AynenDondurulmus meyveden nefret ediyorum desem yeridir. Smoothie icin bile kullanmiyorum
Ne yesem ne yesemBugun veya en gec cumartesi oglene kadar 1 ödül hakkiniz var kizlar1 ögün degilde,1 istediginiz seyi yiyebilirsiniz.
Birlikte başlayalım mı
Aynen bendeNoluyo
Ben daha yeni motive olduydum
Günaydın minnoşlarım
Geçen hafta : 60.9
Bu hafta: 60
Giden :0.9
Yüzde : 1.477
Haftaya hedef :59.5
A Arrietty_
Eki Görüntüle 2907108
Gecen cuma=68.4
Bugun=68.2
Fark=200gram
Izin donusu hedef=66.0
Eki Görüntüle 2907259
A Arrietty_ Izne ayrilmak istiyorum kaptanim
Tesekkur ederiz kaptanim
Ben aşure yaptım asireyle odullendircemBugun veya en gec cumartesi oglene kadar 1 ödül hakkiniz var kizlar1 ögün degilde,1 istediginiz seyi yiyebilirsiniz.
Afiyet olsun ve ellerine saglikBen aşure yaptım asireyle odullendircem
Afiyet olsunBen aşure yaptım asireyle odullendircem
Hangi unlar var:)5 çeşit unla ekmek yapıyorum.
Çok kabarmıyor ama yumuşak ve lezzetli oluyor. Üstelikte çok besleyici.
Sende liste var mı ben bi tane indirdim şuan müşteriye geldim atamıyorum akşam eve geçince atayınOlur canim aslinda motive olmak cok iyi oluyor ,alışveriş yapip baslayalim belki kizlardanda gelen olur
Ben dün yapmıştım kaptanım spor bildirimimi. Ondan önceki günlerde de çarşamba hariç yaptım bildirimlerimi. Çarşamba günü herhangi bir şey yapamamıştım o yüzden.Lenochka Milyon defa sormus olabilirim
Tarti bildirimi degil Ama spor bildirimi yapacaktin degil mi canim ?
Listede varsin Ama tarti bekledigim icin degil.hedefin skilasmak oldugunu biliyorum
Yulaf, arpa, tam buğday unu, siyez, çavdar unu. Hepsi organik bol protein bol vitamin. Her öğün bir dilim yemeye çalışıyorum aslında, kabızlığı da önlüyor. Ama yapılışı çok uzun sürüyor. Ekşi mayayla yaptığım için dün sabah başladım bu akşama ancak olur. Sonra yarın tekrar öbür günün ekmeğine başlıcam. Neyseki meşakkatli değil sadece bekleme süresi uzun. Sabır gerektiren bir işlem.Hangi unlar var:)
Yok kuzum onu demiyorum.Ben dün yapmıştım kaptanım spor bildirimimi. Ondan önceki günlerde de çarşamba hariç yaptım bildirimlerimi. Çarşamba günü herhangi bir şey yapamamıştım o yüzden.