4 yıldır birlikte olduğum kişiyle ayrıldık.

benim 5.5 yıllık ilişkim bitmişti zor gelir alışkanlıkları bırakmak ama doğru kişi karşına çıkınca boşa üzülmüşüm boşa gitmiş zamanım dersin
şimdi bu söylediklerim bir kulağından girer diğerinden çıkar anlamıyorsunuz beni şeklinde isyanlardasındır ama ben sana bunu yaşamış biri olarak söylüyorum aşık olduğun zaman iyileşir yaran

Bence ayrılmak için yapıyo, bahane olmuş, ve sen zaten gerekenleri söylemişsin artık iyice alttan almana gerek yok, eğer kapris yaptıysa seni seviyorsa zaten sen aramasanda o sana döner çünkü gerekeni söylemişsin, aşkta gurur vardır unutma

zamanla iyileşicek unutucam da ama içimde bi yerde hep bi acaba kalıcak

biz çoktan ayrıldık hatta şuan başkasıyla birlikte

Canim uzulme artik,umarim ozel mesajimi almissindir.Bunu dinle,moralin her bozuldugunda,dur dans et.....onun da canini yakmak istiyorsan en yakin arkadaslarindan rica et onun oldugu yerde sana iltifatlar etsinler,tatil dusmus sana,guzellesmissin,iste ne bileyim guya seni isteyen biri varmis gibi,cumleler konussunlar seninle...sende cok mutlu davran......

Hepsi - Ask Sakizi (Love Gum) HQ - YouTube

canım benim gördüm msjını çok teşşekkür ederim

bi insan gerçekten aşık olduğu adama ''sanane seni ilgilendirmez yaparım,ederim'' gibi laflar edilmez yapmayın Allah aşkına ya ben o kadr çok seviyorum ki sevgilimi deli gibi sinirlensem bile o an kendimi tutuyorum ağır şeyler söylememek için normalde de ayrıca çok fevri davranırım hiiç çekinmem sinirlendirdiyse biri içimden geçenleri söylerim yani ama aşk bi adım önüne geçiyo böyle şeylerin yani

yapı meselesi bazı kişilerde geçemiyo malesef ben bi anda parlıyorum hoş bir şey değil ama bu elimde olan bir şey de değil

şekerim bak önce bu düşünceyi aklından at yapı meselesi gibi önce kendini onun için dizginlemeyi öğren sinirlendiğinde falan derin nefes al bi kaç kez faydasını görüceksindir eğer gerçekten seviyosan yaparsın bence

kendinden ödün verme bence.kişiliğini değiştirmeye çalışsan da değişmez.seni öyle sevecekse sevsin.düşünsene evlendikten sonra karşına geçip ben senin bu hareketlerinden yoruldum boşanalım dese???ölesi daha zor değil mi?? boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr karşına biri çıkınca unutur gidersin..zaman ahh bu zamannnn herşeye merhemmm zamannn

su an ne durumdasınız umarım hersey duzelmıstır .ancak erkek arkadasınız anlattıgınıza bakılırsa tamamen bahane arıyor ayrılmak ıcın .kafaya ayrılmayı koyduysa eger ,hıc ugrasmanın bır anlamı yoktur .ayrıca o'na degıstıgımı gostermek kanıtlamak ıstıyorum demıssınız ya,boyle bırsey yok arkadasım .yanı degısım surecı dıye dedıgın olay ,tamamen olaylar duzelene kadar takılan maskedır.kısılık ve karakter oturmustur sonradan degsıtırılecek huylar degıldır bunlar .yanı sızın belırttıgınıze gore ani cıkıslarınız cabuk sınırlenıp parlayan bır yapınız varmıs .erkek arkadasınız da bunları ıfade ederek ayrımak ıstemıs sanırım .bu huyunuzun degıscegınızı sanmıyorum ,bu kısılık meselesı herkez bır degıl .ayrıca bu ayıplanacak bır durum da degıl bence .cunku dedııgım gıbı tamamen kısılıkle alakalı bırsey .ayrıca neden herkez kafasına uygun bırını arar,ıste bu sebebden dolayı .sadece boy pos guzellıgıylede sevgılılık evlılık olmuyor .huy anlasması da cok onemlı .bırbırının tamamen zıt huyları olan ıkı ınsan hıc bır sekılde yurutemez o ılıskıyı .kendımden orn verıcek olursam ,benım de su an ki sevgılımden once dıs gorunusunden gercekten cok etkılendıgım bırı vardı .ayrıca kendısı arkadasımdı cok ıyı anlasıyorduk sonra karsılıklı etkılesım olmustu .ama ben hemen yoldan dondüm.cunku o'nu tanıyordum huyunu suyunu bılıyordum ,arkadasca cok ıyı anlassak da o'nunla sevgılı olamıyacagımızı bılıyordum .kendısı bıraz vurdum duymaz hayatta naz kaprıs cekemeyen kendını begenen bırıdır .hanı bız kızlar bazen blof yaparız bıttı dıye goz korkutmak ıcın ,o'na bıttı de ceker gıder hayatta umrunda olmazsın .tanıyorum arkadasımı sonucda .huyunu begenmedıgım ıcın ıstemedım,ayrıca o'nu degıstırmek gıbı bır zorunlulugum da yok,kımsenın yok . anlatmak ıstedıgım ,madem sevgılın bu huyundan sıkayetcıymıs 4 yıl boyunca aklı neredeymıs ? 4 yıl sonra mı jeton dusmus .cok sacma .en basından berı bılıyordu senın karakterını ,ve senı o sekılde kabul ettı .sımdı de bu sebeblerı bahane olarak kullanıyor .demıyor da sıkıldım ,ha bırde karsısına guvenecegı bır kız cıktıysa o adamı tutabılene askolsun .

