- 11 Aralık 2018
- 40.914
- 254.259
- 598
- Konu Sahibi burcumsu12
- #1.181
Yooo deriz, dedik de.Bunlarin hicbirini bana diyemezsiniz surda kurdugum 2 3 cumleyi bile anlamadan benimle boyle konusamazsiniz diyorum bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo deriz, dedik de.Bunlarin hicbirini bana diyemezsiniz surda kurdugum 2 3 cumleyi bile anlamadan benimle boyle konusamazsiniz diyorum bende
3000 TL yi 10.000 sanan insanlara ne anlatsak boş. Hemşire hanımın ne eski eşi sömürmesi kaldı ne çıkarcılığı kaldı ne fırsatçılığı. Allah boşanmak zorunda olan tüm kadınlara yardım etsin. Başta hemcinsleri eleştiriyor kendilerini erkekler ezmiş ne olacak?Yooo deriz, dedik de.
A pardon buralar hep sizin istediginiz gibi konusabilirsiniz. İnsanlar hakkinda atip tutabilirsiniz ustun bir ırk oldugunuzu unutuyorum hep.Sıradan faniler ne anlasın cahilligime ve drama quennligime falan verinYooo deriz, dedik de.
Yaw he he sizede iyi forumlarYav zaten bunları yazmayan bir üye olarak eleştirdim sizi ona bile tahammülünüz yok. Neyse sizle tartışmak bile mümkün değil anladım. İyi günler iyi forumlar.
Simdi bu bana verilen cevaba alintilandigi icin bunada yanit veriyorum hemsire hanimla ilgili hicbir yorum yapmadim tanimadigim insanlarla ilgili bu tip cirkin ithamlarda bulunmadim hic hatta tanidiklarimada boyle yakistirmalar yapmam sizede tavsiye ederim.3000 TL yi 10.000 sanan insanlara ne anlatsak boş. Hemşire hanımın ne eski eşi sömürmesi kaldı ne çıkarcılığı kaldı ne fırsatçılığı. Allah boşanmak zorunda olan tüm kadınlara yardım etsin. Başta hemcinsleri eleştiriyor kendilerini erkekler ezmiş ne olacak?![]()
Genel olarak yazdım kadını eleştirenlere. Siz niye herşeyi üstünüze alınıyorsunuz? Kadın eski eşi sömürüyor yazanlar oldu. Ben de sömürmediğini hayatın artık çok pahalı olduğunu yazıyorum.Simdi bu bana verilen cevaba alintilandigi icin bunada yanit veriyorum hemsire hanimla ilgili hicbir yorum yapmadim tanimadigim insanlarla ilgili bu tip cirkin ithamlarda bulunmadim hic hatta tanidiklarimada boyle yakistirmalar yapmam sizede tavsiye ederim.
Üstelik boşanmış hemcinsleri eleştiriyor. Çok acayip gerçekten.3000 TL yi 10.000 sanan insanlara ne anlatsak boş. Hemşire hanımın ne eski eşi sömürmesi kaldı ne çıkarcılığı kaldı ne fırsatçılığı. Allah boşanmak zorunda olan tüm kadınlara yardım etsin. Başta hemcinsleri eleştiriyor kendilerini erkekler ezmiş ne olacak?![]()
Günübirlik yeme içme konaklama olmadan oteli 10 15 gün önce telefonla sorduk haftaiçi 250 haftasonu 300 dediler kişi başı. Dün gittik ücret 400 TL idi. Şaşırdık mı yok. Bu şekilde artık hayat. Çocuk istiyor yarın gene gideceğiz. E orda acıktı birşeyler de yedi onu da ödedik mecbur. Benzini vs 3000 TL 2 günün masrafı sadece. Kadın 1 ay çocuğuna istemiş çok mu? Onu da kreşe ödeyecek zaten mecbur çalışıyor. Manevi zorluğunun bedeliyse hiç bir şekilde ödenmez çocuk bakmanın. Anneye at kurtul o ne güzel dünya.Üstelik boşanmış hemcinsleri eleştiriyor. Çok acayip gerçekten.
