• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 4 yasindaki kizima yanlis yere fitil verdim acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu. Anuse baski uygularken nasil kayip vaginaya girebilir ki, imkansızda bile bir olur payı vardir. BUNDA yok.
Yetişkinlere bile verirken zorlanıyorum bazen , ısıdan çok rahat kayıyor. Belliki biraz dikkatsiz davranmış ama olmayacak bişey degil oluyor böyle hatalar maalesef ..

Bir annenin cahilliğinden böyle bir şeyi karıştıracağını sanmıyorum . Malum fitil kaygan bir madde çocukta durmamıştır fitili yerleştirilen annede telaştan böyle bir hata yapmıştır . Neden bu kadar sert bir şekilde yargılıyorsunuz anlamıyorum . Siz hiç mi hata yapmıyorsunuz ?

Girip okuyor hiçbir şey yazmıyor insanlar çıldırdı nasıl yaptın diye. Hiçbir şey demiyor. Ne diye konu açtığını bile anlmadık.

Ben de gireyim bakayım konu sahibi yazmış mi diye ama son üç dört konusuna sadece konuyu açmış ve hiç yazmamış. Bu da bunlardan biri sanırm. İnşallah yine saçma sapan deliliğine gelen bir konu açışıdır konu sahibinin. Gerçek olmamasını dilerim.

Muhtemelen, "korkmayın, bir şey olmaz" tarzı yorumlar bekledi ama olmadı. Bazı insanlarda anüs girişi aşağıda olur, vajinaya çok yakındır. Çocuğa ayakta mi vermeye kalktınız? Gerçi fitil illa ki yatarken verilir de neyse.
Ne olursa olsun hemen doktora götürün, böyle hataları ve nicesini görüyorlardır. Beni suçlarlar mi diye düşünüp, götürmemezlik yapmayın sakın!
Konu istismar değilse bu zaten anlaşılır, öteki türlü yan etkiler görürsünüz çocuğu doktora götürmediğiniz için ve evet bu suçtur, işte o zaman korkun.
Hastahane için eşinizi beklediğinizi varsayıyorum, korkup cevap veremediginizi varsayıyorum, tamamen gerçek bir hata yaptığınızı varsayıyorum. Geçmiş olsun.

Ben inanmadım konuya.
Bir insan nasıl bebeğinin anüsü yerine vajinasına verir fitili.
Hayır yani insan vücudunu biliyoruz, aynı vücuda bizde sahibiz. Anüs dediğin biraz daha arkada olur, vajina deliği önde. Nasıl yanlışlıkla verebiliyorsunuz aklım almadı. Böyle bir yanlışlığı yapıp verebilmeniz için gözünüzün/aklınızın başka bir yerde olması gerekir. Bir zahmet eliniz işte gözünüz başka bir yerde iş yapmayın, olan minicik çocuğa oluyor.

Doktorun vajina icin fitil verecegini zanetmiyorum.. enfeksiyon sikayetiyle gidilmis olsa bile.. ufak cocuklar icin surup verirler genelde fitil verilse dahi bu makattan kullanilan olur.. vajinal yada idrar yollari rahatsizliklarinda fitil vermezler hic sanmiyorum yani.. bizim cocugumuz da cok ates gecirdi hicbirinde fitil yazmadi doktor ates dusurucu surup yazdi.. bir kere fitil yazmisti o da kabizlik sikayeti vardi,
Zaten el kadar bebeğe vajinal fitil verilmez ki..

Konu inşallah fake dir. Ayrıca böyle mecralarda istismar kokusu alınan işin içinde özellikle çocukların olduğu konuları polis göz ardı etmemeli ve ardına düşmeli. Aslı astarı çıkmasa bile o korku ile bi daha cesaret edemez...

Aynısı bir tanıdığımın başına geldi
Olmaz demeyin oluyor yani
Bebeğin vajinası zarar görmüş
Ama önemli birşey olmamış
Doktora götürün hemen

Bence konu sahibi tepki aldığı için yazmıyor, eski konulara bakınca fake gibi durmuyor. Ya da inşallah doktordadır da o yüzden yazmıyordur. İnşallah böyle bir durum varsa götürmeyi ihmal etmemiştir.

akillari kizlik zarinda. Cahillik boyle bisi iste.
Neden kızlık zari diye düşünüyorsunuz ki, anal yapılacak fitili vajinal olarak yapmak normal mi? Belki art niyetli biri olarak görünebilirim ama popoyla vajinayi ayırt edemeyecek kişi yoktur görüyor ediyor ben bunda art niyet ararim. Söylemek istemiyorum ama normal değil.

Doktorlar fitil verirken özellikle bekar misiniz diye sorar siz hangi kafadasiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back