• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıldır birlikte olduğum kişiyle ayrıldık.

cnm bak bundan bir kaç ay önce bnede sevgilimle citti sorum yaşamıştım şuc bnedeydi bende bunu farkındaydım 1 ay ayrı kaldık baktım olmuyo habersiz kaktım yanına gittim başka şehirde süpriz yaptım çok şaşırdı aynı zamanda çok hoşuna gittik bi yere oturduk başbaşa konuştuk yüz yüze böylece barışmamıza vesile oldu ondan sonnra barıştık zaten inan ki tel de çok farklı yüz yüze çok farlı oluyo bence

cnm bak bundan bir kaç ay önce bnede sevgilimle citti sorum yaşamıştım şuc bnedeydi bende bunu farkındaydım 1 ay ayrı kaldık baktım olmuyo habersiz kaktım yanına gittim başka şehirde süpriz yaptım çok şaşırdı aynı zamanda çok hoşuna gittik bi yere oturduk başbaşa konuştuk yüz yüze böylece barışmamıza vesile oldu ondan sonnra barıştık zaten inan ki tel de çok farklı yüz yüze çok farlı oluyo bence

çok üzüldüm bu süreçte benim için çok zor geçti geri döndü bana kendi barışmak istedi şimdi bazen arada oluyo tatsızlık ama ne yapam oluyo pek takmamak gerek olurun bıraktım ben ilişkimi

tşkkr ederim ama artık pek bi umudum kalmadı

son durumu anlatıyım size biz birlikteyken facebook kullanmıyorduk hemen açtı ses çıkarmadım hevesini alsın diye! arkadaşları gizli sadece ortak arkadaşlardakileri görebiliyorum ! Okuldan bir kaç kızı eklemiş bu kızlar da çok afadersiniz okulun en f....şe kzları ve bu iki kızda en yakın arkadaşlarının bi zamanlar takıldığı kızlar hatta bi tanesi hala takılıyormuş:25: neyse bende çok yakın bi arkadaşımdan şifresini isteimiştim girip bakıyım arada napıyo diye bugün o kızı eklediğini gördüm eklediği kızda benm şifresini istediğim arkadaşımın şuanda sevgili diyemem de öylesine takıldığı bir kız işte herneyse çocuğa dedim ki kıza beni karıştırmadan sorarmısın laf almak için kız mı eklemiş yoksa benim erkek arkadaşım mı diye benim erkek arkadaşım eklemiş kızı bundan sonraki konuşmaları bizzat okuduğum için aktarıyrm çocuk diyo ki;

xxxx 'i sen mi ekledin? hayır o eklemiş neden sordunn ? ya o benm çok yakın arkadaşımın sevgiliside araları biraz bozuk ondan sordum kızda banane ya silerim çok da önemli değil diyor

bundan sonra kız benm sevgilime diyor ki** kız arkadaşın rahatsız olmuş sanırm benden benmkinden gelen cvpsa biz ayrıldık alışsın artık**

bunun üzerine ben dayanamyıp arıyorum o erkek arkadaşım olucak allahın cezasını ve tepki şu ; hala neyi araştırıyosun bitti artık anla istemyrm sıkıldım diyor çık hayatımdan diyor burda bitiriyorz konuşmayı sonra benm bu yıllarca sevdiğim adam dediğim gurursuz insan kıza** rica ediyorum senden silme beni yoksa yüz bulur diyor benm için!! bu nasıl cümledir sen nasıl bir insanmışsın da ben seni hiç tanıyamamışım daha sonra kızla aralarında geçen konuşmalar şöyle

benm ki** 4 yıldır birlikteyiz ama olmuyor artık o da anldı zorlamaya gerek yok gibi laflar ediyor aralarında ki konuşma böyle benden bahsederek bitiyor aslında bir şeyler daha vardı ama aklıma geldikçe eklerim onlarıda bunlar beni öldürmeye yetti zaten hafızama yer eden bunlar olmuş

sen nasıl bir insanmışsın elin f...şesi için benm arkadamdan konuşabilmişsin 4 sene boyunca sevdiğim adam dediğim insan nasıl böyle ........ adi olabiliyormuş hiç tanıyamamışım ben seni!!napıyım ben şimdi

tanıştığımız güne mi lanet ediyim , tanışmak için yerden bulduğun o kalemle gelip bu sizin mi dediğin hala sakladığım o kaleme mi lanet ediyim sana mı kendime mi neye kızıyım ben şimdi
birlikte ağladığım güldüğüm hastalandığımda çorbamı eliyle içiren adet oldum diye kapıma çikolatalarla gelen canım yanmasın diye saatlerce karnımı okşayan karşısında bi damla göz yaşı döksem üzüntüden deliye dönen ya bir gün ayrılırsak diye konuştuğumuzda gözleri dolup ağlayan adam sen değilmiydin çok sevyrm diye her gördüğünde bana pamuk şeker alan , beni mutlu ettiği için hiç sevmediği halde aşk filmi izleyen ayaklrım hiç bi zaman ısınamadığı için elleriyle ısıtan adam sen değilmiydin nasıl tanıyamadım ben seni nasıl bir insanmışsın ki gidip de 2 gündür tanıdığın kıza silme yüz bulmasın diyebildin seninle ilgili her şeye lanet olsun hatta sana bu kadar inanıp güvendiğim için bana lanet olsun

Son yazdıklarınızı okudum da öncelikle geçmiş olsun
Bence unutmaktan başka çareniz yok..
Zaten bu da sizin için en hayırlısı olacak emin olun.

