Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldiniz

Hiç moral bozmayın ki zaten önceden yapmışsınız, bi daha yaparsınız.
Hoş bulduk teşekkür ederim. İnsallah takir takir gidecek bu kilolar.
Selam canim günaydın.
Tam da öyle oldu ara verdikce artti kilolar. Ama burdayim. İnsallah listeye de girmek istiyorum.
Hosgeldin insallah hedefine ulasirsinburdaki arkadaşlarla cok guzel gidiyo kilolar eminim sende yaparsin
Hos bulduk canim. İnsallah bende basaririm. Bir yazi ne giyecegimi bilmeden gecirdim :)

Sabah tartıldım kilom 69.6 mis. Yanlis bilgi vermis olmayim canim
A Arrietty_

Eklentiler

• P_20210814_101131_1.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 20
Olsun gecmise bakmanin hic kimseye faydasi olmuyo malesef sen obur yazi düşün o zmna hedefine coktaan ulasmis olursun

Hosgeldiniz ,onemli olan niyetlenmek sonrasi cok kolay geliyor

Dondurma ödülümdü hurma bütün tatlı ihtiyacımı gideriyor kahveyle en sevdiğim diyebilirim Ben sebzeden ziyade az biraz proteinle daha güzel doyuyorum
Hoşgeldin canım bende geçen yıl buradaydım seni hatırlıyorum kürkçü dükkanı hesabı oldu benimki de kilolarımızda yakın

Gunaydin herkese, hava burda mükemmel

Yuruyuse ciktim parka geldik.

2.000adim olmus bile
Alys sen durumlar nasil?

Gunaydin

Ben de kitap okuyorum uzun zaman sonra. Adimlar 600de kalmis

Kahvalti yaptim guzelce, aksama ne yapsam diye düşünüyorum

Adimi artiracagim kesinlikle ama hala spor yapasim gelmiyor

Ben evde yürüyorum canim ,2cocuk pesimde anca karantinam bitse hem onlari gezdircem hem yuruyus kotu zamanda es olduk izin donusu depresyon modum ins.senin yuzdeni etkilemem

Kiz niye depresyon modundasin,
Tatil güzel de insanin evi gibisi var mi, ozlemisem ben evimi, evde oturcam bir hafta karantina niye var, aşı olmamis mıydın?

Ben evde yürüyorum canim ,2cocuk pesimde anca karantinam bitse hem onlari gezdircem hem yuruyus kotu zamanda es olduk izin donusu depresyon modum ins.senin yuzdeni etkilemem
Yuzdeyi hic onemsemiyorum zaten kazanan belli. Sozleri cok onemserim. Yapacagim diyorsan beklenti olusur bende. Alti bos cikarsa koparim..

Evde yuruyebilirsin. Senden bu haftalik ricam bir ogleden once bir de aksam birer saat hareket etmen. Tv-muzik esliginde adimla/dans et. Ne hosuna gidiyorsa. Zaten kacamagin yok. Hareketle de destekle ki hem hedefine biran once ulas hem listenin hakkini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…