4 yılın sonunda nasil hamile kaldım 🥰

Arkadaşlar bende kist var bide yumurtalıkların az clife kullansam duzelirmi bide kullansam adetin kaçıncı günü baslamam gerek

Arkadaşlar bende kist var bide yumurtalıkların az clife kullansam duzelirmi bide kullansam adetin kaçıncı günü baslamam gerek
Adetin ilk günü başlayabilirsiniz kistlerin boyutuna gore tamamen yok eder mi bilmiyorum ama küçüluyormuş Allah şifa versin insallah en kisa zamanda faydasini goruru hayirli evlat sahibi olursunuz

Merhaba çok sevındım adınıza. Yaşadıklarımız aynı neredeyse benım esımdede varıkosel ve morfoloji bozukluğu cıkmıstı benım hıcbırseyim yoktu ama sperm sayısı yüksekti 2 ay sonra amelıyat denılmıstı. Ve o sıra caksır su, kırklilit otu, yaban mersini, fındık, pekmez gibi seyler vermeye basladım kendimde c life kullandım. Ve daha amelıyat olmadan 1 yılın sonunda o 2 ay içerisinde Allahın mucizesiyle doğal yolla hamile kaldım. Şuan 5 aylığız rabbim inşallah sağlıklı dünyaya getirmemizi nasip etsin. Aynılarını yasamıs bırı olaraktan cok mutlu oldum sızın ıcın

Çok teşekkur ederim ne kadar benzer çok sevindim sizin adiniza Rabbim sağlikla kucağımiza almayi nasip etsin hayirli evlat olsunlar dileyen isteyen hasret ceken herkese nasip olsun bir kadının yaşayabileceği en güzel duygu❤

Merhaba Öncelikle rabbşm sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin akıntınız yumurtlama günü yoğun muydu yoksa adete yakın mı yoğunlaştı acaba?

Merhaba Öncelikle rabbşm sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin akıntınız yumurtlama günü yoğun muydu yoksa adete yakın mı yoğunlaştı acaba?
Teşekkur ederim Allah razi olsun yumurtlama gunlerinde normal akinti oluyordu gebelikte adet zamani çok daha yoğun ve rengi beyaza yakindi

MaşAllah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
durumunuz bize benzer
bizimde 2 yıldır olmuyor
hamilelerin duası kabul olur bizede dua edin olur mu ❤

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi Bende kullanmaya başladım adetimin 2.günü geldi hemen başladım bugün 4.gün kullanmam da arada kasıklarımda ağrılar oluyor dün akşam özellikle sanki biri elimle tutmuş kaşıklarımı aşağı çekiyordu ama ben şifa olacağına inanıyorum öylede kullanıyorum macunu darısı tüm biz isteyenlere

Allah razı olsun size de şifa olsun insallah kasıklarinizda olan ağrı yumurtanin gelişmesinden kaynaklaniyor benim de oyle oluyordu güzel haberlerinizi bekliyorum Rabbim hayirli sağliklı evlatlar nasip etsin size ve dileyen isteyen herkese❤

Amin inşallah sizde hamilesiniz bol bol dualarınızda bize de yer verin lütfen Çok şükür o ağrıdan sonra bir daha olmadı kasık ağrım hiç bir sıkıntı yok devam ediyorum bakalım merakla bekliyoruz

Bol bol dua edeceğimhayirli haberlernizi en kisa zamanda aliriz insallah

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, macun ile bilgi alabilir miyim? nerden temin edilir içeriği ne olmalıdır? Eşimde sperm düşüklüğü var onun için soruyorum

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, macun ile bilgi alabilir miyim? nerden temin edilir içeriği ne olmalıdır? Eşimde sperm düşüklüğü var onun için soruyorum
Maalesef erken doğum yaparak kaybettim bebeğimi tekrar nasip olur insallah, instagramda c life sayfasindan alabilirsiniz eşiniz içinde aly yaşam lokman hekim sayfasi var ordan alabilirsiniz benim eşimde kullanmişti.

Maalesef erken doğum yaparak kaybettim bebeğimi tekrar nasip olur insallah, instagramda c life sayfasindan alabilirsiniz eşiniz içinde aly yaşam lokman hekim sayfasi var ordan alabilirsiniz benim eşimde kullanmişti.
Konuyu en başından okuyarak ilerledim bu yorumunuzla yıkıldım resmen Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…