• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıldır birlikte olduğum kişiyle ayrıldık.

saol cnm birilerinin yanımda olmasına çok ihtiyacım var kendi kendime düşünmekten kafayı yiyorum yoksa.... içimde geri dönüceğine dair en ufak bir his yok çünkü bu rahatlığa alışıcak dicek neden tek bi kızla olıyım her önüne gelenle takılıcak istediğini yapıcak özlediği özgürlüğüne kavuştu işte o yüzden tekrar bana dönüp ciddi cir şeyler yaşamayı göze alamaz ki büyük konuşmak istemyrm ama ne kadar sevsemde ben de bu yaptıklarını unutamam heralde birlikte olsak bile hep aklıma gelir kendi kendime hep neden diye sorarım neden yaptı bana bunları:14: kendimi yer bitiririm acaba yine aynısı yapıcak mı diye ama o kadar çok isterim ki o pişamn olup dönsün bende kararlı bir şekilde aklın şimdi mi başına geldi diyim inşallah o günleri görürüm ama imkansız:14:

seni çok iyi anlıyorum bende senin durumuna benzer bi durum içindeyim 2 ay önce uzun süreli ilişkim bitti ve gerçekten çok zor bir durum yaşamayan bilemez konunu baştan sona okudum lütfen üzme kendini canım düşünmemeye çalış inş en yakın zamanda unutursun ve o kişide sürüm sürüm sürünür peşinden sende istemezsin:50:

canm aynı seylari bnd yasadım 3 yılık ilişkimiz vardı ama adam edemedim OLMUYOR.. bi erkeğin içinde varsa kaç yıllık ilişkisi olursa olsun sEvgilisine acımadan siLiyor herseyi... hepsi aynı kafadan NEFRET EDİYORUM HEPSİNDEN.....!!!:47::47::47:

Allah yardımcın olsun canm.. dua et her an ben ancak öyle rahatlayabldm,onu birazda olsa unuttum ve acımı bastırdım... Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

seni çok iyi anlıyorum bende senin durumuna benzer bi durum içindeyim 2 ay önce uzun süreli ilişkim bitti ve gerçekten çok zor bir durum yaşamayan bilemez konunu baştan sona okudum lütfen üzme kendini canım düşünmemeye çalış inş en yakın zamanda unutursun ve o kişide sürüm sürüm sürünür peşinden sende istemezsin:50:

canm aynı seylari bnd yasadım 3 yılık ilişkimiz vardı ama adam edemedim OLMUYOR.. bi erkeğin içinde varsa kaç yıllık ilişkisi olursa olsun sEvgilisine acımadan siLiyor herseyi... hepsi aynı kafadan NEFRET EDİYORUM HEPSİNDEN.....!!!:47::47::47:

al benden de okadar .. :47::34:

Allah yardımcın olsun canm.. dua et her an ben ancak öyle rahatlayabldm,onu birazda olsa unuttum ve acımı bastırdım... Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

kızlar hepinize tşkkr ederim:14: umarım hepsi sürünür bizim peşimizden ama biz dönüp bakmayız bizi mumla ararlar inşallah :47:

saol cnm birilerinin yanımda olmasına çok ihtiyacım var kendi kendime düşünmekten kafayı yiyorum yoksa.... içimde geri dönüceğine dair en ufak bir his yok çünkü bu rahatlığa alışıcak dicek neden tek bi kızla olıyım her önüne gelenle takılıcak istediğini yapıcak özlediği özgürlüğüne kavuştu işte o yüzden tekrar bana dönüp ciddi cir şeyler yaşamayı göze alamaz ki büyük konuşmak istemyrm ama ne kadar sevsemde ben de bu yaptıklarını unutamam heralde birlikte olsak bile hep aklıma gelir kendi kendime hep neden diye sorarım neden yaptı bana bunları:14: kendimi yer bitiririm acaba yine aynısı yapıcak mı diye ama o kadar çok isterim ki o pişamn olup dönsün bende kararlı bir şekilde aklın şimdi mi başına geldi diyim inşallah o günleri görürüm ama imkansız:14:

