msn şifrem değiştirilmiş gizli sorumu bir tek o biliyo çok sinirlendim çookkk!!!
msn şifrem değiştirilmiş gizli sorumu bir tek o biliyo çok sinirlendim çookkk!!!
anlamadım nasıl yani biraz anlatırmısın yani o mu değiştirmiş :44:
aaa niye böyle birsey yapmis ki?
büyük bir ihtimalle onu araman veya mesaj yazman icin yapmistir...
geri alabiliyomusun? yada sende onun sifresini kir
belli seninle tekrar iletisime gecmek istiyor...
pisman olmus galiba bey efendi...
ne hakkı var böyle bir şeye çok sinirlendim aptallık yaptığı
bosver canim takma kafana..
msnde felan sana yazsa bile cevap yazma...
onun aptalliklarinin devami gelicektir eminim...
cnm yazmaya yüzü olduğunu hiç sanmıyrm zaten
onca seyi söylemis ve yapmis bir adam zaten yüzsüz oldugu icin herseyi yapabilir..
ne kadar çocukça yaa..
yok ödemeli atıyor, yok şifreni değiştiriyor, gurur s.çıyor beyfendi sanki gurur yapması gereken o
halbuki komik oluyor, sen hiç istifini bozma canım kendi yoluna bakmaya devam et elbette ki sonunda çıldırıp karşına adam gibi çıkmak zorunda kalıcak, ama böyle yaptığı sürece onu ciddiye alma asla...
çocuk gibi yaaa... bence sen bu çocuğa göre çok daha olgunsun, önce bir büyüsün ondan sonra karşına çıkmaya cesaret etsin. hoş zaten edemiyor, yaladığını yutamıyor, yem atıyor ki sen peşinden koşasın diye o da yorulmadan kabul edecek aklınca, ama emin ol bu saçmalıkların devamı gelicek, fazla sinirlenmemeye çalış, gül geç yaa
ilgi çekmeye çalışıyor işte
sakın umursama onu canım.
sen umursamadıkça daha çok merak edecek seni peşinden koşacak
kaçan kovalanır.
Canım Mrb
Bir 4 yıllık ilişki vakası da bende var
Eğer konumu okursan anlarsın aynı senin gibi 4 yıl çıktım her fedakarlığı yaptım herşeyimizi paylaştık
Hep iletişim halindeydik ne yapsam bilirdi ama onu bi gün bile sıkmadım tamamen özgür bıraktım
O ise hep beni sıktı bunalttı ama sevgimden bir gün bile ses çıkarmadım yanımda olsun yeter dedim hep
Sonunda bana sundugu teklif inanılmazdı KAPANMAMI istedi ve kapanmazsam evlenemeyeceğimizi söyledi
Bende peki bitsin dedim Bitti
Tam 15 Ocaktı ogün bitsin dediğimde gerçekten biteceğine inanmamıştım
Yine her zamanki gibi barışırız diye umut ediyordum
Ama Tam 5 ay oldu ne o aradı ne ben o günden sonra bıçak gibi kesildi ilişkimiz
He unuttum mu hayır
Bazen çok iyiyim bazen ağlama krizine giriyorum
Ama etrafımda o kadar cok arkadaşım varki beni yalnız bırakmıyorlar Atlatmam için ne gerekiyorsa yapıyorlar
Tabi ben onu uzaktan uzağa takip ediyorum
Face şifresini değiştirmedi Mail şifreleri aynı hergün düzenli bakıyorum Hiç bir şey yok
Belliki oda üzülüyor Ama asla benim kadar olamaz
Ben erkek olsaydım sevdiğime sahip çıkardım
Hee bide bundan 2 ay kadar önce telefonum çantamda ona 3 tane boş msj atmış
Sonradan fark ettim ama yanlış oldu demedim desemde inanmazdı zaten...
ilişkilerin böyle bi anda bitmesin üzülüyorum cnm ya üzüldüm gerçekten de senin durumunda kötüymüş allah sabır versin
neden istediğini yapmadın bu kötü bir şey değilki eğer sende sevseydin yapardın bence bu benim fikrim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?