- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Sen dun gormeliydin buraya gelip nefes aldirmiyordu sonrada 6. Takima gidiyordu hangi ara 41 yapti bilmiyorumAhahhaha millete sarıp durma kız tepene güneş geçmeden yürü evime git sonra da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen dun gormeliydin buraya gelip nefes aldirmiyordu sonrada 6. Takima gidiyordu hangi ara 41 yapti bilmiyorumAhahhaha millete sarıp durma kız tepene güneş geçmeden yürü evime git sonra da
Alys ne alemdesin canim..
He eve gidip bi su bi çorba içip geri cikamAhahhaha millete sarıp durma kız tepene güneş geçmeden yürü evime git sonra da
Elimde telefon tempolu yuruyom kiz saha bomboşSen dun gormeliydin buraya gelip nefes aldirmiyordu sonrada 6. Takima gidiyordu hangi ara 41 yapti bilmiyorum
Hava atıyodun aksam görürsunler falan kiz noldu simdi kaderci takiliyonaman stres yok,
stres demek kilo demek,
oldugu kadar olmadigi kader
Hava atıyodun aksam görursunler falan kiz noldu simdi kaderci takiliyon
Gecen çöpün kapağı kapanmıyor diye fırlattım kırdım. Benim.istedigim bisey olmazsa fırlatıyor tekmeliyorum. Cildiricam yakında.bilmem mi o duyguyu. gidişime 14 gün kaldı ve ben hazırlık yapmıyorum bir bezginlik bir bıkkınlık var herşeyi balkondan atasım var. 1,5 ay önce ayakkabılar için dolap aldım. o kadar zaamndır arabada bekliyordu. dün eşim nihayet çıkardı. eski ben olsa onu alır kurar sonra her şeyi yerleştirirdi.
Kiz ben neutrali uzun zamandır etiket yapmıyorum unuttum kaptisimiadım sayılarını gösteren fotoyu ve gün gün artı toplamlarını H3RA_ a tablo yaparken kolaylık olsun diye paylaşıyoruz.
Cok gecmis olsun. Bana ilaç verdi doktor kanamam azaldı. Parça alınacakti tatil dönüşü artık7cm di iğne oldum canım 1 cm küçülmüş.Şu an 6cm ,çok kanamam oluyor diye gitmiştim.alıcaklar bakalım inşallah
evet canım ertesi güne kalmadan fotoğraflı paylaşman gerekirdiAdımım var aslında minnoşum gece yazamadım o yüzden mi çarpıyı yidim
Yooooo o kolundaki saatt var ya bugun patlayacak noluyor bugun diyecekaysunayy sal bizi la
Valla bence de kötü 1 günde 2 kilo alan bir ben varım heralde dün tartıldığımda 65.80 gören ben 1 tabak makarnayla 2 kilo fazla geldim başıma ağrılar girdi okadar moralim yerlerde yanikız bu ne bu ???? takım battı bu hafta toparlayın kendinizi hemen oooo çok kötü.
Böyle yaptığı için 41 olmustur. Ona sataş buna sataş orayı git karıştır buraya gel gaz ver anlamadı ne yürüdüğünüSen dun gormeliydin buraya gelip nefes aldirmiyordu sonrada 6. Takima gidiyordu hangi ara 41 yapti bilmiyorum
Bizi bile salmiyor. Sizi hiç salmaz.aysunayy sal bizi la
Dogru valla elimde telefon once buraya takıldım baktim tik yok 6 ya gideyim dedim kalabaliklar altta adimi görmüşler falan işte takildilar ben laf yetiştirdim derken adim sayım baya artmış..Böyle yaptığı için 41 olmustur. Ona sataş buna sataş orayı git karıştır buraya gel gaz ver anlamadı ne yürüdüğünü
Aaa rakibem gelmis hosgeldinBizi bile salmiyor. Sizi hiç salmaz.
Hoşbuldum. 30.000 geçmem merak etme. Sıkıldım eve döndüm. Tek yürünmüyor. Karnım acikmıştı yemek yedim. Birazdan Eva yaparım.Aaa rakibem gelmis hosgeldin
Napiyon cok yürüdün mu gerci yuruyodun ben gördüm
Oh iyi icim rahatladi yapma yapma bacakların acimasinHoşbuldum. 30.000 geçmem merak etme. Sıkıldım eve döndüm. Tek yürünmüyor. Karnım acikmıştı yemek yedim. Birazdan Eva yaparım.