.benim nişanlımın aileside aynı böyle.birde kızları var evli çok bilmiş evde oturuyor damadı borca sokmuşlar.ben memurum nişanlım öğretmen.o kızın masrafını kızın çocuğunun masrafını bize yıkacakları için tayin aldırmıyorum.ailemin olduğu şehirde yaşayacağım.ben borçsuz evleniyorum oğlunuzda borçsuz gelse iyi olur dedim.kadın oğluna tabiki oğlum hiç borç bırakırmıyız sana dedi 2 gün sonra beni aradı kp yatırmıycaz parayı af gelecekmiş faiz pek yokmuş dedi.iyi siz bilirsiniz dedim.bende ailemin evinin içini yaptırmaya başladım.bu erkek tarafları bir tuhaf gerçekten kendi kızları değerli ama el kızı yolunacak tavuk nasıl olsa çalışıyor birazda biz yiyelim o baldan kafasındalar.
bugün kp dedim sizin kız çalışmıyor mu diye yok ne çalışacak çocuğuna kim bakacak diyor ben onların olduğu şehre tayin aldırsam onların semtte oturacakmışım çocuğuma bakacakmış.kv dedim sizin oturduğunuz yakada bile oturmam ben karşıda oturcam eğerki gelirsem buraya.ve siz her sabah ben gitmeden gelip benim evimde çocuğuma bakacaksınız dedim işi bırak diyor bana.allah akıl versin bunlara.kötü niyetli oldukları için kızı 70 bin kredi çekti 140 bin ödeyecek ve bu gidişle daha da fazla ödeyecek.
allaha dua et yalvar iyi düşün ama saf olma
allah büyük

Canım aynen bu aileler neden böyle benim ailem verir eder bunlar resmen delirtiyor

benim ailem nişanlıma damat sandığı hazırlıyor annem nasıl özeniyor anlatamam.babam ilk başta karşı çıkmış şimdi nişanlıma nasıl özenli davranıp önüne seriyor herşeyi anlatamam.ama bana yapılan eski güneşlik perdeye havlu yazma patik koyup getirdi.bayramda nişanlımla gönderdiği bohçaya bir tane altın ve havlu koymuş anneme onlar duruyormu diye soruyor.
kötü niyetliler çünkü.allaha dua ediyorum içimdeki iyiliği saflığı alma ama böylelerine fırsat verme diye.evlendikten sonra keyfime bakacağım.benim maaşıma dokunmayacağını söyledi zaten nişanlım.bir öğretmen maaşıylada yardım edemeyeceği şekilde harcıyacağım.iyiye iyi kötüye mesafeli olmak lazım

Kesinlikle canım çok yakın olmak zarar veriyor. Ben mesafe koydum artık. sonrada gelin niye kötü derler. Eşime benim benimle ilgili hatam varsa ya da bişi konuşmussam hemen yetiştirir. Hiç düşünmez bunlar kavga eder falan. Kötü niyetliler işte

mesela benim görümcem çok yalancı.bana annesi için ikiyüzlü babası için paragöz demişti.anında söyledim nişanlıma.sonra bana dediki annemden önce ben varım çocuğunuza bakarım diye görümcemde ilkokul çocuğu gibi kendi çocuğuna sahip çıkamayan bir tip.dedim ki senin ne işin var kendi çocuğuna bakamıyorsun senin ve benim annem beraber bakacaklar dedim.senin annenin ne işi var abimin evinde bizde ayıplanır dedi.ben saydırdım tabi.ama konuşmanın fotoğrafını nişanlıma attım.sen görümcem git kekeor çocuğunu sadece kendi annesine emanet edermiş de kv ye.ama ben önlemimi önceden almıştım. allah yardım etsin bize

birde çok düşünme.annem çok düşünür sinirlerini bozardı kv ile babaannem hem fiziken hem ruhen ikiz gibi.çok düşünmeki karşına buna benzer insanlar çıkmasın

ayy canım ya ne diyeyim kendilerinden nefret ettiriyorlar gelini kötülerler sonra işte sen eşine mukayet ol evlilik zamanında da ortalığı karıştırmasınlar. Benimkiler yaptı sen yaptırma ama ben bilmiyordum iki yüzlü olduklarını tabi. Nleler duydum neler. Eşimi seviyorum ben. Ailesine para göndermesi ve sürekli olnlarla konuşması delirtiyor beni. Herşeylerinde biz varız her dertleri bize yani. Ne olsa ararlar sinir oluyorum. Sanki dünyada bi tek onların oğlu varmış gibi oğlummmmm diye diye yer bitirirler insanı.

benim kv üniversite hayatı boyunca nişanlımı bir kere aramadı ne zaman nişanlandık oğlu kıymetlendi.fırsat vermem ben öyle yapmasına kendi kızını kocasıyla başbaşa kalsın diye evde yalnız bırakıyordu nişanlıyken sözlüyken ama beni başbaşa bırakmamak için elinden geleni yapıyor.yapsın oğlu hergün beni arıyor artık onu değil.şuan acaip kötü gelin motifi çizdim ama zorluyorlar.

Canım kıskançlar çünkü dünyada bir tek onların oğlu var. Ne biçim anlayış bu yaa oğlunun mutluluğunu istemez mi bir insan ya benimkiler her bo.. karışır deli ederler işte. Ben fırsat vermesemde inadıma yaparlar. Çok bilmişler görsen kafayı yiyesin gelir

tahmin edebiliyorum.baktım onlar beni gıcık etmeye çalışıyor ben başlıyorum saymaya.senin kızın aklı ermemiş mi bunu böyle yapmaya diye hemen surat yerlerde birkaç kez üst üste söyleyince ortamı terkediyorlar

benim taktik :) tebrikler evli değilim ama ailesine şimdiden fırsat vermeyi düşünmüyorum. yoksa bn de bu hale gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…