bır de dıkkat ettıgım bız kızlar neden boyle saf oluyoruz anlamıyorum .kızlar o kadar cıle ceker her hataya goz yumar yıne de gıtmez o ılıskıden ,ama erkekler hepsı mubarek mantık abıdesı gıbıler .hepsı cok durust aklı basında varlıklar oluverıyorlar.senın soyle hataların var ,sen fevrı bır kızsın sen tutumlu degılsın sen sen sen .... bahaneler tek tek sıralanır .tum kızların aklı bır karıs havada oluyor erkeklerde akıl satıcısı .anlayamıyorum bu erkekler artıkk.

yazdıklarında kendimi gördüm biliyomusun. şu an ben de 4.5 yılımı verdiğim ilişkimde aynı şeyleri yaşıyorum. konu aynı. fevri çıkışlarım ve tartışmalarımızda sinirlendiğimde ona kullandığım kelimeler... bugün bana artık görüşmek istemediğini söyledi. o kadar kalbim kırıldı ki anlatamam. biz de aynı şekilde yarı şehirlerde yaşama durumundayız. henüz çok yeni. çok canım yanıyo şu an bile. ve dediğin gibi o da benim herşeyim. yani herşeyimdi. kendimi tek başıma hissettiğim anlarımda güvenle omzuna yaslanabildiğim tek insandı. bugün konuşmamızda beni en çok kıran sözü de şuydu: senin sorunların hiçbir şekilde beni ilgilendirmiyor artık! yazarken bile kalbim acıyo bunları. son durumun ne bilmiyorum ama umarım ikimiz için de hayırlı olur sonuç. gerçekten sevdiğin biriyle yapamamak çok acı.

miniğim nasılsın naptın
var mı bi gelişme

hayır tatlım henüz yok sevgilisyle nette cilveleşip duruyolar bi kaç gün sonra okul açılıyo gidicem ve aynı sınıftayz ne olucak bilmiyorum

cnm umarım senin en için en iyisi olur bak bu konuyu açalı kaç ay geçti unuttum mu hayır ama ilk günki gibi değil acım aklıma geliyo arada ağlıyorum sızlıyorum ama ayrıldığımızdan beri onu bi kere bile aramadım ona hiç belli etmedim acımı kendi içimde yaşadım şuan daha iyiyim inş daha da iyi olucam

Canım konunun neredeyse tamamını okudum ve ben de çok benzer şeyler yaşamış biri olarak bu duruma gerçekten çok üzüldüm. Sakın sıkma canını ve güçlü ol, her şey olacağına varıyor, belki biraz kaderci bir yaklaşım ama bu gerçekten de böyle... Şu an hiçbir iletişiminiz kalmadı mı? Telefon, msn, facebook vb? Hiç konuşuyor musunuz?

teşekkür ederim cnm.. Öyle haklısın her şey olacağına varıyo hiç iletişimimiz yok ayrıldıktan sonra ne telefonda ne internette hiç bi şekilde konuşmadık ama ben napıyo ne ediyo biliyorum bakıyorum arasıra arkadaşlardan sevgilisi var birlikteler hala bi kaç gün sonra da okul açılıyo aynı sınıftayz çok zor olucak çookk

üzüldüm adına
ben ilişkilerin bi anda bitebilceğine inanmam hiç hep bi geçmişi vardır. bardak gibi düşün doldur doldur bi bakmışsın taşmış
üzülme demicem 4 yıl dile kolay
ama toparlanmak zorundasın

amaan
boşver be minik
o gün gelip kafasını duvarlara vurduğunda senin umrundışı olacak

Kızlar ne oldu, yoksunuz? Bir gelişme var mı?

canım netim yoktu giremedim kaç gündür 27si benim doğum günümdü şimdi olanları anlatıyorum

ben bi erkek bi de kız arkadaşımla çarşıdan bir şeyler aldık kaldığımız yere dönüyoruz bu arada okul açıldı geldim bi öğrenci apartına yerleştim neyse elimizde poşetler falan girdik otele bunu gördüm ilk karşılaşmamız arkadan tanıdım zaten çok kötü hissettim bi an tam geçicektim annesini farkettim kadınla burun burunayız tanışıyoruz önceden de severim kendisini o bana gülümsedi gittim bende yanında buna kafamla bi selam verdim sadece sonra annesine sarıldım o da bana sarıldı nasılsın kızım falan bende iyiyim xxx teyzecim aynı bildiğiniz gibiyim falan öyle kısa bi konuşma yaptık onada döndüm arkamı sonra hoşçakalın diye döndüm gittim bu arada yanımda olan erkek arkadaşı benim eski sevgilim tanıyodu onada çok imalı bi nasılsın dedi :) böyle işte ilk karşışamamız doğum günümde oldu ne trajik :)

benimde 3,5 yıllık ilişkim bitmişti hatalı olanda bendim üstelik ama 1 yıl sonra yine beraberiz
sıkma canını her şey olacağına varıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…