Son yazdıklarınızı okudum da öncelikle geçmiş olsun
Bence unutmaktan başka çareniz yok..
Zaten bu da sizin için en hayırlısı olacak emin olun.

tşşkr ederim unutmam lazım artık tamamen farkındayım bunun.. tek istediğim bana çektirdikleri fazlasıyla çıksın ondan ben böyle acı çekeren o çoktan farklı arayışlar içine girmiş bana yaşattıklarını fazlasıyla çeksin inşallah

arayıp içimde ki her şeyi kusmak istiyorum ama bunu bile haketmiyo diyorum böylede kend,m, iyiyp bitiriyorum nasıl geçicek bu yardım edin lütfen:59::59:

arkadaşlar bizim aramız iyiyken ben ondan borç almıştım kartımı çaldırdığım için 100 lira kadar b,r şey aramız kötü olmdan bir gün falan önceydi yola çıkmdan önce ben hesap numarasını istedim kötüydük ozamn gerek yok falan dedi bende hayır olmaz msj atarsın bana dedim ayın kaçında yatırıcağımı biliyodu ama o günü bile bekleyemeden ben daha aramızı toplamaya çalışırken o bana parayı nezamn yatırysn diye sordu adam yangından mal kaçırıyo sanki hani parayı yatır bi daha senle görüşmicem gibi allahım hala deli oluyrm hatırladıkça ben telefonu kapattım ağlamaya başladım o arada annem geldi anllattım ona hemen alıyorsun hesap numarasını hatta sende neyi varsa ne aldıysa hepsini yolluyosun dedi dün numarasını aldım bugün yattı parası şimdi arayıp yattığını sölicem ama başka şeylerde eklemek istiyrm napmalıyım sizce akıl verin:59:

onun senin için neler yaptığını okurken duydulandım açıkcası tatlım senin için üzüldüm neden bu kadar basit 4 yıllık ilişkiyi bitirmek ben bu insanları anlamıyorum cnm bence unutmak için çabala ama bekle bakalım zamanla ne olacak belki pişman olacak seni sevdiğini anlayacak belkide bende sevgilimle bi iki ayrlık yaşadım ondan çıktı hep ama 1 hafta olmadan pişman oldu geri döndü bana seni seviyorum diye allah sabır versin acını hafifletemem ama umarım hakkında hayırlısı olsun unutmaki acını yaşa yaşa ki bitecek bir gün bol şans kib

arkadaşlar bizim aramız iyiyken ben ondan borç almıştım kartımı çaldırdığım için 100 lira kadar b,r şey aramız kötü olmdan bir gün falan önceydi yola çıkmdan önce ben hesap numarasını istedim kötüydük ozamn gerek yok falan dedi bende hayır olmaz msj atarsın bana dedim ayın kaçında yatırıcağımı biliyodu ama o günü bile bekleyemeden ben daha aramızı toplamaya çalışırken o bana parayı nezamn yatırysn diye sordu adam yangından mal kaçırıyo sanki hani parayı yatır bi daha senle görüşmicem gibi allahım hala deli oluyrm hatırladıkça ben telefonu kapattım ağlamaya başladım o arada annem geldi anllattım ona hemen alıyorsun hesap numarasını hatta sende neyi varsa ne aldıysa hepsini yolluyosun dedi dün numarasını aldım bugün yattı parası şimdi arayıp yattığını sölicem ama başka şeylerde eklemek istiyrm napmalıyım sizce akıl verin:59:

içind ene varsa ne söylemek istiyorsan söyleki rahatla bence ben hep öyle yaparım dene bence rahatlayacaksın nasıl o sana çekinmeden söylüyorsa sende çekinme derim ben

onun senin için neler yaptığını okurken duydulandım açıkcası tatlım senin için üzüldüm neden bu kadar basit 4 yıllık ilişkiyi bitirmek ben bu insanları anlamıyorum cnm bence unutmak için çabala ama bekle bakalım zamanla ne olacak belki pişman olacak seni sevdiğini anlayacak belkide bende sevgilimle bi iki ayrlık yaşadım ondan çıktı hep ama 1 hafta olmadan pişman oldu geri döndü bana seni seviyorum diye allah sabır versin acını hafifletemem ama umarım hakkında hayırlısı olsun unutmaki acını yaşa yaşa ki bitecek bir gün bol şans kib

tşkkr ederim cnm ama son yazdıklarmı okuduysan artık affedilcek bir yanı kalmadı bu yaptıklarının hiç birini haketmedim

tşkkr ederim cnm ama son yazdıklarmı okuduysan artık affedilcek bir yanı kalmadı bu yaptıklarının hiç birini haketmedim

tabikide hak etmedin bitanem sen onu sevmekten başka ne yaptın 4 yılını vermişsin şimdi karşılığı u işte bu yaln dünya böyle insana hiç acımıyor

tabikide hak etmedin bitanem sen onu sevmekten başka ne yaptın 4 yılını vermişsin şimdi karşılığı u işte bu yaln dünya böyle insana hiç acımıyor

tşkkr ederim:59: arayıp sadece paranı yatırdım diyip kapatmak istyrm aslında değmez kendimi yormama diyrm ama içimde söliceğim o kadar çok şey var ki

tşkkr ederim:59: arayıp sadece paranı yatırdım diyip kapatmak istyrm aslında değmez kendimi yormama diyrm ama içimde söliceğim o kadar çok şey var ki

madem deymez diyorsun sadece arama bile mesaj at daha iyi mantıklı

Back