saol cnm birilerinin yanımda olmasına çok ihtiyacım var kendi kendime düşünmekten kafayı yiyorum yoksa.... içimde geri dönüceğine dair en ufak bir his yok çünkü bu rahatlığa alışıcak dicek neden tek bi kızla olıyım her önüne gelenle takılıcak istediğini yapıcak özlediği özgürlüğüne kavuştu işte o yüzden tekrar bana dönüp ciddi cir şeyler yaşamayı göze alamaz ki büyük konuşmak istemyrm ama ne kadar sevsemde ben de bu yaptıklarını unutamam heralde birlikte olsak bile hep aklıma gelir kendi kendime hep neden diye sorarım neden yaptı bana bunları kendimi yer bitiririm acaba yine aynısı yapıcak mı diye ama o kadar çok isterim ki o pişamn olup dönsün bende kararlı bir şekilde aklın şimdi mi başına geldi diyim inşallah o günleri görürüm ama imkansız
seni çok iyi anlıyorum bende senin durumuna benzer bi durum içindeyim 2 ay önce uzun süreli ilişkim bitti ve gerçekten çok zor bir durum yaşamayan bilemez konunu baştan sona okudum lütfen üzme kendini canım düşünmemeye çalış inş en yakın zamanda unutursun ve o kişide sürüm sürüm sürünür peşinden sende istemezsin