- 23 Ağustos 2020
- 6.698
- 12.651
- 198
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Yetişkinlere bile verirken zorlanıyorum bazen , ısıdan çok rahat kayıyor. Belliki biraz dikkatsiz davranmış ama olmayacak bişey degil oluyor böyle hatalar maalesef ..Yahu. Anuse baski uygularken nasil kayip vaginaya girebilir ki, imkansızda bile bir olur payı vardir. BUNDA yok.
Bir annenin cahilliğinden böyle bir şeyi karıştıracağını sanmıyorum . Malum fitil kaygan bir madde çocukta durmamıştır fitili yerleştirilen annede telaştan böyle bir hata yapmıştır . Neden bu kadar sert bir şekilde yargılıyorsunuz anlamıyorum . Siz hiç mi hata yapmıyorsunuz ?
Umarım öyle değildir , ve umarım gerçekten fake bir konudur .Doğru da biz burda kavga ederken okuyordu bir ara.
İki teori var , ya yaptığı hatadan utanmış ve yazacak cesareti yok yada konu tamamen fake . Ben ikincisini tercih ederdimGirip okuyor hiçbir şey yazmıyor insanlar çıldırdı nasıl yaptın diye. Hiçbir şey demiyor. Ne diye konu açtığını bile anlmadık.
İki teori var , ya yaptığı hatadan utanmış ve yazacak cesareti yok yada konu tamamen fake . Ben ikincisini tercih ederdim
Hı hı evet öyleymiş..Biyoloji
İlk defa duyuyorum böyle birşey yazık yaKizlar
Kizima az once fitil verirken yanlislikla önüne verdim simdi acile goturcem cok korkuyorum basina gelen varmi
Zaten el kadar bebeğe vajinal fitil verilmez ki..Doktorun vajina icin fitil verecegini zanetmiyorum.. enfeksiyon sikayetiyle gidilmis olsa bile.. ufak cocuklar icin surup verirler genelde fitil verilse dahi bu makattan kullanilan olur.. vajinal yada idrar yollari rahatsizliklarinda fitil vermezler hic sanmiyorum yani.. bizim cocugumuz da cok ates gecirdi hicbirinde fitil yazmadi doktor ates dusurucu surup yazdi.. bir kere fitil yazmisti o da kabizlik sikayeti vardi,
Bende onu anlatmaya calistim zaten.. verilen fitil de anal yolla kullanilan olur vwrilse bile.. doktorlar yazmaz zaten dedim.. buna ragmen nasil yanlislikla olmuş dedim hattaZaten el kadar bebeğe vajinal fitil verilmez ki..
Neden kızlık zari diye düşünüyorsunuz ki, anal yapılacak fitili vajinal olarak yapmak normal mi? Belki art niyetli biri olarak görünebilirim ama popoyla vajinayi ayırt edemeyecek kişi yoktur görüyor ediyor ben bunda art niyet ararim. Söylemek istemiyorum ama normal değil.akillari kizlik zarinda. Cahillik boyle bisi iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?