4 yıldır birlikte olduğum kişiyle ayrıldık.

saolun kızlar bi insan nasıl bu kadar değişir aklım almıyo hala okadar şaşkınım ki salak gibiyim sanki bir anda 100 yaş yaşladnım ayağa kalkmaya bile halim yok ama tek istediğim biran önce toparlanmak

iyi konusmussun canim, icinde ne vardiysa dökseydin keske...
hos sen ona ne desende bos, böyle biri söylediklerinden utanacak biri degil, baksana özür bile dileyememis...
aslinda iyi yönünde bakmak lazim, gec de olsa onun gercek yüzünü gördün...
bundan sonrasi artik önemli, gecmisni gelecegine tasima...
yarin yeni birgün olsun, onun ve onunla ilgili hicbir hatiranin olmadigi bir gün olsun...

tşkkr ederim cnm güzel sözlerin için şuan çok zor geçiyo ama ona nasıl alıştıysam onsuzluğuda alışırım heralde

tşkkr ederim cnm güzel sözlerin için şuan çok zor geçiyo ama ona nasıl alıştıysam onsuzluğuda alışırım heralde

alisacaksin canim, sende biliyorsun kolay olmayacagini ama bunu ne kadar istedigin önemli...
ve eminim gün gectikce daha da iyi olacaksin ve unuttugunda sen bile sasiracaksin, bu kadar kolay miydi diye...

bu gibi konular telefonda falan halledilmiyo ne yazık ki. ben senin onu sıkmanın nedenini falanda ayrılık gibi gördüm. eminim gözünün önünde olsa sende biraz daha rahat davranırdın. gidebiliyosan yanına git bence. neden böyle davrandığını onu çok sevdiğin için sahiplendiğini anlat. sinirlenincede kendine biraz hakim olmaya çalış bırak geçsin sinirin sonra konuş inşallah düzelir aranız, mutlu olursunuz

bu mesajı okumamıştım çoktan ayrılmışsınız :26:
allah sabır versin canım ama zaten senin şuan üzülmeni haketmiycek kadar karektersiz biriymiş
4 sene iyi saklamış bu yüzününü
allah yukarda elbet görüyo
üzül ama hırpalama kendini
geçecek inşallah inan

alisacaksin canim, sende biliyorsun kolay olmayacagini ama bunu ne kadar istedigin önemli...
ve eminim gün gectikce daha da iyi olacaksin ve unuttugunda sen bile sasiracaksin, bu kadar kolay miydi diye...

inş cnm çok sağol

benmde 3 snelik ilişkim vardı. aynı böyle ayrıldık kvgalar sorunlar. cok üzülmüstm aylarca agladm intihar etmeyi bile düsündm düzeltmek icinde cok ugrasmıstım aramıstım baya bi ama olmadı. oda facebook un dan kızlar ekledi biriyle ckmaya bsladı ama uzun sürmemişti 15 gün felan hernyse. aradan 8 ay gecti tabi ben aramıyodum artık hic.. snra bi gün msj attı bana nasılsın dye. öyle bi bulusma kararı aldık bana dedi kmse snin gbi olmadı senden snra arayışlar icine girdm cok pismanım felan. bnde peki dedm deniyelm tkrar barıstk ama hic bise eskisi gbi olmadı .. benm açımdan cnkü beni o kadar üzmüstü yalvartmıstı hergün bnlar geliodu aklıma o ise eskisinden dha iyiydi bna karsı. ben bitirme kararı aldm o istemedi ama bitirdm. tekrar tkrar cok istedi ama istemedm. simdiyse baska biriyle nisanlıym.

yani snin anlıcagın barıssanzda hc bse eskisi gbi olmz onunda gözü dısarda kabl etsende bu yasadklarnı unutamazsn bence üzüntnü yasa ama unut btms artk hayır gelmez

senin adına inan çok üzülüyorum elimden bir şey gelmez acını hafifletemem aama allah sabır versin başka şeylerle kafanı dağatmaya çalış bakalım zamana bırak uğraşma suyu akışını bırak bence çok faydası olur

bi kere bitti aradan çok zaman geçtiğinde tekrar barışıldığın olmuyo hayır gelmiyo bence çünkü o zamanda çok şey değişiyor başıma gelmedi ama başına gelen tanıdıklarım var onlardan biliyorum ben böyle uzun ilişkiler hiç yere bittiğinde basite alınıyor ya ona çok üzülüyorum herkezin hakkında hayırlısı neyse allah onu versin

arkadaş çok doğru söylüyor...

canım şuan yaşadıklarını yaşıyorum bende 2 gündür ağlamaktan yerimden kalkamıyorum sana ne desem bilemedim teselli de edemedim çünkü benimde canım yanıyor..biraz önce bana bi msj attı arkadaşım..çok kötü halde olduğum için.... tokat gibi geldi bu mesaj bana sana da yazmak istedim..

