Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ekleyelim bence
yarışta olmasanda namın yürüsün

Memnun degilim hic bugunden. Sabahtan beri bir haller.. Asiri sinirlilik, inatci bas ve bel agrisi. Surudum resmen kendimi. Neden ki diye dusunurken uygulamaya bir baktim, dongunun 25. gunundeyim. Benim misafirin eli kulaginda yani. Hala gecmedi bel agrisi

Teşekkür ederim . Bir arkadas daha vardi ama başka var mı bilmiyorum.yeni geldim gruba O arkadaş da benle aynı zamanda geldi .

Afiyet olsun. Ama taze yesillik eksik gibi :) onun disinda harika birgun olmus
Sabah 1sebzeli omlet ,2zeytin ,cay
Ara 1kuslokumu,turk kahvesi
Aksam 4kofte , 2yk domates sosu ,salata ,
3.5lt su
4000adim
A Arrietty_
Afiyet olsun. Kus lokumu mini minnacik olan lokum degil mi ?
Telefonun sorununu halledebildin mi ?
Afiyet olsunne corbasi ictin?:)

Afiyet olsun. Ayarlarini bir kontrol et adimsayarin
Bugun dinlen,cuma yap derim videolari :)

Kizlar minik abur cuburlar cok vardi bu hafta menulerde. Fazla spor / yuruyus yapan bir takim degildik bu hafta.

Es yarisi planliyorum , ve bu durumda aktif olmalisiniz. Kiminiz sadece menu yaziyor. Sohbete veya menu yorumlarina katilmiyor.

Günaydın herkese ❤
Yarın tartı günü olduğundan bugün tek öğün beslenmek niyetindeyim ama aksilik şu ki bugün benim doğum günüm gerçi eşime pasta alma demiştim çünkü birkaç gün önce de evlilik yıldönümümüzdü ve o zaman koca bi pastayı gömdüydüm. neyse inşaallah tartıya olumsuz yansıyacak bir şey olmaz bugün bi çıkıp baktım 2 kiloya yakın gitmiş görünüyor.

Günaydın canım..
İyi ki doğdun, nice güzel yıllara

Mutlu yaslar, dogum gunun kutlu olsun

Evet oydu anlik cozebildim dun sabah sarj etti aksam denedim ayni hatayi veriyor , gece uyumadan unutuyorum simdi pirincte bekleticem

Dogum gunun kutlu olsun canim

gunaydin kizlar,

bugun isbasi yaptim, ama sabah beri cene caliyorum
bir ara calismaya baslayacam ins.

bugun oglen dunku sebze yemeginin ustune yumurta kirayim diyorum, cok mu sacma olur bilemedim

aksam da yesil fasulye ve sade bulgur pilavi olacak gibi menude, yanina cacik

Günümüz sağlıklı ve huzurlu geçsin.

Sabah yürüyüşü, duş, kahvaltı, ev toparlama derken bu saat oldu.

Biraz dinlenme, sonra da günlük temizlik ve yemek işine girisirim.

Güneşin dik olduğu saatlerde 20 dk kadar hafif tempoda yürümek çok iyi geliyor ama, arada yapsam da bir türlü rutinime alamadım. Yapabilen sağlık için yapsın...

Amca kızı kızlarından, torunlarından kacabilirse hâlâ gelecek.

Tartı bozulmuştu, yağ olcerlerden aldım. Diğerinde en son 63.3 görünüyordum, bunda TLF ağırlığıyla birlikte 63.8. Demek arada fazla fark yokmuş. Profesyonel ölçümlere göre vucut analiz doğruluğu tartışılır olsa da, takip için güzel.
Beğendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…