haklısın bnde seni yerinde olsan bbarışmış olsak bile bu yaşananlar hiç çıkmaz aklımdan acaba gene yparmı diye şüphe duyar ona olan güvenim zaten biter şu an eminim ki ona güvenin falan kalmamıştır işte sevginin önüne bazı şeyler geçiyor arkadaşım:19:

haklısın bnde seni yerinde olsan bbarışmış olsak bile bu yaşananlar hiç çıkmaz aklımdan acaba gene yparmı diye şüphe duyar ona olan güvenim zaten biter şu an eminim ki ona güvenin falan kalmamıştır işte sevginin önüne bazı şeyler geçiyor arkadaşım:19:

dün arkadaşım şenliklerde görmüş bana anlatıyor :14: geziyo eğleniyo beyfendi hiç bir şey umrunda değil:14::14:

dün arkadaşım şenliklerde görmüş bana anlatıyor :14: geziyo eğleniyo beyfendi hiç bir şey umrunda değil:14::14:

ohh beyfendinin rahatlığına bak off bak şimdi dha çok üzüldüm nasıl insanlar bunlar ya kendilerinden başka bir şey düşünmezler mi ya biraz olsun bence otur düşün bak sen üzülüyorsun peki ya o ne yapıyo gezip eğleniyo üzülmene deymiyo inan ilerde be kadar üzüldüğün için pişman olcaksın üzülme lütfen :20:

geçmiş olsun minikcim
bunların ardından tek denilebilecek laf bu bence..
canım hiç üzülme
sen de çık gez dolaş
onu sallamıyormuş gibi yap
sen öyle üstüne düşersen kalkar poposu iyice ızdırap verir sana
geri çek kendini sakın konuşma onla, umursama
bak daha yeni bi arkadaşımda gördüm örneğini
erkek arkadaşıyla ayrılmıştı çok seviyordu ama bi kere barışalım demişti çocuk kabul etmemişti aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye.
sonra kız hiç umursamıyormuş gibi yaptı feyste gördü çevrimdışı oldu filan çocuk tutuştu benden vazgeçti diye
tıpış tıpış döndü..
eski sevgilin de sana dönecek
ama bu yaptıklarından sonra senin için ona karşı iyice soğumuş olacak ve sen bu sefer ona rahatlıkla tekmeyi basıvereceksin

geçmiş olsun minikcim
bunların ardından tek denilebilecek laf bu bence..
canım hiç üzülme
sen de çık gez dolaş
onu sallamıyormuş gibi yap
sen öyle üstüne düşersen kalkar poposu iyice ızdırap verir sana
geri çek kendini sakın konuşma onla, umursama
bak daha yeni bi arkadaşımda gördüm örneğini
erkek arkadaşıyla ayrılmıştı çok seviyordu ama bi kere barışalım demişti çocuk kabul etmemişti aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye.
sonra kız hiç umursamıyormuş gibi yaptı feyste gördü çevrimdışı oldu filan çocuk tutuştu benden vazgeçti diye
tıpış tıpış döndü..
eski sevgilin de sana dönecek
ama bu yaptıklarından sonra senin için ona karşı iyice soğumuş olacak ve sen bu sefer ona rahatlıkla tekmeyi basıvereceksin

tşkkr ederim cnm ben kesinlikle bir daha ona barışalım demem asla o da dönse barışmam diyorum ama büyük de konuşmak istemyrm umarım içimde hiç bir şey kalmaz umarım söylediklerinde haklı çıkarısn :)

ohh beyfendinin rahatlığına bak off bak şimdi dha çok üzüldüm nasıl insanlar bunlar ya kendilerinden başka bir şey düşünmezler mi ya biraz olsun bence otur düşün bak sen üzülüyorsun peki ya o ne yapıyo gezip eğleniyo üzülmene deymiyo inan ilerde be kadar üzüldüğün için pişman olcaksın üzülme lütfen :20:

aynen cnm o bi tarafını eğlendiriyo ben hala üzülüyorum ne kadar haksızlık allahım:47:

