canım geçmiş olsun umarım sıkıntın hafiflemiştir, o da en azından korkar bir daha arkandan konuşmaya, borcunu da ödemişsin, artık aranızda konuşacak birşey kalmamış, allaha havale et ve önüne bak derim...
Güzel konuşmuşsun ama canım..erkekler öyleymiş yıllar da geçse öyle bir an geliyorkii tanıyamadığını farkediyorsun ben bunu mu sevmişim diyorsun.. umarım en kısa zamanda toparlarsın canım kendini..
iyi konusmussun canim, icinde ne vardiysa dökseydin keske...
hos sen ona ne desende bos, böyle biri söylediklerinden utanacak biri degil, baksana özür bile dileyememis...
aslinda iyi yönünde bakmak lazim, gec de olsa onun gercek yüzünü gördün...
bundan sonrasi artik önemli, gecmisni gelecegine tasima...
yarin yeni birgün olsun, onun ve onunla ilgili hicbir hatiranin olmadigi bir gün olsun...
tşkkr ederim cnm güzel sözlerin için şuan çok zor geçiyo ama ona nasıl alıştıysam onsuzluğuda alışırım heralde
son durumu anlatıyım size biz birlikteyken facebook kullanmıyorduk hemen açtı ses çıkarmadım hevesini alsın diye! arkadaşları gizli sadece ortak arkadaşlardakileri görebiliyorum ! Okuldan bir kaç kızı eklemiş bu kızlar da çok afadersiniz okulun en f....şe kzları ve bu iki kızda en yakın arkadaşlarının bi zamanlar takıldığı kızlar hatta bi tanesi hala takılıyormuşneyse bende çok yakın bi arkadaşımdan şifresini isteimiştim girip bakıyım arada napıyo diye bugün o kızı eklediğini gördüm eklediği kızda benm şifresini istediğim arkadaşımın şuanda sevgili diyemem de öylesine takıldığı bir kız işte herneyse çocuğa dedim ki kıza beni karıştırmadan sorarmısın laf almak için kız mı eklemiş yoksa benim erkek arkadaşım mı diye benim erkek arkadaşım eklemiş kızı bundan sonraki konuşmaları bizzat okuduğum için aktarıyrm çocuk diyo ki;
xxxx 'i sen mi ekledin? hayır o eklemiş neden sordunn ? ya o benm çok yakın arkadaşımın sevgiliside araları biraz bozuk ondan sordum kızda banane ya silerim çok da önemli değil diyor
bundan sonra kız benm sevgilime diyor ki** kız arkadaşın rahatsız olmuş sanırm benden benmkinden gelen cvpsa biz ayrıldık alışsın artık**
bunun üzerine ben dayanamyıp arıyorum o erkek arkadaşım olucak allahın cezasını ve tepki şu ; hala neyi araştırıyosun bitti artık anla istemyrm sıkıldım diyor çık hayatımdan diyor burda bitiriyorz konuşmayı sonra benm bu yıllarca sevdiğim adam dediğim gurursuz insan kıza** rica ediyorum senden silme beni yoksa yüz bulur diyor benm için!! bu nasıl cümledir sen nasıl bir insanmışsın da ben seni hiç tanıyamamışım daha sonra kızla aralarında geçen konuşmalar şöyle
benm ki** 4 yıldır birlikteyiz ama olmuyor artık o da anldı zorlamaya gerek yok gibi laflar ediyor aralarında ki konuşma böyle benden bahsederek bitiyor aslında bir şeyler daha vardı ama aklıma geldikçe eklerim onlarıda bunlar beni öldürmeye yetti zaten hafızama yer eden bunlar olmuş
sen nasıl bir insanmışsın elin f...şesi için benm arkadamdan konuşabilmişsin 4 sene boyunca sevdiğim adam dediğim insan nasıl böyle ........ adi olabiliyormuş hiç tanıyamamışım ben seni!!napıyım ben şimdi
tanıştığımız güne mi lanet ediyim , tanışmak için yerden bulduğun o kalemle gelip bu sizin mi dediğin hala sakladığım o kaleme mi lanet ediyim sana mı kendime mi neye kızıyım ben şimdi
birlikte ağladığım güldüğüm hastalandığımda çorbamı eliyle içiren adet oldum diye kapıma çikolatalarla gelen canım yanmasın diye saatlerce karnımı okşayan karşısında bi damla göz yaşı döksem üzüntüden deliye dönen ya bir gün ayrılırsak diye konuştuğumuzda gözleri dolup ağlayan adam sen değilmiydin çok sevyrm diye her gördüğünde bana pamuk şeker alan , beni mutlu ettiği için hiç sevmediği halde aşk filmi izleyen ayaklrım hiç bi zaman ısınamadığı için elleriyle ısıtan adam sen değilmiydin nasıl tanıyamadım ben seni nasıl bir insanmışsın ki gidip de 2 gündür tanıdığın kıza silme yüz bulmasın diyebildin seninle ilgili her şeye lanet olsun hatta sana bu kadar inanıp güvendiğim için bana lanet olsun
alisacaksin canim, sende biliyorsun kolay olmayacagini ama bunu ne kadar istedigin önemli...
