Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canim.
Olur,umarim hersey yoluna girer
Yine yeniden hosgeldin. Kayip olma bu sefer. Pes ettikce kilolar cogalir.
Es yarisina hemen dahil ediyorum seni
KumraL_KrakeR ile es oluyorsun. D deanvillage in durumundan dolayi degisiklik oldu H3RA_
Buda esleri tekrar hatirlatmak icin.
Sporlari esleriniz ile birlikte planlayin. Bol adim atmaya bakin, adim yarisimiz yine var. Degil mi H3RA_ kaptanim

Sokaklardaydımm
Alışveriş yaptım, akşam 2 yere davetliydin, ordan ora git derken eve sadece kıyafet değiştirmeye uğradım, o zaman da oğlumla ilgilenmekten telefona bakamadım..

Takımın gızlı kaptanı ne guzel usanmadan yol gösteriyosun
Günaydın hanımlar
Oğlum az evvel ameliyata girdi. Kulağında tüp vardı, düşmedi şimdi onu alacaklar
Dualarınızı güzel dileklerinizi bekliyorum
Çok gecmıs olsun canım. Kendılıgınden düşüyordu o tüpler halbukı. Sorunsuz olup bıtsın inşallah

Hosgeldin insallah hedefine ulasirsinburdaki arkadaşlarla cok guzel gidiyo kilolar eminim sende yaparsin

Afiyet olsun canım, vişneden daha önceki yarıştığımda ceza yemiştim ben ama günü erken kapatmışsın, sorun olmaz. Ödülün de afiyet olsun.
Adımlar güzel. 🖒
Sokaklardaydımm
Alışveriş yaptım, akşam 2 yere davetliydin, ordan ora git derken eve sadece kıyafet değiştirmeye uğradım, o zaman da oğlumla ilgilenmekten telefona bakamadım..
Maşaallah epey gezmişsin.
Lenochka
Evi bir toplayayım, dünkü alışveriş ortalıkta hala Kahvaltı sonrası gelirim menüleri konuşuruz..
Kolay gelsin canım. Dün yaptığım sporlardan dolayı her yerim ağrıyor. Gece de iyi uyuyamadım, sabah geç kalktım. Kahvaltıdan sonra kendime gelirim inşaallah. Olmadı bi ağrı kesici içerim.
Günaydın hanımlar
Oğlum az evvel ameliyata girdi. Kulağında tüp vardı, düşmedi şimdi onu alacaklar
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.

Günaydın hanımlar
Gunaydin canim
Zor bir ameliyat degil,anne yuregi iste
Tup dusmeyince hala kapanmsmis zar. Yoksa kapatmak icin mi ameliyat olacak ?

Evet canım adım yarışına devam
İsteyen eşiyle anlaşıp sporunuda yapsın puanlasın

10 bin altinda kalmissin Duzemeldim ne demek anlamadim. Rahatsiz misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…