''seni istemeyen birini ne kadar çok sevebilirsin ??''

cvp veremedim kendime.. ağlarken ağlamam kesildi.. sorusuna cvp atamadım..kendi kendime sorup duruyorum bunu...sanki aklım başıma geldi birden..seni istemeyen biri kelimesi için ağzımdan çok çıkmadı..bu söze karşılık hiçbirşey diyemedim.geçici bir durummu kalıcı bir rahatlamamı bilemediim ama yazmak istedim sana da...

Son düzenleme:

kızlar tşşkr ediyorum hepinize bu okadar zor bi süreç ki zaten ayrılık yeterince canımı yakıyor ama her geçen gün onunla ilgili yeni bir şey daha öğreniyorum dün bi arkadaş bir şeyler anlattı eski erkek arkadaşım ona anlatmış inanın bunlar ayrılıktanda çok yakıyor canımı sen kaç senelik sevgilinin arkasından nasıl konuşursun doğru olsa yine neyse derim ama neden arkamdan yalanlar söylüyo dün daha ne olabilir kötü neye şaşırabilirim ki diyodum ama yeni bir şey daha öğrendim benden beter olsun inşallah

çok üzüldüm cnm senin durumunada çok çok iyi anlayabilyorum şuanda seni gerçekten haklısın bizi istemeyn birini ne kadar seveb,lirz ki özelliklede benm ki gibi bu kadar çirkinleşmişken

çok yanlış yapıyor sevgilin ayrılmış olabilirsiniz ama sana böyle davranması çok kötü yalanlar faln bende olsam bana da ağır gelir koyar valla sevgilin kusura bakma ama davranışlarındanda belli 5 para etmez gibime geliyor bu nasıl karakter şaşıyorum valal ben de bazen sevgilime çok kızıyorum ama ayrılmış olsak bile 3 yıldır birlikteyiz onun hatrına geçmişte beni sevdiğinin hatrına bir şeyler bitmiş bile olsa benim arkamdan böyle yapmaz saygı duyar ne zaman yardımistesem hiç düşünmeden yapar buna adım kadar eminim ileride beni çok iyi de anar eminim cnm görüyorum ki o sana layik değil sen daha iyilerine layiksin en kısa zamanda acın diner umarım

çok üzüldüm cnm senin durumunada çok çok iyi anlayabilyorum şuanda seni gerçekten haklısın bizi istemeyn birini ne kadar seveb,lirz ki özelliklede benm ki gibi bu kadar çirkinleşmişken

canım sana şunu söyliyimm mii face falan hepsini yaşadım şahit oldum gözümün önünde bizzat yazışmalarını gördüm...o kadar çok şey yaşadım ki anlatsam roman olur...ama ben hep sevdim..ben içime kapanığımdır pek birşey anlatamam içimde yaşarım ..burayıda arkadaşım tavsiye etti içini dök die..ama ben burda ilk konuyu açtığımda bile kendi üstümden aradım kabahatii..ve çok çirkin birşekilde terkedildiiiiim.ama yinede yaşattığı çirkin şeylerin hiçbirini yazamadım..ben ne yaptımda terkedildim diye takıldım kaldım.. yapmadığım sürpsiz kalmadı yapmadığım fedakarlık kalmadı kendi annesi bile bana eli öpülecek kızsın demiştii....

seni istemeyen birini ne kadar çok sevebilirsin?? kafamın içinde bunu tekrarlıyorum mırıldanıyorum cevabıı yok o kadar iyi geldi ki bana hafızama kazıdımm...görebilceğim her yere yazdım bu yazıyı..onu hatırlayacağım herşeyi yaktım biraz önce......

