4 yılın sonunda nasil hamile kaldım 🥰

Hayır şuan 10. haftadanın içindeyim 13. haftada rahim boyutu ölçulecek aralıklarla eğer kısalma varsa serklaj işlemi olacak.
Bende 5 gün önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim doktor enfeksiyon ve rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi o sebeple sordum tam net olmadığı için sebep bende riske atmamak için Serklaj ameliyatı olmayı düşünüyorum. İkinci gebelik için 1.5 ay beklememin yeterli olacağını söyledi doktorum perinatoloji uzmanı bende sizin gibi ikinciye gebe kalabilirim inşallah

Ha
Hayırla kucağınıza alın inşallah benim içinde dua eder misiniz birde c life macunu nereden ve hangi markadan aldınız ?

Başınız sağolsun Rabbim yüreğinize ferahlık bolca sabır versin, iyi bir doktor takibinde olun doģum yapana kadar boyle bir sorunum olduģunu bilmiyordum enfeksiyon olmadıģi icin tam rahim agzi yetmezligi teshisi konuldu doğumu Turkiye'de yapmistim kesin reklaj olunmali dediler Fransa'da yaṣıyorum burada sistem farkli o yuzden once olcecekler belki gerekte kalmaz ilaclada olur dediler bakalam, insan baṣına gelince öğreniyormus acı bir deneyim oldu ama takdir Allah'ın, en hayırlı zamanda sağlıkla hayırlı evlat sahibi olun insallah

Amin sağolun sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, benim doktorumda ikinci gebeliğimde ilaçta kullanacağımı söyledi umarım her şey gönlümüzce olur

Amin sağolun sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, benim doktorumda ikinci gebeliğimde ilaçta kullanacağımı söyledi umarım her şey gönlümüzce olur
Sağolun Allah razı olsun insallah Rabbim sizede en hayırlı zamanda tekrar ikram etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…