• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 4 yasindaki kizima yanlis yere fitil verdim acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim soylemek istedigimi anlamadi kimsd yahu.. vajinal fitil yazmaz diyorum ister ates icin olsun ister baska.rahatsizlik yazacahi tek fitil anal fitil olur.. bunu anlatmaya calistim bende zaten ama iyi yazamadim
Tabi ki yazmaz , yetişkinlerde bile öncesinde cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığını sorarak veriyorlar

Ah çünkü bu forumda insanlar birbirine saldırmak için yer arıyor. Fitil yerleştirilirken zarar vermiş olabilir yazdığım için kızlık zarı anlaşıldı. Çünkü orada sadece kızlık zarı var başka bir doku vs hiçbir şey yok. Sadece onu kastetmiş olabilirim 🤷
ben bu konularda takintili oldugum icinde oyle anlamis olabilirim, ozur diliyorum.

Bence bu daha az şasirtici. İdrar yoluyla vajina bilge olarak çok yakin, bilgisiz kadin kariatirabilir ama makat ve vajina 😦 karistirilmasi daha zor olmali
Idrar yolu ile vajinayi da karistiramazsin hayatta cunku birinin deligi cok zor gorunecek kadar ufaktir, hatta gorunmez nerdeyse oyle ufak(idrar yolu). hele vajina ve makati hic karistiramazsin cunku biri kapali ve etrafi cizgilidir kastigin zaman delik buyur( afedersin tuvalet zamani) onun disinda kapali sekilde durur.. vajina ise bariz belli acik deliktir.. kusura bakmayin argo tabir olduysa

Idrar yolu ile vajinayi da karistiramazsin hayatta cunku birinin deligi cok zor gorunecek kadar ufaktir, hatta gorunmez nerdeyse oyle ufak(idrar yolu). hele vajina ve makati hic karistiramazsin cunku biri kapali ve etrafi cizgilidir kastigin zaman delik buyur( afedersin tuvalet zamani) onun disinda kapali sekilde durur.. vajina ise bariz belli acik deliktir.. kusura bakmayin argo tabir olduysa

Betimlemeler icin tesekkurler. Goruntuleri ben biliyorum da bilmeyen bi kadin bakinca o bolgede tek delik gorup orasidir herhalde diye dusunmuş olabilir ki oyle olmuş. 😬

Neden lifli gidalar yerine fitile dadaniyorsunuz hemen.. bir kere doktor yazar kullanirssin da her kabiz oldugunda ilac gerekli mi ustelik can yakan.. benim kizim belki on defa olmustur kabiz sadece ilkinde doktora gittim fitil yazdi kullandim ikinciye arastirmaya koyuldum cunku bilmiyordum.. lifli gidalarin ise yaradihini ogrendim.. @Orkide_sever
Sadece kabızlık için değil ateş için de kullanılıyor. Düşmeyen ateşleri düşürmek için fitil kullanırız biz doktor tavsiyesi ile.

Evet kizlik zarina o yasta onem verir doktorlar ama bilin bakalim niye.. buraya kizlik zari diye laf atmadan once niye onem verirlir onu bi dusunun zahmet olacak..
Ben doktorlarin neden onem verdiklerini biliyorum da siz benim doktorlari kast etmedigimi bilmiyorsunuz sanirim. Bi dusunun bakalim.

Ah çünkü bu forumda insanlar birbirine saldırmak için yer arıyor. Fitil yerleştirilirken zarar vermiş olabilir yazdığım için kızlık zarı anlaşıldı. Çünkü orada sadece kızlık zarı var başka bir doku vs hiçbir şey yok. Sadece onu kastetmiş olabilirim 🤷

Allahimmm
Bebek degil 4 yaşinda cocuk bu.
Fitil dedigimiz şey kucuk ve kaygan olur. Makata yerleştirirken cevre dokuya zarar verebilecek buyuklukte bir fitili makat için bile doktor vermez zaten.

Ben doktorlarin neden onem verdiklerini biliyorum da siz benim doktorlari kast etmedigimi bilmiyorsunuz sanirim. Bi dusunun bakalim.
Burada yazanlar da doktoelarla ayni sebepten onem verirlwr..burda yazan hic kimse bekaret zimbirtisina onem verdiginden kizmiyor konu sahibine.. kizlik zari bekaret sacmaligindan daha onemli bir mesele icin var orda.. bircok rahatsizliktan korumak ixin

Doktora gidicem demiş zaten bi sizin aklınıza geliyor doktora gitmek.
Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki insanlar aynı anda birden fazla iş yapamıyormuş veya kk ya konu açarken ellerini bağlayıp sadece buraya bakıyormuş gibi...
Belki şuan yolda ve yoldayken bi nebze endişesini dindirmek için soruyor.
Çok ilginç değil mi kk da konu açmayı bilen bir kadının fitili yanlış kullanması?

Bazilari kendine dokunmaya bakmaya bole korkuyor ondan.
Inan ki bakmaya gerek yok makatin sadece tuvalaet yapinca acildigini bakmadan da, tuvaletini yaparken hissedersin yahu.. kaymissa elinden birsey diyemeyecegim.. onun disinda okulda bile gorselle anlatilir hangi dersti o fizik miydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back