ekleyelim benceKilo verme konusu norologumun tavsiyesiyle kapandı artık. 62 altına dusme dedi. Ben de şu an 63.5 kg'im. En fazla 1.5 kg gider...Su an biraz sıkılaşma derdine düştüm...Malûm menopoz dönemi, kaslarım guclensin ki kemiklerime destek olsun...
Günde 10000+ adımım olur gibi. O da kendimi zorlamadan. Daha fazla olsun diye uğraşmam, sen bilirsin istersen ekle canım...
Afiyet olsun canım, adımların da güzel menün de ❤❤
Her şeyi bu kadar ölçerek yemenizin özel bir sebebi mi var? Ekmeğe kadar her şeyin ölçülü olması çok dikkatimi çekti.
İyi başlamışsın canım ama dondurma olmasaydı keşke. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.
Memnun degilim hic bugunden. Sabahtan beri bir haller.. Asiri sinirlilik, inatci bas ve bel agrisi. Surudum resmen kendimi. Neden ki diye dusunurken uygulamaya bir baktim, dongunun 25. gunundeyim. Benim misafirin eli kulaginda yani. Hala gecmedi bel agrisiAfiyet olsun
Hem çok dengeli besleniyorsun hemde her gün bu kadar adımla yediğinide yakıyorsun
Süpersin
senide adım yarışına eklememi istermisin ablacım
Dondurma bir top olunca çok sorun değil
Diyetisyenim züber marka tatlıları ve şekersiz dondurmaları ara öğün olarak veriyordu
Aklında olsun
Öğle öğünün gibi günlerde yanına mutlaka yeşillik eklemeni tavsiye ederim
Sindirim için
Ablacım esas listede olması gereken üyelerdensin
Sporada başladın daha hızlı ilerleyeceksin bence
ki yatarak bile kilo verdin
Afiyet olsun
Ooo cok iyi beraber gidiyoruz o zmn boy bos ayni hemn hemn ne gzl kendi kiloma yakin arkadaslarla devam etmek ayri heyecan heves veriyo valla bklm cuma gunu hayirla eksilerle gelsimCanım ben Pazartesi başladım 70.3 le tabi ödem gitti benim 69 geliyorum
Teşekkür ederimEmziren anne vardı grupta senmiydin canım
Afiyet olsun güzel menü
Limonlu kahve mio neymiş öyle kız
Menün hafif güzel olmuş
Adımlar yine şahane süpersin
Mandalinayı nerden buldun bu mevsimde
niye yemedin acaba
Ekmeklerin ne ekmeği?
Akşam çorba varmış ekmek olmasa da olurmuş canım afiyet olsun
Ben şimdi sana ne yorum yapayım abla
Menün çok ölçülü maşallah
Oh şifa olsun paçalar bol enerji olsun
Güzel menü afiyet olsun
Diğer grupta sadece menüleri yazıyoruz oradan yorum yazmıyoruz canım haberin olsun
Üstüne ekledin sanırım e ne diyim pes
Afiyet olsun. Ama taze yesillik eksik gibi :) onun disinda harika birgun olmus
Afiyet olsun. Kus lokumu mini minnacik olan lokum degil mi ?
Afiyet olsunne corbasi ictin?:)Hayirli geceler hemn yazip cumburlop yataga ben
Kahvaltidan once limonlu kahve
Kahvalti =2yk menemen
1 yumurta
4zeytin
2 çatal helva
1dlm çavdar ekmeği
Ara=3dlm armut
Akşam =3yk corba
3yk eriste
3yk semizotu yogurtlamasi
2.5litre su
45dkka eva fitness ve leslie karistirdim Eki Görüntüle 2900157
Afiyet olsun. Ayarlarini bir kontrol et adimsayarinİyi geceler , bugünkü menüm
Sabah : 10 zeytin , 2 dilim ekmek , 2 yumurta, 1 bardak çay , bir dilim peynir , yeşillik
İkindi : azcık sade kraker
Akşam : bir kase tarhana çotbası , 4 kaşık makarna , yoğurt , salata
Gece : 1 bardak süt
+2 litre su
Aslında daha çok yürüyorum ama adım ölçerim mi iyi değil ben mi bir hata yapıyorum anlayamıyorum.Pantolonumun cebine koyuyorum.
A Arrietty_ @sedulu
Bugun dinlen,cuma yap derim videolari :)
Günaydın herkese ❤
Yarın tartı günü olduğundan bugün tek öğün beslenmek niyetindeyim ama aksilik şu ki bugün benim doğum günümgerçi eşime pasta alma demiştim çünkü birkaç gün önce de evlilik yıldönümümüzdü ve o zaman koca bi pastayı gömdüydüm. neyse inşaallah tartıya olumsuz yansıyacak bir şey olmaz bugün bi çıkıp baktım 2 kiloya yakın gitmiş görünüyor.
Günaydın canım..
İyi ki doğdun, nice güzel yıllara
Çok teşekkür ederim canlarım
Mutlu yaslar, dogum gunun kutlu olsunGünaydın herkese ❤
Yarın tartı günü olduğundan bugün tek öğün beslenmek niyetindeyim ama aksilik şu ki bugün benim doğum günümgerçi eşime pasta alma demiştim çünkü birkaç gün önce de evlilik yıldönümümüzdü ve o zaman koca bi pastayı gömdüydüm. neyse inşaallah tartıya olumsuz yansıyacak bir şey olmaz bugün bi çıkıp baktım 2 kiloya yakın gitmiş görünüyor.
Afiyet olsun. Ama taze yesillik eksik gibi :) onun disinda harika birgun olmus
Afiyet olsun. Kus lokumu mini minnacik olan lokum degil mi ?
Telefonun sorununu halledebildin mi ?
Afiyet olsunne corbasi ictin?:)
Afiyet olsun. Ayarlarini bir kontrol et adimsayarin
Bugun dinlen,cuma yap derim videolari :)
Kizlar minik abur cuburlar cok vardi bu hafta menulerde. Fazla spor / yuruyus yapan bir takim degildik bu hafta.
Es yarisi planliyorum , ve bu durumda aktif olmalisiniz. Kiminiz sadece menu yaziyor. Sohbete veya menu yorumlarina katilmiyor.
Günaydın herkese ❤
Mutlu yaslar, dogum gunun kutlu olsun
Dogum gunun kutlu olsun canim
Çok teşekkür ediyorum güzel kızlar, sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?