Oooff off... Saçlarım beyazlamaya başladı şu genç yaşımda desem,inanın abartı değil.Benim oğlum da 4 yaşında.Aslında oğlumu tanırsınız.Çoğunuzun evinde oğlumdan birer tane vardır diye düşünüyorum
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Ve benim 2,5 aylık bir kızım var.Ben ne zaman , zaman bulup da öyle yedireceğim?Aynaya bakmadan geçirdiğim günler oluyor , bazense dışarı adımımı dahi atmadığım haftalar... Ama bunun kızımla da alakası yok , oğlum yaklaşık 2 yaşından beri böyle sanırım...Yada kendini bildi bileli öyle işte.
Geçenlerde dayanamadım doktora götürdüm.Bir çocuk bu kadar yemezse her türlü vitamin,demir vssi eksik çıkar diye düşündüm.Maaşallah
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
hiçbir sorunu yok.Vitaminler şeyler hepsi yerli yerince.Ama benim oğlan çöp gibi.Anlatamıyorum kimseye derdimi."Çocuk iyi ama" diyorlar , iyi olabilir , ama kendine göre iyi değil , önemli olan kendine göre iyi olması , boyu da uzun zaten , etrafta dolaşan çöp adam gibi duruyor , belki bir yaşıtı da oğlumla aynı kilo ama boyu daha kısadır , oradan da daha bir tombul görünür belki...Ne bileyim.Boy uzun , bel içine göçük , kaburgalar gözüküyor , popo küçücük , kafa hepsinden büyük.Durumumuz böyle.
Oğlum , evladım , canım , bitanem... YE ARTIK YEEEE! Çığrımdan çıkıyorum resmen.Ben verirsem 1 lokmada 10 dk ağzında dolaştırıp bekletip bir bardak su isteyip sonra çişim geldi deyip çişini yapıp gelip sonra içecek birşeyler isteyip sonra biraz televizyona bakıp en sonunda ben bağırdığımda, sabrım tükendiğinde 2. lokmasını 1. lokmasıyla ağzında birleştiren bir çocuk.Gerisini siz düşünün.
İlahi adalet kısmı bence de var , ben de anneme çok çektirirmişim.Annecim çok üzgünüm.Lütfen beni affet.(Bu cümleden sonra oğlum düzelebilir düzelirse size haber vericem)
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)