bu arada beyfendi bugün ödemeli attı bana!! bir şey oldu sandım aradım açtı ne oldu ödemeli atmışşsın dedim yanlışlıkla oldu k.bakma dedi önemli değil hoşçakal diyip kapattım böyle son durum:59:

baştan sona okudum canım yazılanları ve çok üzüldüm. Malesef erkeklerin çoğu böyle sanırım, etrafımda çok görüyorum örneğini. Benimde yaklaşık 3 senedir bir ilişkim var ve bende bazen tanıyamıyorum onu.. neyse şekerim öncelikle bence rol yapma, unutmuş gibi yapma gerçekten unut. Çok zor değil düşünsene dünyada neler olmuyo neler bitmiyo insanlar ölüyo felaketler oluyo yine unutuluyo. Şuan sana çok zor gibi görünüyo biliyorum ama ileride umursamayacaksın, ve emin ol sen gerçekten vazgeçtiğin an o sana dönecek ve onu reddetmekte zorlanmayacaksın. umarım böyle olur sana bağlı. Zaman herşeyin ilacı ama öncelikle iş sende bitiyo. baksana yazık tanıyamamışsın işte değmezmiş.. Kendine yeni uğraşlar bul sende facee birilerini ekle çevre edin kulüplere üye ol gez filan ne bileyim, bir de onu takip etme facede yasak koy kendine. Yaaa benimde önceden vardı çok değil 6 ay çıkmıştık ama platonik severken senelerce sevgili olmştuk çok seviyodum yani. Beni terkettiğinde varya dünyam yıkılmıştı dedim ben başkasyla yapamam onsuz olamam filan yaa resmen acaba bir gün onun adını anmadığım aklıma gelmediği olacak mı.. bir günüm onu düşünmeden geçicekmii derdim, şu an varya gülüyorum ve o zaman olduğmdan çok mutluyum iyiki ayrılmşızda şimdiki erkek arkadaşımla birlikteyim diye düşünüyorum. şuan gelse bana yalvarsa kapımda köle olsa umrumda olmaz ama gerçekten hınc almak için filan değil. her işte bir hayır vardır, bence hayırlısı buymuş canım. Biraz sabır sonra sende göreceksin.. benim bu söylediklerimi belki sende başkasına söyleyeceksin ;)

aptal aptal aptall bir de yanlışlıkla ödemeli atıyor ya hey allahım:59::59:

Keşke geri aramasaydın.. o zaman dicekti aaa ödemeli çağrıma dönmedi filan bi dank edecekti belkide, artık kendini çekmelisin tamamen. bunu ona hissettirmelisin. Ama bence bunu gerçekten kendin için yap onun için değil o sana dönsün diye değil, rol yapma gerçekten unut. Unutabilirsin çokta zor değil, adam onca yaşananları koskoca 4 seneyi unutmuş, sen onun gibi bi insanı mı vefasızı mı unutamayacaksın. Senin onca emeğini unutan adam için mi acı çekiceksin. Onca günlerine yazık olmuş zaten şimdi gelecek günlerinede yazık etme.. İnsanların evlatları ölüyo.. Hayat bu bazen acımasız ama her şeye alışmayıda öğretio, ki sen alışmak değil unutacaksın! Ama o bi gün köpekler gibi pişman olacak bundan adım gibi eminim..

aynen cnm o bi tarafını eğlendiriyo ben hala üzülüyorum ne kadar haksızlık allahım:47:

bu arada beyfendi bugün ödemeli attı bana!! bir şey oldu sandım aradım açtı ne oldu ödemeli atmışşsın dedim yanlışlıkla oldu k.bakma dedi önemli değil hoşçakal diyip kapattım böyle son durum:59:

yanlislikla oldu... hep ayni yalan:47:

yanlislikla fln olmadi cnm o bilerek atmistir, belli ki oda seni merak ediyo..
birdaha onu arama , o pisman olursa cevabini verir geri yollarsin olmassada
ztn sen yoluna o yoluna, seni kaybettigiyle kalir cnm hic uzulme:54:

belkide bu kadar densiz oldugum icin bana kizicaksin ki herkese kizabilir ama bence bu sana allahin bi lutfu senden bu sekilde hicbirsey olmamiscasina arkasini donup gidebilen bi adam omrunun sonuna kdar uzakta kalsin bence.. eski sevgilim 6 yil yasadik ne oldu hicbirsey kavga ayril baris o bu su demismez degisemez kimse.. o yuzden seni sen oldugun icin seven birini bul canim... unut gitsin.. inan bana tecrube konusuoo evet zor oluoo cunku dile kolay 4 5 yil ama inan bana elde neler var eger bi adam senin pesinden kosmuoosa sen hic bakma arkana...

