Kesinlikle yarin sabah olcak o ödül anacuma kavuşacam malum oh be gonul rahatligiyla gidebilirim ama kaptanim bu eksi cok az bn daha fazla gormustum cok üzüldüm yarin sabah tartilip gene atcam o zmn gorursunuz sizde daha eksi oldugumuKizlar,hepiniz möhtesemsiniz yahu
Tebrik ederim hepinizi.
Simdi esler ile kaynasma vakti
Bende camasirlari halledeyim. Ara ara bakarim
Hedef tablosunu aksam liste ile paylasacagim.
Artik ilk sayfadaki daralma tablomuzuda guncelleyim
Ödül e gelecek olursak. En gec yarin oglen bitmis olsun. Sadece bugun veya yarin 1 adet ödül hakkiniz var . Tum haftaki cabaniz cop olmasin emi
Dipnot : Puan hesabi unutmayiniz:)
Sen bu hirs ile haftaya dahada eksi olursun. Bence dert etme,cunku guzel eksi. Tabii insan hedef koyup ona ulasmak ister ama moralini bozma.Kesinlikle yarin sabah olcak o ödül anacuma kavuşacam malum oh be gonul rahatligiyla gidebilirim ama kaptanim bu eksi cok az bn daha fazla gormustum cok üzüldüm yarin sabah tartilip gene atcam o zmn gorursunuz sizde daha eksi oldugumu
Gel yamacimaEksi eksi de olsa 500 gr alti bir seyleri yanlis yaptigini gosterir. Senin hedefin kac? Gecen 2 hafta kacar kilo vermistin? Sen yazarken ben menulerine bir bakayim
Bugun yarin adet gelir. Ihtiyacim vardiBiraz yerlessin de yakarim ben onu
tavsannesi nerdesin Listeye yeni girmissin. Gecen hafta 0.5 vermissin, hedefin 52. Bu hafta minimum 0.8 bekliyorum senden
Ulaaa krakerrr nirdesinn
Bu hafta da adım yapalım diyoruz canımPeki kaptanim sadece adim mi sayilacak , yani baska spor yapip puanlama yapacak miyiz?
Seksulu meksulu 30 kilo daha gitsin atarim. Cibildak iste cibildakta atarimOlsun yeni foto isterük bu yetmez bize halkını doyur marabalar foto istiyor seksülü meksülü
Tamamdir , 14dkli chloe tamamdir bile.Bu hafta da adım yapalım diyoruz canım
İsteyen yine sporlarını yapsın
Faydası kişinin kendisine olacak sonuçta
Noldu kızzzUlaaa krakerrr nirdesinn
Yetis ulaaa
Ay olamazzzzKiiiz tarih yanlis
Tarihi yalis foto bildirimideNoldu kızzz
Bastan tartil. sayisi onemli degilAy olamazzzz
Ya nasıl farketmemTarihi yalis foto bildirimide
Ama şimdi evde değilim bide yedim de yedimBastan tartil. sayisi onemli degil
Ama şimdi evde değilim bide yedim de yedim
Burdaki tartıya çıkayım mı olur mukacda evde olursun?
olurBurdaki tartıya çıkayım mı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?