Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım, adımların da güzel menün de ❤❤
Her şeyi bu kadar ölçerek yemenizin özel bir sebebi mi var? Ekmeğe kadar her şeyin ölçülü olması çok dikkatimi çekti.
İyi başlamışsın canım ama dondurma olmasaydı keşke. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.

Bir yandan temiz beslenmeye çalışırken, öte yandan da günlük aldığım kalorileri belli bir aralıkta tutmaya çalışıyorum. Eşime guluyordum, ben de herseyi tartmaya başladım, böyle daha kolay...

Ayrıca günlük aldığım diyet lifi takip ediyorum. 25 Gr kadar alırsam sindirim sistemim çok mutlu. Listede yazmıyorum ama biber, salatalik, marul hepsini tartiyorum.

Dondurma bir top bile degil aslinda oglunkinden cok az tirtikladim. 1tk bile degildir.
1 tatlı kaşığı ise bence sıkıntı değil.
Kizlar tek ögün yapan oldu mu daha onceler de?

Bikac gun yapmayi dusunuyorum.
Ben çok yaptım, etkili oluyor, tavsiye ederim özellikle cuma tartısından önce
Bir yandan temiz beslenmeye çalışırken, öte yandan da günlük aldığım kalorileri belli bir aralıkta tutmaya çalışıyorum. Eşime guluyordum, ben de herseyi tartmaya başladım, böyle daha kolay...

Ayrıca günlük aldığım diyet lifi takip ediyorum. 25 Gr kadar alırsam sindirim sistemim çok mutlu. Listede yazmıyorum ama biber, salatalik, marul hepsini tartiyorum.
Anladım, kolay olmasa gerek ama alışmışsınız siz. Afiyet olsun

Valla su,cay, kahve ve maden suyundan baska bisey icmiyorum yemek zaten yemiyorum desem yalan olmaz bol bol yuzuyorum yatiyorum
Tahmin ettim zaten canım
bir dürteyim dedim gevşeme diye
Kizlar tek ögün yapan oldu mu daha onceler de?

Bikac gun yapmayi dusunuyorum.
Evet çok yaptım favori beslenme şeklim oldu bu ara diyebilirim
Sabah limonlu su, kahve, çay tüketiyorum
aç hissedersem 2/3 ceviz içi atıyorum ağzına
öğleden sonra 14/ 16 arası ana öğün yapıyorum
Onuda sağlıklı beslenme şeklinde yapmaya çalışıyorum
Karbonhidrat alacaksamda 2/3 yk geçmiyor mesela
Akşam filtre kahve yetiyor
İlk günler çok acıkırsan cacık, ayran, tarçınlı süt gibi şeylerle bastırabilirsin

Bayıldım çok güzel menün bende yulafa bayılırım
Hayırlı olsun güle güle kullan bendede vardı geçen hafta sattım ben yapamadım dizlerim bacaklarım çok ağrıdı
Bilmiyorum ki yapmayı
Çok güzel olmuş erken bitirmenin çok çok faydası oluyor

İnşallah yaparız. Bugun sakatlanan baldirim dışında sorun hissetmedim. Seleli mıydı seninki?

Afiyet olsun
Hem çok dengeli besleniyorsun hemde her gün bu kadar adımla yediğinide yakıyorsun
Süpersin
senide adım yarışına eklememi istermisin ablacım
Dondurma bir top olunca çok sorun değil
Diyetisyenim züber marka tatlıları ve şekersiz dondurmaları ara öğün olarak veriyordu
Aklında olsun
Öğle öğünün gibi günlerde yanına mutlaka yeşillik eklemeni tavsiye ederim
Sindirim için
Ablacım esas listede olması gereken üyelerdensin
Sporada başladın daha hızlı ilerleyeceksin bence
ki yatarak bile kilo verdin

Afiyet olsun

Kilo verme konusu norologumun tavsiyesiyle kapandı artık. 62 altına dusme dedi. Ben de şu an 63.5 kg'im. En fazla 1.5 kg gider...Su an biraz sıkılaşma derdine düştüm...Malûm menopoz dönemi, kaslarım guclensin ki kemiklerime destek olsun...
Günde 10000+ adımım olur gibi. O da kendimi zorlamadan. Daha fazla olsun diye uğraşmam, sen bilirsin istersen ekle canım...

Kismeti simdiyeymis. Guzel gunlerde kullan. Bacagina da sifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…