ve eminim gün gectikce daha da iyi olacaksin ve unuttugunda sen bile sasiracaksin, bu kadar kolay miydi diye...
bu mesajı okumamıştım çoktan ayrılmışsınız :26:
allah sabır versin canım ama zaten senin şuan üzülmeni haketmiycek kadar karektersiz biriymiş
4 sene iyi saklamış bu yüzününü
allah yukarda elbet görüyo
üzül ama hırpalama kendini
geçecek inşallah inan
benmde 3 snelik ilişkim vardı. aynı böyle ayrıldık kvgalar sorunlar. cok üzülmüstm aylarca agladm intihar etmeyi bile düsündm düzeltmek icinde cok ugrasmıstım aramıstım baya bi ama olmadı. oda facebook un dan kızlar ekledi biriyle ckmaya bsladı ama uzun sürmemişti 15 gün felan hernyse. aradan 8 ay gecti tabi ben aramıyodum artık hic.. snra bi gün msj attı bana nasılsın dye. öyle bi bulusma kararı aldık bana dedi kmse snin gbi olmadı senden snra arayışlar icine girdm cok pismanım felan. bnde peki dedm deniyelm tkrar barıstk ama hic bise eskisi gbi olmadı .. benm açımdan cnkü beni o kadar üzmüstü yalvartmıstı hergün bnlar geliodu aklıma o ise eskisinden dha iyiydi bna karsı. ben bitirme kararı aldm o istemedi ama bitirdm. tekrar tkrar cok istedi ama istemedm. simdiyse baska biriyle nisanlıym.
yani snin anlıcagın barıssanzda hc bse eskisi gbi olmz onunda gözü dısarda kabl etsende bu yasadklarnı unutamazsn bence üzüntnü yasa ama unut btms artk hayır gelmez
yazdiklarini gözlerim dolu dolu okudum...
hele su facebook olayi cok kötü cok...
ne olur canim toparlanmaya calis, sakin birakma kendini...
daha fazla gözlerinden yas süzülmesin onun gibi biri icin...
demek ki onun layigi o facedeki kiz gibilermis...
kendini oyalayabilecegin ugraslar bul..
ama birgün daha ömüründen o degmeyecek insana verme...
benmde 3 snelik ilişkim vardı. aynı böyle ayrıldık kvgalar sorunlar. cok üzülmüstm aylarca agladm intihar etmeyi bile düsündm düzeltmek icinde cok ugrasmıstım aramıstım baya bi ama olmadı. oda facebook un dan kızlar ekledi biriyle ckmaya bsladı ama uzun sürmemişti 15 gün felan hernyse. aradan 8 ay gecti tabi ben aramıyodum artık hic.. snra bi gün msj attı bana nasılsın dye. öyle bi bulusma kararı aldık bana dedi kmse snin gbi olmadı senden snra arayışlar icine girdm cok pismanım felan. bnde peki dedm deniyelm tkrar barıstk ama hic bise eskisi gbi olmadı .. benm açımdan cnkü beni o kadar üzmüstü yalvartmıstı hergün bnlar geliodu aklıma o ise eskisinden dha iyiydi bna karsı. ben bitirme kararı aldm o istemedi ama bitirdm. tekrar tkrar cok istedi ama istemedm. simdiyse baska biriyle nisanlıym.
