4 yıldır birlikte olduğum kişiyle ayrıldık.

yazdiklarini gözlerim dolu dolu okudum...
hele su facebook olayi cok kötü cok...
ne olur canim toparlanmaya calis, sakin birakma kendini...
daha fazla gözlerinden yas süzülmesin onun gibi biri icin...
demek ki onun layigi o facedeki kiz gibilermis...
kendini oyalayabilecegin ugraslar bul..
ama birgün daha ömüründen o degmeyecek insana verme...

tşkkr ederim ama elimde değil olsa keşke biri nasılsın dese hüngür hüngür ağlamak istyrm psikolojim çok kötü ama atlatmak için elimden geleni yapıcam şimdi ki mevzu da bu para konusu arayıp her şeyi söylesem mi yoksa bir msj atıp uzatmasam mı bilemyrm

erkekler ne kadar değişken ya inanamıyorum,
sana anlatmıştım bizim hikayemizi, o sırada ikimiz de ilişki durumumuzu bile silmedik hala ilişkide yazdı 1 ay boyunca, kıyamadık ikimiz de. ama başka birilerini ekleseydi ya da böyle arkamdan konuşsaydı asla geri döndürmek için uğraşmazdım. bence "başıma kaktığın paranı yatırdım, artık sana borçlu değilim hiçbir konuda, yalnız sen de bana borçlu olmak istemiyorsan artık arkamdan konuşma, 4 yılın hatrına en azından adımı iyi an." diyip bitir bence. zorlanıcaksın çünkü hala sevdiğini anlayabiliyorum ama sevgiyle nefret birlikte olabiliyor bazen. canım umarım bu adamı aklından ve kalbinden atabilirsin, o da seni üzücek şeyler yapmaz daha fazla.

tşkkr ederim bu söylediklerin aklıma yatı aslında arayıp bunları söyleyebilirim ama biraz yatışmam lazım şu an hiç sakin değilim

hayir bence birsey deme...
sadece mesaj yaz para hesabina yatmistir de...
utanir belki biraz...
daha sonra olmazsa yani söyleyeceklerini icinde daha fazla tutamayacagini anladigin anda cok sakin bir sekilde arar konusursun...

DELİCE SEVERDİK BİRDEN AYRILDIK,SEBEBİ DİL YARASI,BARIŞMAMIZ İMKANSIZ..
SAÇININ TELİNE BİR DOKUNABİLSEM,OGÜNLERE YENİDEN BAŞLAMAMIZ İMAKANSIZ
GÜLÜM İNAN İMKANSIZ..
ÇOK UZAKSIN DAYANAMAM,YANMIŞIM İNAN
BİR ÖMÜR GÖRMESEMDE ''SENİ UNUTAMAM''

DOKUZ MEWSİM BERABERDİK,ŞİMDİ AYRILDIK...
HEM OYNARDIK HEM GÜLERDİK ŞİMDİ EL OLDUK...

OLMUYOR OLMUYOR SENSİZ HİÇ OLMUYOR
GİDERİM UZAKLARA TEKBAŞIMAYIM,GERİ DÖNÜLMÜYOR

DOKUZ MEWSİM BERABERDİK,ŞİMDİ AYRILDIK..
HEM AĞLARDIK,HEM GÜLERDİK

ŞİMDİ EL OLDUK

aah ah içimden geldi bende eşimle tartıştımda bugün efkarlıyım ffff hayat çokkkk zo

bende uzun birliktelikten çıkmış biriyim
insanın sağ kolu kopar gibi oluyor. hep eksik nefes alıyorsun....
yanlışlar yapıyorsun...
uzun birliktelik ya tekrar başlar sanıyorsun ama olmuyor
kırılan vazoyu yapıştırsanda o çatlaklardan gene su sızıyor..
o sebeğle aslında vazoyu yapıştırmaya uğraşmamak lazımmış...bunu anladım

evet katılıyorum tamamına

olmuyor olmuyor ne onsuz nede onunla napcaz biz yaaa giiit hadi giiitistemiyorsan git hadi git hiç sevmiyorsan yaralı gönlüme perişan halime umutsuz kederle her günüm işgence oooof of vallahi şarkılar dinliye dinliye kafayı yicem başka hiçbir yere konsantre olamıyorum ağlamak istiyorum.benm kocam olduğu halde bööyleyim seni düşünemiyorum allah sabır versin

tşkkr ederim hepimize sabır versin

aradım arkadaşımızın dediği gibi konuştum paranı yatırdım bi borcum kalmadı sana dedim sende bana karşı borçlu kalmak istemysn arkamdan konuşma dedim kıza söyledği şeyi söyledim tepkisi şu oldu sen nasıl öğrendin ne bir özür ne başka bir şey bende öğrendim bir şekilde dedim dediği şu oldu hala bir şeyleri kurcalayıp öğrenmeye kalksarsan böyle olur hakettin dedi kimden öğrendin dedi bende şifreni biliyodum öyle gördüm dedim tek korkusu ben şifremi değiştrsem yine bulucaksın oldu ve bunun için nasıl korktu anlatamam yazıkalr olsun rahat ol dedim bundan sonra bırak bir şey araştırmayı seninle ilgili, adını bile duymak istemyrm dedim nasl bir adammışsın sen 2 gündür tandığın o...pulara benm hakkımda yüz bulmasın diyebiliyosun dedim erkekmisin sen dedim hala tek sorduğu şifremi nerden biliyosun sana nasıl güvenicem ben hayatıma neden karışıyosun oldu böyle adi bir insanmış işte şifresini de bildiğim falan yok arkadaşımdan girdiğim için arkadaşımla kızın konuşmalarnı okudum kızda orda yazmış bu kadar da salak işte inanıcak kadar dedim 4 sene bırak sevgiyi arkadaşlığımız var hiç mi utanmadın kendinden sen dedim hala bi özür bile dilemiyosun benden de böyle üste çıkıyosun dedim adammısın sen dedim hala şifremde şifrem diye tutturuyo özür dileceksin benden dedim özür dilerim tamam dedi şimdi defol dedim kapattım

canım geçmiş olsun umarım sıkıntın hafiflemiştir, o da en azından korkar bir daha arkandan konuşmaya, borcunu da ödemişsin, artık aranızda konuşacak birşey kalmamış, allaha havale et ve önüne bak derim...

kafayı yiyorum allahım nasıl tanıyamamışım ben bu adamı 4 senede ne kadar aptalmışım ben

Güzel konuşmuşsun ama canım..erkekler öyleymiş yıllar da geçse öyle bir an geliyorkii tanıyamadığını farkediyorsun ben bunu mu sevmişim diyorsun.. umarım en kısa zamanda toparlarsın canım kendini..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…