- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Küsürü ile daha once hesaplamadim hic o yuzden bu sefer de oyle yaptim. Yoksa iyice karisiyor hesap isiKaptanim ben kusuruyla hesaplamisstim yanlis mi oldu sizinkinde 0.16 oran ?
Küsürü ile daha once hesaplamadim hic o yuzden bu sefer de oyle yaptim. Yoksa iyice karisiyor hesap isi
Ben aşure yaptım asireyle odullendircem
Hadi insallah
Regl i atlattin. Gelir eksilerEki Görüntüle 2907094
Malesef bu hafta kilo veremedim. Ama bu sefer olmuyor ay napcam depresyona girmiyorum 66 çok zor ama kırılacak eşek gibi kırılacak yani. Demek ki biraz daha vakti varmış
A Arrietty_ @H3RA_
Tebrikler zaliiimGünaydın minnoşlarım
Geçen hafta : 60.9
Bu hafta: 60
Giden :0.9
Yüzde : 1.477
Haftaya hedef :59.5
A Arrietty_
Eki Görüntüle 2907108
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Reglden bence
TebriklerGecen cuma=68.4
Bugun=68.2
Fark=200gram
Izin donusu hedef=66.0
Eki Görüntüle 2907259
A Arrietty_ Izne ayrilmak istiyorum kaptanim
Verirsin kuzum. Az yiyorsun sende.
Reglden bence
Aynen 1kilo ustu veriyor. Hayranim kendisineaz yiyenlerin hemen metabolizma yavasliyor ya, kac aydir menu takibi yapiyorum burada, hic cok az yiyip de takir takir vereni gormedim, 1-2 hafta verilse de hemen tikaniliyor.
en istikrarli bugune kadarBLU3 yu gordum sanirim, her hafta 1 kg ustu veriyor degil mi? onun da yuruyusler bomba, ayrica menuler hep dengeli.
ornek alalim hep beraber takimcak
Girersin,bosuna strese sokma kendini. Is streside vardi herhal bugun ?ya ins oyledir.
acikcasi reglin kendisi yaninda psikolojisi de etkiledi beni.
biraz daha bekleseydim esas listeye girer miydim diyorum ama neyse artik haftaya kaldi, yapcak bisi yok.
Girersin,bosuna strese sokma kendini. Is streside vardi herhal bugun ?
Seni kaptan yardimcisi yapicamevet ya, takimda bazilari izinde, anlamadigim islere de bakmam gerekebiliyor
bir de yavastan is degistirme icin mulakatlara falan gireyim dedim, tam is degistirme sezonu bizim sektorde, akima kaptirayim gideyim diyorum
Hadi insallah
Regl i atlattin. Gelir eksiler
Bizim diyetisyenin menulere mi baksak
Tebrikler zaliiim
Tebrikler. Harika eksi
Tebrikler canim
Ceylosum odulunu simitden yanami kullanacaksin
Tebrikler canim
Kilon az olsada yavas yavas gidiyor. Sakin pes etme
Masallah
@_Vera_ veya senBLU3 un menulerini uygula..2defa dedim galiba bunu,
Tebrikler
Reglden bence
Tebrikler
Oyle dusunmeGidiyorda takim yuzdesine faydam olmuyor
Seni kaptan yardimcisi yapicam
Ayni sirketde Ama daha ust duzeyde mi yoksa tamamen farkli is yerimi dusunuyorsun?
Kolay gelsin ozaman. Emeklilik isi burasi ile aynida degilyok ya farkli sirket istiyorum,
su anki sirketimden memnunum ama emeklilik isleri bu ulkede biraz degisik, o konuda destek plani olan bir sirkete gecmek istiyorum,
malum turkiyedeki tum emeklilik haklarimi birakip da goctum
Kolay gelsin ozaman. Emeklilik isi burasi ile aynida degil
Bende degisime gececegimiceride calismak yerine evlere gitmeyi dusunuyorum. Haftaya birkac yere basvuru yapacagim
Burdsyım burdayım.Yoğun bir yatılı misafir süreci geçirdim.Sadece bildirim yapıp kaçtım farkındayım.Kızmayın lütfenUygulama ile tarih yerine kagida yazmalisin. Gecen haftada hatirlatmistim.
Eksin gayet guzel.
Ayrica nerelerdesin
Oyle dusunme
Olmaz mi faydasi. Ortalama ne kadar du iciyorsun ?