aptal aptal aptall bir de yanlışlıkla ödemeli atıyor ya hey allahım:59::59:

Yanlışlıkla mı olduu çok komik yaa nedense hep ayrılık sonrası bu lafları işitiyoruz mesaj gelir ondan '' tamam nerede buluşuyoruz?,'' yada ''Tamam sen git geliyorum (Mekan belirtir özellikle) '' vs... bunlar basit insanların işidir...Tabii senden kaç gündür ses çıkmıyor merak etti 4 yıl var arada sonuçta eksikliğin yavaş yavaş koyuyor ona ama keşke aramasaydın umursamaz ol her zaman bağrına taş bas,acını doya doya yaşa ki bu gerçekten bazen iyi geliyor insana,şarkılar aç bağırarak eşlik et...
Ama ona ait ne varsa yani onu sana hatırlatacak ne varsa hepsini birer birer at,kaldır bir daha görmemek üzere vedalaş onlarla bu sana gerçekten iyi gelecek biliyorum şimdi elini nereye atsan sana onu hatırlatıyor mesela benim de 5 yıllık ilişkim bitmişti hatta nişanlıydık evlenmeye 1 ay kala ayrılmıştık nasip kısmet işi bunlar bittiği günden sonraki ilk 2 gün kendimi toparlamaya çalıştım bir de işim gereği böyle yapmak zorundaydım...Onu bana hatırlatacak ne varsa hepsini attığımı sanıyordum ve geçenlerde kitaplığımı düzenliyorum defter arasından ona yazdıgım birşey düştü ağlayarak yazdıgım mektubu gülerek okudum 1 yıl sonra inan bana :) Onun için kendini yıpratmaya değmiyor öyle komik şeyler yazıyordu ki şimdi o çok sevdiğim eski nişanlımı gözümün önünde linç etseler kılımı kıpırdatmam :) Dediklerimi yap kısa zamanda atlatırsın merak etme :) Asla arama sorma,ortak arkadaşlarınız varsa gayet iyi görün,umurunda değilmiş gibi davran inan bu umursamaz tavırlar karşı tarafı delirtmeye yol açıyor gerçi sana onu unut demek istiyorum ama bunun için erken şimdilik bunlarla başla,devam et sonrasına bakarız şekerlik :)

çok üzüldüm vallahi... :43: yanlışlıkla da olmamıştır o, hoşçakal deyip kapaman iyi olmuş tatlım, zamanla alışırsın, terkeden o olduğu için o özlerse seni, daha da koyacak ona. bence asla barışma, böyle hatalar affedilmemeli... ileride daha çok ağrır başın.. :50:

cnm arkadaşlar doğru söylüyo acını içinde yaşa hiç belli etme kendini gayyet iyiymiş gibi göster bak ben kendi sevgilimden biliyorum erkekler aşk acısı çekiyo olsa bile içinde yaşıyo bun u belli etmiyıorlar sende bu şekilde yap ki ileride dışa vurdum diye pişman olursun unutamam sanıyorsun öyle bi unutuyorsun ki zaman gelecek unuttum ben onu ya sevmiştim bı zaman diyip gülüp gececeksin emin ol ki bunlar gececek insan nellere alışıyo neleri unutuyo bundan 9 yıl önce benimde en büyük abim nişanlydı intahar etti bunalımdan dolayı annem yaşayamam sandı günlerce ağladı neler neler oldu ama ne oldu yokluğuna alıştık bu duruma alıştık yani diyeceğiim insanın evledi ölüyoda alışıyo unutuyo iş sende unutucam diye bi kafaya koy zor olur zaman alırr ama geçeer

Back