4 yıldır birlikte olduğum kişiyle ayrıldık.

canım yanlışlıkla falan değil besbelli seni merak etmiş..yokluğunu hissetmeye başlamış..

kızlar bende aradığıma pişmn oldum ama gerçekten sadece merak ettim kesin para meselesi gibi bende bir şeyi kaldı falan onu isticektir dedim ve ondan aradım sesimde hiç üzgün değildi aksine neşeli konuşmaya çalıştım yanlışlıkla oldu k.bakma dediğinde hiç sinir falan yapmadan sorun değil hoşçakal dedim gayet rahat biçimde sesi de garip çıktı zaten tekrar bir şeyler söliceğimi sanıyordu heralde ben yanlışlıkla yaptığına inanıyorum bilmiyorum öyle mi ama çünkü o kadar alışkındık ki birbirimize ben de numara yazıcağım zaman hala elim numarasına gidiyor ya da msj atıcağım zaman yanlışlıkla ona basıyorum ama çok daha dikkatliyim tabi öyle bir hata yapıp bi taraflarını kaldırmak istemiyorum geçen gün noterde işimiz vardı aklıma geldi son vesikalık resmimi ona vermiştim cüzdanın çok içinde bir yerdeydi bir gün ordan bi şey alması gerektiğinde görücek onu ne hissedicek acaba üzülücek miduygusuz gerçi sanmıyorum bir gün yine bir tartışma yaşamıştık ayrı gibiydik ben ona saç fırçamı vermiştim fazla var o kullansın diye banyoya girmiş saçını tarıycakmış fırçaya baktım üstünde hala senin saçın vardı ağlamamk için zor tuttum kendimi demişti ogünün akşamı da bana msj atmıştı olmuyo gel oturup konuşalım tekrar barışalım diye :) geri dönmesini beklemiyorum dönerse arada kalabilirim o yüzden böyle uzaklaşmak daha iyi sadece o da böyle beni hatırlatıcak şeyler gördükçe üzülsün istiyorum pişman olsun istiyorum beni hayatından bu kadar çabuk çıakrıp attı ama bu 4 seneyi silmesinin hiç de kolay olmadığını farketsin istiyorum kısacası o da acı çeksin istiyorum

o da aci cekicek canim bundan emin ol...
simdi oh rahatim diyip senliklere katiliyor egleniyor onun bununla flirt edip yazisiyor...
peki bundan sIkILmayacak mi?
iste o zaman ne kadar yanlis yaptigini görecek...
görecek ama cok gec olacak...

Dönerse arada kalırım demişsin sakın yapma bunu ama burnunu sürtmek için de çaba sarfetme zaten kaderinde o varsa kimse bunun önüne geçemez ki...Oluruna bırak her neyse geçerr hayata zulüm edip üzülmeye mi değerr (ŞArkı söylemek istedimmde azcıkk : ) Anlaştık şekerlikkk

sabrederim dayanarım aramam illa o arıyacak tarzındayım valla su ana kadar hep rayında gitti işler ama sekiz senelik bi sevgililikten evliliğe geçişte neler olur bilemem...umaarım herkes için hayırlısı olur..

seni o kadr iyi nlıyorum ki çünkü bende yaşadım bu acıyı ewt şu an hale onunla birlikteyim 3 yıllık birliktelikğim var ama 2 defa ayrılık yaşadık o zaman cnm o kadar yandı ki ama ne oldu pişman oldu geri döndü halen unutamıyorum bazen aklıma geliyo cnmın acısı nasıl yanmıştı rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı nasıl bunu sevdim 10 kiloverdim yavv sevmek ne zor daaha önce plotonik sevmiştim bundan öncede çıktığım oldu ama sevmedim hiç birini bu aslında benim en uzun ilişkim ve ilk herşeyi yaşadığım gerçekten sevdiğim insan şimdilik iyiyiz allah bozmasın ikimizde birbirimizi seviyoruz yani arkadaşım diyeceğim seni anlıyorum çok zor bi acı aama gececek inş allah sabır versin

belur arkadaşın durumu ne oldu merak ettim sevgilinle aran düzeldi mi aradı mı seni yazarsan sevinirim

zaman geçtikçe düzelir diye bekliyorum ama daha kötü oluyo =( her gece rüyamda görüyorum kafayı yicem artık allahım =( dün rüyamda bütün arkadaşlarım ve o vardı orman gibi bi yerdeyiz kötü bir şey oluyo ben herkesi elinden tutup ev gibi bi yer var oraya çekmeye çalışıyorum sıra ona geliyo elimi uzatıyorum ona tutup çekmek için yardım etmek için elimi itiyo =( böyle bir rüyaydı işte

ay cnm kıyamam sana aklında sürekli o var ya rüyandada görüyorsun

uyumaya korkar oldum her gece görüyorum yeter artık ama görmeyi istesem bu kadar göremezdim =)