yani snin anlıcagın barıssanzda hc bse eskisi gbi olmz onunda gözü dısarda kabl etsende bu yasadklarnı unutamazsn bence üzüntnü yasa ama unut btms artk hayır gelmez
senin adına inan çok üzülüyorum elimden bir şey gelmez acını hafifletemem aama allah sabır versin başka şeylerle kafanı dağatmaya çalış bakalım zamana bırak uğraşma suyu akışını bırak bence çok faydası olur
canım şuan yaşadıklarını yaşıyorum bende 2 gündür ağlamaktan yerimden kalkamıyorum sana ne desem bilemedim teselli de edemedim çünkü benimde canım yanıyor..biraz önce bana bi msj attı arkadaşım..çok kötü halde olduğum için.... tokat gibi geldi bu mesaj bana sana da yazmak istedim..
''seni istemeyen birini ne kadar çok sevebilirsin ??''
cvp veremedim kendime.. ağlarken ağlamam kesildi.. sorusuna cvp atamadım..kendi kendime sorup duruyorum bunu...sanki aklım başıma geldi birden..seni istemeyen biri kelimesi için ağzımdan çok çıkmadı..bu söze karşılık hiçbirşey diyemedim.geçici bir durummu kalıcı bir rahatlamamı bilemediim ama yazmak istedim sana da...
canım şuan yaşadıklarını yaşıyorum bende 2 gündür ağlamaktan yerimden kalkamıyorum sana ne desem bilemedim teselli de edemedim çünkü benimde canım yanıyor..biraz önce bana bi msj attı arkadaşım..çok kötü halde olduğum için.... tokat gibi geldi bu mesaj bana sana da yazmak istedim..
''seni istemeyen birini ne kadar çok sevebilirsin ??''
cvp veremedim kendime.. ağlarken ağlamam kesildi.. sorusuna cvp atamadım..kendi kendime sorup duruyorum bunu...sanki aklım başıma geldi birden..seni istemeyen biri kelimesi için ağzımdan çok çıkmadı..bu söze karşılık hiçbirşey diyemedim.geçici bir durummu kalıcı bir rahatlamamı bilemediim ama yazmak istedim sana da...
çok üzüldüm cnm senin durumunada çok çok iyi anlayabilyorum şuanda seni gerçekten haklısın bizi istemeyn birini ne kadar seveb,lirz kiözelliklede benm ki gibi bu kadar çirkinleşmişken
çok yanlış yapıyor sevgilin ayrılmış olabilirsiniz ama sana böyle davranması çok kötü yalanlar faln bende olsam bana da ağır gelir koyar valla sevgilin kusura bakma ama davranışlarındanda belli 5 para etmez gibime geliyor bu nasıl karakter şaşıyorum valal ben de bazen sevgilime çok kızıyorum ama ayrılmış olsak bile 3 yıldır birlikteyiz onun hatrına geçmişte beni sevdiğinin hatrına bir şeyler bitmiş bile olsa benim arkamdan böyle yapmaz saygı duyar ne zaman yardımistesem hiç düşünmeden yapar buna adım kadar eminim ileride beni çok iyi de anar eminim cnm görüyorum ki o sana layik değil sen daha iyilerine layiksin en kısa zamanda acın diner umarım
canım sana şunu söyliyimm mii face falan hepsini yaşadım şahit oldum gözümün önünde bizzat yazışmalarını gördüm...o kadar çok şey yaşadım ki anlatsam roman olur...ama ben hep sevdim..ben içime kapanığımdır pek birşey anlatamam içimde yaşarım ..burayıda arkadaşım tavsiye etti içini dök die..ama ben burda ilk konuyu açtığımda bile kendi üstümden aradım kabahatii..ve çok çirkin birşekilde terkedildiiiiim.ama yinede yaşattığı çirkin şeylerin hiçbirini yazamadım..ben ne yaptımda terkedildim diye takıldım kaldım.. yapmadığım sürpsiz kalmadı yapmadığım fedakarlık kalmadı kendi annesi bile bana eli öpülecek kızsın demiştii....
