son durumu anlatıyım size biz birlikteyken facebook kullanmıyorduk hemen açtı ses çıkarmadım hevesini alsın diye! arkadaşları gizli sadece ortak arkadaşlardakileri görebiliyorum ! Okuldan bir kaç kızı eklemiş bu kızlar da çok afadersiniz okulun en f....şe kzları ve bu iki kızda en yakın arkadaşlarının bi zamanlar takıldığı kızlar hatta bi tanesi hala takılıyormuş
neyse bende çok yakın bi arkadaşımdan şifresini isteimiştim girip bakıyım arada napıyo diye bugün o kızı eklediğini gördüm eklediği kızda benm şifresini istediğim arkadaşımın şuanda sevgili diyemem de öylesine takıldığı bir kız işte herneyse çocuğa dedim ki kıza beni karıştırmadan sorarmısın laf almak için kız mı eklemiş yoksa benim erkek arkadaşım mı diye benim erkek arkadaşım eklemiş kızı bundan sonraki konuşmaları bizzat okuduğum için aktarıyrm çocuk diyo ki;
xxxx 'i sen mi ekledin? hayır o eklemiş neden sordunn ? ya o benm çok yakın arkadaşımın sevgiliside araları biraz bozuk ondan sordum kızda banane ya silerim çok da önemli değil diyor
bundan sonra kız benm sevgilime diyor ki** kız arkadaşın rahatsız olmuş sanırm benden benmkinden gelen cvpsa biz ayrıldık alışsın artık**
bunun üzerine ben dayanamyıp arıyorum o erkek arkadaşım olucak allahın cezasını ve tepki şu ; hala neyi araştırıyosun bitti artık anla istemyrm sıkıldım diyor çık hayatımdan diyor burda bitiriyorz konuşmayı sonra benm bu yıllarca sevdiğim adam dediğim gurursuz insan kıza** rica ediyorum senden silme beni yoksa yüz bulur diyor benm için!! bu nasıl cümledir sen nasıl bir insanmışsın da ben seni hiç tanıyamamışım daha sonra kızla aralarında geçen konuşmalar şöyle
benm ki** 4 yıldır birlikteyiz ama olmuyor artık o da anldı zorlamaya gerek yok gibi laflar ediyor aralarında ki konuşma böyle benden bahsederek bitiyor aslında bir şeyler daha vardı ama aklıma geldikçe eklerim onlarıda bunlar beni öldürmeye yetti zaten hafızama yer eden bunlar olmuş
sen nasıl bir insanmışsın elin f...şesi için benm arkadamdan konuşabilmişsin 4 sene boyunca sevdiğim adam dediğim insan nasıl böyle ........ adi olabiliyormuş hiç tanıyamamışım ben seni!!napıyım ben şimdi
tanıştığımız güne mi lanet ediyim , tanışmak için yerden bulduğun o kalemle gelip bu sizin mi dediğin hala sakladığım o kaleme mi lanet ediyim sana mı kendime mi neye kızıyım ben şimdi
birlikte ağladığım güldüğüm hastalandığımda çorbamı eliyle içiren adet oldum diye kapıma çikolatalarla gelen canım yanmasın diye saatlerce karnımı okşayan karşısında bi damla göz yaşı döksem üzüntüden deliye dönen ya bir gün ayrılırsak diye konuştuğumuzda gözleri dolup ağlayan adam sen değilmiydin çok sevyrm diye her gördüğünde bana pamuk şeker alan , beni mutlu ettiği için hiç sevmediği halde aşk filmi izleyen ayaklrım hiç bi zaman ısınamadığı için elleriyle ısıtan adam sen değilmiydin nasıl tanıyamadım ben seni nasıl bir insanmışsın ki gidip de 2 gündür tanıdığın kıza silme yüz bulmasın diyebildin seninle ilgili her şeye lanet olsun hatta sana bu kadar inanıp güvendiğim için bana lanet olsun