rüye diyince aklıma bende çok süre önce sevgilimle ayrılık yaşamıştık 1 ay falan rüyamda aramızda bi kız var önce kız yanına gitti daha sonra ben arkamı döndüm gidiyordum arkamdan geldi onu değil beni tercih etmişti ondan sonrada barışmıştık bu rüyayı hiç unutmam

aynı şey benimde başıma geldi ama beni sıkan bunaltan erkek arkadaşımdı son noktaya kadar hep içime attım düzelir diye düşünerek ama hiç bi'şey düzelmedi üzerime fazla fazla geldi ve ben ondan nefret ettim yıllar geçti hala da nefret ediyorum ki ben 4 yıl boyunca deliler gibi sevdim 15 ay bekledim askerde her gün ağladım içim yandı ama o beni kısıtlamaktan başka hiç bi'şey yapmadı bu yüzden fazla bunaltma ondada az da olsa birleşme umudu vardır yeterki fazla sıkma üzerine gitme 1 ay fln bekle sonra gidip konuş değiştiğini anlat usulca ve verdiğin szleri tutacağına inandırmalısın canım bol şans diliyorumm

tüm ayrılıklar acıdır...
çünkü paylaşılmışlıklar hatıralar anılarr hepsi üstüne çıllanır.
çoğu kişi zaten bunlarla başademediği için ayrılık sürecini öteler.
Oysa bitmiş bir ilişki bitmiştir sinyaller verir.
4 sene uzun bir süre evet ama şu açıdan bakıncada oldukça kısa 20 30 senelik evlilikler bitiyor..
Hayat kimse için yaşanmıyor bunu sakın unutma :82:
ve kaçan kovalanır şayet barışmak istiyorsanda bunu çok belli etme sen aradıkça üstüne düştükçe o uzaklaşacaktır

benimkiler kabus gibi

cnm güzel dileklerin için çok tşşkr ederim ama biz gerçekten kötü ayrıldık sonra ki yazılarımı okuduysan çok çirkin şeyler yaptı o yüzden barışıcağımızı sanmıyorum

aramayı asla düşünmüyorum zaten hiç içimden de gelmiyor aramak hani sürekli aramak istersin kendini dizginlemeye çalışırsın ya öyle bi durum yok elim telefona gitmiyor bile çok kırgınım çünkü ona

bu şekilde olursa umutlanmış olacak unutmasına engel olacak ama tabi seviyorsa bunu anlayacak bi şekilde san yaklaşmak isteyecek sevgilin cnm ama oluruna bırak barışmanız sağlıklı olmaz ama barışırsanızda umarım tekrar kötü şeyler yaşamazsın allah mutlu edr inş

canm ilişkin bittigi için cok üzüldüm ama gerçek yüzünü gördügn içinde sevindim.
açıkcası anlattıklarından cok etkilendim.benim ilişkimde 5.senenin içinde.ve bahsettgin seyler bizde de var.mesela köpek isteyişin bzı yaşadklarnız. sanki ben yazmışım yaşadıklarımızı.tabii ayrılma kısmını degil.
her ilişkide böyle sancılı dönemler oluyo.aradaki bag kuvvetlise enaz zararı alıyo ilişki ama bu şekilde bitedebiliyo.sanırım istedgin olmuş.yanlışlıkla cagrı atmasndan da anlaşılıyo pişman oldugu.kesinlikle dönme denmez ama geri gelirsede süründür biraz. tekrar başlamasanız bile biraz da onun canı yansın.ne kaybettigini görmeli. hayırlısı olsun

tşkr ederim tatlım alışmaya çalışıyorum zaman ilerledikçe daha iyi olur diyordum ama her geçen gün onu daha çok özlemeye başladım yaptıkalrını düşündükçe özlemim azalıyor biraz ama yinede tamammen bitemiyo işte inş en kısa zamanda düzelirim

Canım aklında hep o var ve görmek istiyorsun göremyorsun bu duygu yoğunluğuyla rüyalarına giriyor başka bir anlamı yok bunun yine de hayırlısı olsun hakkında...Çok sıkıntılı anlarında estağfurullah çek iyi gelecektir bu sana

canım bütün konuyu okudum ve çok üzüldüm senin üzülmene; ama o adamın gerçek yüzünü gördüğün için de sevindim. aynı şeyi sana daha sonra yaşatacaktı şimdi yaşatmasaydı. bundan sonrasında mutlu olursun inşallah hem de tahmin edemeyeceğin kadar. hakkında hayırlısı olsun...

özellikle yatmadan önce hiç aklıma getirmiyorum çok farklı şeyler düşnüüyorm ama olmuyo işte her gece rüyamda birlikteyken gittiğimiz yerlere gidiyoruz falan neyse zamanla geçicektir tşk ederim cnm sağol

çok tşkkr ederim cnm güzel dileklerin için inşallah her şey biran önce düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…