Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun,

yediklerin cok degil ama doyurucu da degil, doydun mu ki?

karpuz, hurma ve dondurma 3lu olarak biraz cok gorundu gozume, odul yaptiysan o baska,
ama bunlar olacagina 1 porsiyon sebze yemegi veyahut koca bir tabak salata ekleseymissin daha doyurucu bir menun olurmus ve de belki daha bile az kalorili.

guzel bir omad menusu olmus,
yumurtayi 2 bile yapabilirmissin.
sakata/sebze oranin gene klasik az kalmis

bence odulle bile ornek menu sayilabilir, hem de regl oncesi cok guzel olmus boyle bir odul.

aaa sicaktan falan mi boyle oldu, sana gore degil bu menu normalde.
neyse bazen boyle oluyor diyip takilmamak gerekir.
afiyet olsun,
sporun cok guzel.

Yani degisik bir yumurta salatasi ozaman :) cok guzel gorunuyor

evet aslinda internetten tarif baktim, onu yapacaktim, dolabi acinca kafam karisti

1 avokado, 2 yesil sogan, 1 yk kadar philedelphia otlu peynir, limon suyu ve 2 adet minik haslanmis yumurta var icinde,
ekmegin ustune ispanak yapraklarini koydum, ustune bundan bolca surdum, gayet lezzetli ve doyurucu oldu.

ekmeksiz de tuketilebilir, ben limon suyunu abarttigim icin ekmek biraz sart oldu.

Olsun yeni foto isterük bu yetmez bize halkını doyur marabalar foto istiyor seksülü meksülü

Seksulu meksulu 30 kilo daha gitsin atarim. Cibildak iste cibildakta atarim

hem kilo vermissen ve de seksulu foto atmamissan,
oncesi-sonrasi yapmamissan,
sosyal medyaya atmamissan,
kilo vermis misindir gercekten

Naaa buyur Lori loriş hanım aman şuram zencileşti aman çok güneşlendim Eda Taşpınar gibi kayış oldum aman yattığım yerlerden patır patır kilocuklar veriyorum demekle olmuyor vatandaş aç aç

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı eniz diyette
İsim (İsteğe Bağlı ): Deniz
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 cocuk , 4 yasinda
Yaşadığınız şehir: kayseri
Boyunuz :1.61
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : istahim açık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Güzel giyinmek icin. Saglikli dengeli beslenmeyi ogrenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
evet yine burdaydim.

Off off moralim bozuk. Bu kiloya diyet yapmaya niyet ede ede çıktım zaten.
Sabah iyi oglen iyi aksamdan sonra atistirmaliklar derken şiş bir karin ve pismanlik hissi ile basbasayim. İnsallah bu son olsun.
Dengelemeyi istiyirum. Gecistirmemeyi, kendime sofra hazirlamaya usunememeyi. Ayakustu atistirmamayi....
Bi defa yapmistim 4.takim sayesinde. Yine yapacağım insallah. Sizlere cok ihtiyacim var kizlar. Yorumlarinizi desteklerinizi bekliyorum.

canim sen bir ara geri donmustun, sonra ne oldu ki?

bu anlattigin benim takima katilmadan onceki halimin aynisi, gun icinde eh iste idare eder ama aksam atistirmaliklari cok feci, zaten bu sekilde 10 kg yi 1 yilda hizlica almistim.

ama duzenli beslenmeye gectikten sonra da tikir tikir gitti, mutlaka esas listede yarismani oneririm, onun durtusu daha etkili oluyor,.

Geri dönmüştüm ama diyeti geri bozunca koptum, icimden yazasim gelmedi. İnsallah bu kez daha hirsliyim. Tek basima yapamadığımı iyice anladim. Takim ruhu iyi geliyor bana. Yoksa evde tek diyet yapan olmak zor. Eşine çocuğuna hazirla sen sakince izle kisminda irademi kullanmam lazim.

ya da esine cocuguna da ayni menuden yap.

bak bu aksam bizde bulgur pilavi, taze fasulye ve cacik vardi,

ben bulgur pilavindan az, fasulyeden cok yedim,
esim tam tersini yedi,
cocuklar cacik yerine meyveli yogurt yediler.

kisaca kimseye ayri yemek yapmadim, ama hepimizin de isine gelen bir menu oldu.

bazen boyle olamiyor,
mesela pizza gunu yapiyoruz,
o zaman da erkenden hazirlaniyorum, o gun yiyecegim diger ogunlerden kisip pizza partisinde ben de yiyorum, benim pizza lahmacun inceliginde oluyor ama olsun, ailecek ayni seyi yapiyoruz ve yiyoruz. Aklim onlarin tabaginda kalmiyor, mutlu da oluyorum, doyuyorum da.

neyse sen menuleri paylastikca fikirler yazariz hepimiz zaten,
sen yeter ki bu yola basini koy.
kilo dedigin verilir elbette, ama amacimiz mutlu ve huzurlu sekilde kilolarimizi verip daha da geri almamak.

Aynen oyle canim. Ne guzel evde de sağlıklı yemekler pişiyor boylece. Kesinlikle menulerimi yazip fikir almak istiyorum. Cok guzel dedin, insan istedikten sonra, bu yola baş koyduktan sonra yapar. Ama yeterki azimli iradeli olalim. Bu sefer tam olacak. Teşekkür ederim guzel mesajlarin icin canim

ertesi sabah yapıyorum tabloları
no problem canım

İyi geceler herkese,
Bugünkü menüm
Sabah: 2 dilim ekmek , 1 yumurta , zeytin peynir çay
Akşam : yarım patlıcandan karnıyarık, 3 kaşık makarna , yoğurt
Gece: portakal ve azcık çilek 1 yeşil çay

A Arrietty_ biraz zor bir zamandan geçiyorum.Sadece menü paylaşımı yapsam bikaç gün olur mu?

Okadar cesaretim yok len
evet amme hizmeti sart
Gaza gelmicem…gaza gelmicem
Hosgeldin tekrar

Hoşgeldiniz
Hiç moral bozmayın ki zaten önceden yapmışsınız, bi daha yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…