saol cnm birilerinin yanımda olmasına çok ihtiyacım var kendi kendime düşünmekten kafayı yiyorum yoksa.... içimde geri dönüceğine dair en ufak bir his yok çünkü bu rahatlığa alışıcak dicek neden tek bi kızla olıyım her önüne gelenle takılıcak istediğini yapıcak özlediği özgürlüğüne kavuştu işte o yüzden tekrar bana dönüp ciddi cir şeyler yaşamayı göze alamaz ki büyük konuşmak istemyrm ama ne kadar sevsemde ben de bu yaptıklarını unutamam heralde birlikte olsak bile hep aklıma gelir kendi kendime hep neden diye sorarım neden yaptı bana bunlarıkendimi yer bitiririm acaba yine aynısı yapıcak mı diye ama o kadar çok isterim ki o pişamn olup dönsün bende kararlı bir şekilde aklın şimdi mi başına geldi diyim inşallah o günleri görürüm ama imkansız
canm aynı seylari bnd yasadım 3 yılık ilişkimiz vardı ama adam edemedim OLMUYOR.. bi erkeğin içinde varsa kaç yıllık ilişkisi olursa olsun sEvgilisine acımadan siLiyor herseyi... hepsi aynı kafadan NEFRET EDİYORUM HEPSİNDEN.....!!!
seni çok iyi anlıyorum bende senin durumuna benzer bi durum içindeyim 2 ay önce uzun süreli ilişkim bitti ve gerçekten çok zor bir durum yaşamayan bilemez konunu baştan sona okudum lütfen üzme kendini canım düşünmemeye çalış inş en yakın zamanda unutursun ve o kişide sürüm sürüm sürünür peşinden sende istemezsin
canm aynı seylari bnd yasadım 3 yılık ilişkimiz vardı ama adam edemedim OLMUYOR.. bi erkeğin içinde varsa kaç yıllık ilişkisi olursa olsun sEvgilisine acımadan siLiyor herseyi... hepsi aynı kafadan NEFRET EDİYORUM HEPSİNDEN.....!!!
al benden de okadar ..
Allah yardımcın olsun canm.. dua et her an ben ancak öyle rahatlayabldm,onu birazda olsa unuttum ve acımı bastırdım... Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
saol cnm birilerinin yanımda olmasına çok ihtiyacım var kendi kendime düşünmekten kafayı yiyorum yoksa.... içimde geri dönüceğine dair en ufak bir his yok çünkü bu rahatlığa alışıcak dicek neden tek bi kızla olıyım her önüne gelenle takılıcak istediğini yapıcak özlediği özgürlüğüne kavuştu işte o yüzden tekrar bana dönüp ciddi cir şeyler yaşamayı göze alamaz ki büyük konuşmak istemyrm ama ne kadar sevsemde ben de bu yaptıklarını unutamam heralde birlikte olsak bile hep aklıma gelir kendi kendime hep neden diye sorarım neden yaptı bana bunlarıkendimi yer bitiririm acaba yine aynısı yapıcak mı diye ama o kadar çok isterim ki o pişamn olup dönsün bende kararlı bir şekilde aklın şimdi mi başına geldi diyim inşallah o günleri görürüm ama imkansız
haklısın bnde seni yerinde olsan bbarışmış olsak bile bu yaşananlar hiç çıkmaz aklımdan acaba gene yparmı diye şüphe duyar ona olan güvenim zaten biter şu an eminim ki ona güvenin falan kalmamıştır işte sevginin önüne bazı şeyler geçiyor arkadaşım
dün arkadaşım şenliklerde görmüş bana anlatıyorgeziyo eğleniyo beyfendi hiç bir şey umrunda değil
geçmiş olsun minikcim
bunların ardından tek denilebilecek laf bu bence..
canım hiç üzülme
sen de çık gez dolaş
onu sallamıyormuş gibi yap
sen öyle üstüne düşersen kalkar poposu iyice ızdırap verir sana
geri çek kendini sakın konuşma onla, umursama
bak daha yeni bi arkadaşımda gördüm örneğini
erkek arkadaşıyla ayrılmıştı çok seviyordu ama bi kere barışalım demişti çocuk kabul etmemişti aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye.
sonra kız hiç umursamıyormuş gibi yaptı feyste gördü çevrimdışı oldu filan çocuk tutuştu benden vazgeçti diye
tıpış tıpış döndü..
eski sevgilin de sana dönecek
ama bu yaptıklarından sonra senin için ona karşı iyice soğumuş olacak ve sen bu sefer ona rahatlıkla tekmeyi basıvereceksin
ohh beyfendinin rahatlığına bak off bak şimdi dha çok üzüldüm nasıl insanlar bunlar ya kendilerinden başka bir şey düşünmezler mi ya biraz olsun bence otur düşün bak sen üzülüyorsun peki ya o ne yapıyo gezip eğleniyo üzülmene deymiyo inan ilerde be kadar üzüldüğün için pişman olcaksın üzülme lütfen
aptal aptal aptall bir de yanlışlıkla ödemeli atıyor ya hey allahım
aynen cnm o bi tarafını eğlendiriyo ben hala üzülüyorum ne kadar haksızlık allahım
bu arada beyfendi bugün ödemeli attı bana!! bir şey oldu sandım aradım açtı ne oldu ödemeli atmışşsın dedim yanlışlıkla oldu k.bakma dedi önemli değil hoşçakal diyip kapattım böyle son durum
aptal aptal aptall bir de yanlışlıkla ödemeli atıyor ya hey allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?