- 6 Eylül 2008
- 7.121
- 29.721
işin romantik kısmını göz önünde bulundurmalı. hayal gücünü çalıştırsın azıcık...Seni paket gibi kucağımda taşıyacam bu gidişle küçüldün iyice diyo deliiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işin romantik kısmını göz önünde bulundurmalı. hayal gücünü çalıştırsın azıcık...Seni paket gibi kucağımda taşıyacam bu gidişle küçüldün iyice diyo deliiiii
Dua edin evde degilimYavru sen @Suzan Avci nun yaptığını bir görsen
Gecmis olaaaIyi akşamlar hanımlar
Aşımı oldum hafif kol ağrım var çocuklarla disarda ip atladım inşallah bi sıkıntı olmaz
Bu akşam yaşlı bi amca va bana kızım sen hasta mısın ne kadar zayıfladın diyor . Yok.amca iyiyim dediyse de inanmadıSeni paket gibi kucağımda taşıyacam bu gidişle küçüldün iyice diyo deliiiii
iki gün verseydin ağrısı çok oluyormuş birde üstüne kas ağrısı yaşamaIyi akşamlar hanımlar
Aşımı oldum hafif kol ağrım var çocuklarla disarda ip atladım inşallah bi sıkıntı olmaz
Saol canımGecmis olaaa
Sabah dayanamadım tartildim sabitim çok üzüldüm.Ah o nohut ve k fasulye beni de mahvediyor 1 2 gun gitmiyor yedigim zaman odemim yarin 0 karbonla gecirirsen gecer bence
Arkadaşta Aksam titreme olmuş yazık çok korktum diyoriki gün verseydin ağrısı çok oluyormuş birde üstüne kas ağrısı yaşama
heee anlamaliydim seninkiler batmasa vah halimeyaklaşık iki haftadır nereye koysam da acımadan uyusam diye düşündüğüm için.
63 e düştüm bileKilon 61.4 ise evet
Veya 64. 47 ise
yarın düşer umutsuz olma bak ben günlerdir sabit yada + larda geziyorum.Sabah dayanamadım tartildim sabitim çok üzüldüm.
ona göre bişey diyeceksen benden teyidini al sonra de. yarın kaç kilo geleceksin bakayım söyle bana....heee anlamaliydim seninkiler batmasa vah halime
Yine izne ayrılıp gidicem desene o kiloya düşmem imkansız bi sorsan hani boş zamanına denk gelmiş diye belki kural değişirO hedefin gecerli
Kız ne alıntılamışsın öyleDeğildir o bebeğim kedidir kedi
Değildir kaptanım
Aynen öyle kaptanım sana gelen bana gelsin dedik daha ne yapalım
Denicem tatlım sağolasın
Şaka yapıyorum bebeğim Rabbim evlatlamızın eksikliğini göstermesin 18den gün aldım bebeğim
Amin kaptanım
Eriiiyyyooooooootrruuuuuuuummmmm kız gaz verme @esmeriiim e bu sefer hiç bişey yemeyecek
Amiiinnnn kuşum Amiiinnnn ye bebişim istediğini yiyebilirsin atış serbest
Aminn ablacım hep birlikte
Bana da her gören soruyor yemiyorum diyorum spor yapıyorum diyorum aaa hiç bişey kullanmadı mı diyo yahu boğazı tutsan zaten vericenn
O dediğini ben yıllar yıllar yaptım hiç Bi faydasını görmedim en sonunda karar verir uzun vadeli ve tabii sürdürülebilir beslenme şeklini öğrendim sonuç
Didin didin
Biz netarafa ölüyoruz
Ayy nispet yapar gibi olmasın ama bende bir bel oyuntusu var akıllara zarar
Bence artık korumaya geç
Herkes farklı söylüyor en güzeli deneyimleyip öğrenmek
Sağol canım
Şahanesin beyybeeee
Sen en iyisi sevinnnn
İlk dikkatimi çeken köprücük kemilikleri zaafım varr arkadaş oraya
Havan batsın
Hiçççç
Allahım ne sevap işledim de bukadar anlayışlı arkadaşlar nasip ettin bana
Heyttt beeee
Delüüü
Ahhh bukadar anlayış bize fazla bebişimmm
Ooo kafkada söylenmez
Oooooo bu hiç söylenmezzz
Olabilir mümkündür
Koşş koşş
İşte gerçek yüzü görüyorsunuz
Vaaayyyy
İyi demişsin aferimm
Ahh aaa tam benim kafa enişte bey
Doğru valla sanki kendileri doğurmuş
Yavvv hee heee sen dua et Oz amn gökten zembille insin yavrucak
Sanki oraya doğru evriliyorişin romantik kısmını göz önünde bulundurmalı. hayal gücünü çalıştırsın azıcık...
Simdi benim gönlüm 69.9 dan yana ama izin verirsenona göre bişey diyeceksen benden teyidini al sonra de. yarın kaç kilo geleceksin bakayım söyle bana....
Bugun neler yedin bakim bi..hafif geçirdiysen yarina - ye gecersinSabah dayanamadım tartildim sabitim çok üzüldüm.
DelüüüSukredin yaw ben uyurken yer degismek icin kendimi cevirdimigimde, gobegim obur tarafa dannkkkk! Sesi cikiyo
Aklıma kazıyayım Ceydoşum lazım olacakileri aşamaya geçmişsin sen. hemen bu noktada uyarımı yapayım. dışarıda ahşap banklar veya metal banklar varya aman gözünü seveyim yavaş otur. o acıyı anlatamam. mümkünse leydi edası ile totişini yan koy sonra düzeltirsin rahatlığına göre.
Kıskanmayalım pleaaassss
Geçmiş olsun kuzuIyi akşamlar hanımlar
Evde olmadan böyleyse aman yarebbbimm evdekini düşünemiyorumDua edin evde degilim
Ahh amcamm ahhhBu akşam yaşlı bi amca va bana kızım sen hasta mısın ne kadar zayıfladın diyor . Yok.amca iyiyim dediyse de inanmadı
Üzülme kuzu oluyor arada duraklamalar önümüze bakıcaz Hep birlikteSabah dayanamadım tartildim sabitim çok üzüldüm.