- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Eski uye oldugun icin 2 ay bekleme kurali yok. Ne zaman ihtiyacin varsa ozamanAmin inşallah canım
Benim izin kullanma hakkım ne zaman ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski uye oldugun icin 2 ay bekleme kurali yok. Ne zaman ihtiyacin varsa ozamanAmin inşallah canım
Benim izin kullanma hakkım ne zaman ?
Arada uğra yavru bizde özlüyoruz seniİyi akşamlarr..
Napıyorsunuzz??
Özledim ya, kaç gündür koşturmaktan biryerlerim yer görmüyor telefonu elime almak imkansız gibi birşey..
Geçersin merak etmeİnşallah yarın eksiye geçerim.
Sabah akşam kabak omlet yedim.
AYNI benaysunayy hem verirsin merak etme
Ben bu saat de bile eksiyim. Sirf oylesine ciktim
Ya ben bi Tartilma isine baslayinca manyaga bagliyorum
Her ikisi de deseydinBugun bacimi deli ettim arabayi en uzak yere park ettim. Yolu uzattikca uzattim gelen gidene selam veriyom
Bacim diyor: abla bosaniyon diyemi kuduruyon, zayifliyon diyemi
Bu hafta 5 günlük yazlığa gidicem aceba yarışabilir miyim diye düşünüyorum. Çok heves ettim ne etsem
Nasılda ağzının tadını biliyonOlabilerr
Yavv hee heerİyi ki varsın daa, çok uyursak çok eksi görürüzz (kandıramadım mıı?? )
Geçmişi gördüHayırdır Krakerim?
Demaaaa DemaaaaHeeee okadar cok gordukkii
Tamammm edemmm. Ama kime edemmm tup mideliyim demeyim demi
Amme hizmeti yapıyoruz burda. Saksı değilim benbak sana akıl vereyim asinin mesajlarını bul o geçmişi alıntılıyor oradan özet geç.
Myom iğnesi olmuştum ya kaptanım Nisan’da küçüldümü diye kontrole gittim.Temmuz ayında ameliyat olcam
Dikkat et kuzumyok valla hiçbir şey yapamadım başım öyle dönüyor ki anlatamam tansiyonum düşük çıkıyor köy havası mı çarptı nedir.
Sen yat ben teklif ettimYaris mi o benim isim de regl haftam nasil olur ki bilemedim
Aa iyi o zaman ameliyat zamanı ayrılırım izne sanırım yattığım yerde kilo alırım da sizi etkilerim diye korkuyorum.Bak hala grubumu düşünüyorumEski uye oldugun icin 2 ay bekleme kurali yok. Ne zaman ihtiyacin varsa ozaman
Eferiiimmm efeeriiiimmmmHee yemem kesın bu sıra durmuyorum
Kız suss gecen cuma havan batsın dedın hemen artı oldum totem yaptım. Kırk yılda bı buyuk eksı gorduydum aferım deee daha cok ver dee
Nasıllll 1 kişiyle miydi ki yarisSen yat ben teklif ettim
Bilee
Seni yerim ben yerim No stress baby.Aa iyi o zaman ameliyat zamanı ayrılırım izne sanırım yattığım yerde kilo alırım da sizi etkilerim diye korkuyorum.Bak hala grubumu düşünüyorum
Kız Asi maşallah sana her şeye yetişiyosun eltin nasıl oldu canım yazdıysan görmemişimdir belkiArada uğra yavru bizde özlüyoruz seni
Geçersin merak etme
AYNI ben
Her ikisi de deseydin
Bu hafta 5 günlük yazlığa gidicem aceba yarışabilir miyim diye düşünüyorum. Çok heves ettim ne etsem
Nasılda ağzının tadını biliyon
Yavv hee heer
Geçmişi gördü
Demaaaa Demaaaa
Amme hizmeti yapıyoruz burda. Saksı değilim ben
korona sonrası da olabilir dönem dönem vertigo gibi dönüyor başım sürekli geçiyor ama nasıl dönmek skafamı oynatamıyorum.Dikkat et kuzum
Suyu az mi ictin? Tuzsuz mu kaldin acep?
Veya corona sonrasi cikan bisey mi
BilmemkineNasıllll 1 kişiyle miydi ki yaris
Asi cok fena bozuldu sorryKız Asi maşallah sana her şeye yetişiyosun eltin nasıl oldu canım yazdıysan görmemişimdir belki
İyi tatlım çok şükür yarın gelecek gruba tekrar 2 ay sonra transfer olacak inşeAllah onu beklicezKız Asi maşallah sana her şeye yetişiyosun eltin nasıl oldu canım yazdıysan görmemişimdir belki
Çok piss bozuldum öyle böyle değil çok fenaaaaAsi cok fena bozuldu sorry
korona sonrası da olabilir dönem dönem vertigo gibi dönüyor başım sürekli geçiyor ama nasıl dönmek skafamı oynatamıyorum.
Burdan orayada mı yetiştin senMuhahahaha 13. Takim hepsi uyuyor bana yorum yapan gene bizden