eskiden olsa bende öyle derdim bu kadar çirkinleşebiliceği aklımın ucundan bile geçmezdi birlikteyken konuşurduk bazen ayrılsak nolur diye bu arada biz aynı okulda hatta aynı sınıftayız ben dayanamam sensiz olmaya derdi seni tek başına markete bile yollamaya kıyamazken nasıl tamamen yalnız bırakabilirim derdi yaklaşık 100 tane şarkımız olmuştu 4 senede=) hepsinde aklıma sen geliceksin nasıl kaldırıcam bunu okulda hergün gözümün önündesin odam da her yerde senin aldığın şeyler nereye gitsem senle daha önce gitmiş olduğumuz bi yer olucak her şey seni hatırlatıcak derdi yıllar öncede değil bu konuşmalar daha 2-3 hafta öncesi eğer ayrılırsak ben seni çok özlerim en azından gelip arada sarılıp öpebilirmiyim seni derdi şakasına:) gülüp geçiyorduk ozamn bunlara... ben seni asla yalnız bırakmam diyodu ben çok hasta olurum gece hep acillik olurduk yanında olmasan şimdi ayrı olsak aklım hep sende kalırdı diyodu ayrılmdan bir hafta önce annesi yanımızdaydı hep birlikte gidiyorduk bi yerlere babası çok torun istiyormuş parka götürüp gezdirmek istiyormuş falan annesi bunu anlatmıştı sonra yalnız kaldığımzda bana aşkım bak bizimkiler çok istiyor torun sevmeyi okul bitsin biran önce evlenelim demişti ben istemyodum çocuk o biliyodu bu konuşmdan bir iki gün önce ben nette bi video izlemiştim ozamn ilk defa benmde çocuğum olsa nasıl olur diye ilk defa bir istek olmuştu içimde erkek çocuğuydu videoda ki babasıyla yatakta oyun oynuyorlardı=) konuştuk o gün dedim oğlumuz olsun bizimde:) bugün bir video izledim o an çok istedim çocuğumun olmasını dedim çok sevinmişti o da ben böyle söyleyince bende köpek aşığı bi insanım çocuğumuz olunca bir de yavru bir köpek alırız ikisinide birlikte büyütürüz demişti hatta benm çok istediğim bir köpek vardı ama sahibi onu satmak istemiyodu ne yapıp edip alıcam sana o köpeği şimdi olmazsa evlenince alırız birlikte bakarız demişti bunları daha geçen hafta konuşuyorduk ne değişti bu kadar durumlar bu kadar iğrençleşti benim gözümden akan yaşa kıyamayan insan şimdi bana bunları nasıl yapabildi
konular ordan oraya geçiyo ama aklıma geldikçe yazmak istiyorum biraz daha rahatlıyor beni...

ben sadece telefon defterinden adını değiştirebildim hayatmın anlamı diye kayıtlıydı şimdi sadece ismi yazıyor bir kaç gün sonra onuda silerim hediyeleri bana aldığı şeyler duruyo resimleri silemedim daha yatağımın yanında ikimizin resimleri var çerçevede onalrı çekmeceye kaldırdım bakamıyorum

rahatlıyorsan yaz ne istersen dinlerim ben seni elimden geldiğince iyi şeyler söylerim cnm benim okurken çok duygulandım o zaman öyleydi şimdi niye böyle oldu heyy allahım neden insan hak etmediği şeyleri yaşar ki anlamıyorum off dünya off adaletsiz dünya kendimi senin yerine koyarak konuşuyorum inan ama şunu da unutma acın gececek belki o seni sevdiğini anlayacak pişman olacak geri dönmek isteyecek hiçç böyle düşünüp beklemeyi düşündün mü peki sana geri dönse kapını açarmsın

saol cnm birilerinin yanımda olmasına çok ihtiyacım var kendi kendime düşünmekten kafayı yiyorum yoksa.... içimde geri dönüceğine dair en ufak bir his yok çünkü bu rahatlığa alışıcak dicek neden tek bi kızla olıyım her önüne gelenle takılıcak istediğini yapıcak özlediği özgürlüğüne kavuştu işte o yüzden tekrar bana dönüp ciddi cir şeyler yaşamayı göze alamaz ki büyük konuşmak istemyrm ama ne kadar sevsemde ben de bu yaptıklarını unutamam heralde birlikte olsak bile hep aklıma gelir kendi kendime hep neden diye sorarım neden yaptı bana bunları kendimi yer bitiririm acaba yine aynısı yapıcak mı diye ama o kadar çok isterim ki o pişamn olup dönsün bende kararlı bir şekilde aklın şimdi mi başına geldi diyim inşallah o günleri görürüm ama imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…