seni istemeyen birini ne kadar çok sevebilirsin?? kafamın içinde bunu tekrarlıyorum mırıldanıyorum cevabıı yok o kadar iyi geldi ki bana hafızama kazıdımm...görebilceğim her yere yazdım bu yazıyı..onu hatırlayacağım herşeyi yaktım biraz önce......
eskiden olsa bende öyle derdim bu kadar çirkinleşebiliceği aklımın ucundan bile geçmezdi birlikteyken konuşurduk bazen ayrılsak nolur diye bu arada biz aynı okulda hatta aynı sınıftayız ben dayanamam sensiz olmaya derdi seni tek başına markete bile yollamaya kıyamazken nasıl tamamen yalnız bırakabilirim derdi yaklaşık 100 tane şarkımız olmuştu 4 senede=) hepsinde aklıma sen geliceksin nasıl kaldırıcam bunu okulda hergün gözümün önündesin odam da her yerde senin aldığın şeyler nereye gitsem senle daha önce gitmiş olduğumuz bi yer olucak her şey seni hatırlatıcak derdi yıllar öncede değil bu konuşmalar daha 2-3 hafta öncesi eğer ayrılırsak ben seni çok özlerim en azından gelip arada sarılıp öpebilirmiyim seni derdi şakasına:) gülüp geçiyorduk ozamn bunlara... ben seni asla yalnız bırakmam diyodu ben çok hasta olurum gece hep acillik olurduk yanında olmasan şimdi ayrı olsak aklım hep sende kalırdı diyodu ayrılmdan bir hafta önce annesi yanımızdaydı hep birlikte gidiyorduk bi yerlere babası çok torun istiyormuş parka götürüp gezdirmek istiyormuş falan annesi bunu anlatmıştı sonra yalnız kaldığımzda bana aşkım bak bizimkiler çok istiyor torun sevmeyi okul bitsin biran önce evlenelim demişti ben istemyodum çocuk o biliyodu bu konuşmdan bir iki gün önce ben nette bi video izlemiştim ozamn ilk defa benmde çocuğum olsa nasıl olur diye ilk defa bir istek olmuştu içimde erkek çocuğuydu videoda ki babasıyla yatakta oyun oynuyorlardı=) konuştuk o gün dedim oğlumuz olsun bizimde:) bugün bir video izledim o an çok istedim çocuğumun olmasını dedim çok sevinmişti o da ben böyle söyleyince bende köpek aşığı bi insanım çocuğumuz olunca bir de yavru bir köpek alırız ikisinide birlikte büyütürüz demişti hatta benm çok istediğim bir köpek vardı ama sahibi onu satmak istemiyodu ne yapıp edip alıcam sana o köpeği şimdi olmazsa evlenince alırız birlikte bakarız demişti bunları daha geçen hafta konuşuyorduk ne değişti bu kadar durumlar bu kadar iğrençleşti benim gözümden akan yaşa kıyamayan insan şimdi bana bunları nasıl yapabildi
konular ordan oraya geçiyo ama aklıma geldikçe yazmak istiyorum biraz daha rahatlıyor beni...
rahatlıyorsan yaz ne istersen dinlerim ben seni elimden geldiğince iyi şeyler söylerim cnm benim okurken çok duygulandım o zaman öyleydi şimdi niye böyle oldu heyy allahım neden insan hak etmediği şeyleri yaşar ki anlamıyorum off dünya off adaletsiz dünya kendimi senin yerine koyarak konuşuyorum inan ama şunu da unutma acın gececek belki o seni sevdiğini anlayacak pişman olacak geri dönmek isteyecek hiçç böyle düşünüp beklemeyi düşündün mü peki sana geri dönse kapını açarmsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?