kadına devlet 1500 tl bağlamış çocuk için nafaka.o da 1000 ila 1500 tl extra para istiyormuş babadan.bütün tantana bu işte konudaki.yani adamdan 6000 tl falan isteyen yok ki.adam ekleme de yapsa hepsi kreşe gidecek zaten.anne gene harcayacak yeme içme giyme sağlık kitap oyuncak eğlence masraflarını.konudaki hala istiyorki adam sadece 1500 tl versin geriye kalan herşeyi de kadın karşılasın.üstüne de hastalanmasıyla psikolojik sorunlarıyla sendromlarıyla alışverişiyle vs uğraşsın.sonra da adam vayy benim bir çocuğum var desin.manevi fiziki emek zaten vermiyor.3000 e yakın parada mı vermesin?12 yaşındaki kızıma anlatsam o bile anlardı ama bazıları ısrarla 6.000 çok diyor..yahu bunun yarısı zaten kreş parası..kalan 3.000 tl ..günlük 100 tl’ye tekabül ediyor ki bu sadece beslenmesine anca yeter…etkinlik,oyuncak,gezme,kılık kıyafet,doktoru,ilacı gibi bi sürü gideri var daha ki bu çocuk babasından uzak,henüz çok küçük ,anne babanın yokluğunu daha az hissetsin hafta sonları alıp bi yerlere götüreyim,beraber vakit geçirelim dese bi dışarı çıkmak 500 tl…bizim zamanımızda biz sokakta elimizde ekmekle büyüdük masrafımız yoktu ama artık öyle değil ,çocuk masraf demek ve evet yaparken 1000 kere düşünülmeli
Yani polemik istemiyorum ama oyle yazilmaz. Yanlis bilgi vermeyin.Türkçe 'nin olarak yazılır bir de : )
ya dikkat çekme çabaları var ya da ben sahip olamıyorum başkasıda benden daha iyi şarta sahip olamasın sıkıntısı var sanırım bazı insanların...insanlar kalem kalem gider yazmış ,yetmemiş faturasını ortaya koyan olmuş hala daha hala o kadar tutmaz diyene zaten birşey anlatamazsın ,sebebide dediğim gibikadına devlet 1500 tl bağlamış çocuk için nafaka.o da 1000 ila 1500 tl extra para istiyormuş babadan.bütün tantana bu işte konudaki.yani adamdan 6000 tl falan isteyen yok ki.adam ekleme de yapsa hepsi kreşe gidecek zaten.anne gene harcayacak yeme içme giyme sağlık kitap oyuncak eğlence masraflarını.konudaki hala istiyorki adam sadece 1500 tl versin geriye kalan herşeyi de kadın karşılasın.üstüne de hastalanmasıyla psikolojik sorunlarıyla sendromlarıyla alışverişiyle vs uğraşsın.sonra da adam vayy benim bir çocuğum var desin.manevi fiziki emek zaten vermiyor.3000 e yakın parada mı vermesin?
Sukurler olsun benim mesajlarimi alintilayip genele yazmayin bir zahmet engelle bencede sukurkonu sahibi eski gelinine karşı konu açtığı için öyle dedim. konu sahibinin bir sıkıntısı varsa kendi kardeşiyle konuşması gerek diye , siz halaya teyzeye güvenip doğurmasın kimse demiştiniz , o lafınızı da baz alarak genel bir mesaj yazdım.
sizi gözardı etmek zorunda kalıcam artık sanırım daha fazla tahammül edemeyeceğim ,sürekli herkese bu tarz yazıyorsunuz kusura bakmayın artık yazsanızda görmem engelliyorum. iyi günler.
Hadi ya.. benim oğlum da et vs yemiyor... Geçen seneye kadar her verdiğimizi diyordu. Artık çorbaya koysam da yemeğe koysam da eti vs seçip atıyorBenimki 3 yasinda ve et yimem diyor. Et, tavuk, balik yemezmis. Baligi zorla yediriyorum ne yalan soyleyeyim. Her balik yemegi tantanali, bana daral geliyor ama napayim. Tavukta israr etmiyorum, eti de sebze yemeklerine kiyma olarak ekliyorum. Farketmezse yiyor. En cok kalsiyum iceren hicbir sey yememesine uzuluyorum. 2 yasina kadar her gun yogurt yiyen cocuk aldigim sutu degistirince yogurt yememeye basladi. Sut icmez, peynir yemez, yogurt yemez. Peyniri sabah omletine kasar karistirarak ara sira ancak yedirebiliyorum. Yemek probleminden sitkim siyrildi yeminle. Haftaya bir seminer icin baska bir sehre gidecegim. O da benimle gelecek. Bir hafta disarida ne yediricem ben bu cocuga diye kara kara dusunuyorum simdiden.