4 yaşındaki çocuğumun sürekli altına yapması

gaye ozen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
6
0
1
24
Çocuğum 4 yaşında ve çişini sürekli altına yapıyor tuvalete yetişemiyor çok nadir gidiyor günde en az 10 kere tuvalet ihtiyacı oluyor . Bu durumda olup da doktora gidip tedavi ettiren veya kendisi bir çözüm bulan var mı lütfen yardımcı olun

Bu sorun doktora gidilerek çözülür. biyolojik mi yoksa psikolojik bir sorun mu ona göre bir tedavi uygulanır
Çocuk doktoruna gidin lütfen.

Eklentiler

• IMG_8504.png
    107,1 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_8505.png
    100 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8506.png
    117,6 KB · Görüntüleme: 11
doktora görünün mutlaka..benim oğlum da mesane sorunu çıktı bu sebepten..

Tedavisi nasıl oldu acaba ne yapıldı ve o süreç çocuk için zormuydu cevaplarsanız sevinirim
şuan hala tedavi sürecindeyiz..7 yaşına kadar yatağına işedi ve bir kaç sene de altına kaçırdı ama hep oyun oynarken idrarını tuttuğunu görüyordum zorla tuvalete götürüyordum..sonda yapıldı ilaçlı filme girdi şimdi tekrar bilgisayarlı sonda yapılacak..arada antibiyotik kullanıyoruz .yani yıpratan bir süreç ama çocuğumun psikolojisi daha çok bozuldu sonda korkusundan..11 yaşında..bir doktor idrarını tuttuğu için birisi de doğuştan dedi..idrar tutmasından kaynaklı mesanesi 3 mesane boyuna gelmiş ve kalınlaşma ve yırtıklar var..
sizin ki aynı olmayabilir endişelenmeyin..henüz oyun çocuğu sizin ki üşeniyor olabilir idrarını sonuna kadar tutuyor olabilir..
oğlum çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordu hep antibiyotik verip yolladılar .bir kaç doktor gezdikten sonra bir doktor bu kadar sık olması normal değil diyip mesane ultrasonu istedi böyle keşif edildi..

Anladım teşekkürler geçmiş olsun tez zamanda şifa
Versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…