En sevdigim konuçoşmadık vallahi kaynana çekiştirdik çoğunlukla.
İyi yapmışsın kuzuKizz aileyi zayiflatacammecbur taksicilik yapacam
Havan batsinOtururken popişimin kemikleri batıyor o saylanır mıeşim diyo nereye elimi atsam kemik geliyor bu ne yaa dedim dur bismillah yeni başladık
ileri aşamaya geçmişsin sen. hemen bu noktada uyarımı yapayım. dışarıda ahşap banklar veya metal banklar varya aman gözünü seveyim yavaş otur. o acıyı anlatamam. mümkünse leydi edası ile totişini yan koy sonra düzeltirsin rahatlığına göre.Otururken popişimin kemikleri batıyor o saylanır mıeşim diyo nereye elimi atsam kemik geliyor bu ne yaa dedim dur bismillah yeni başladık
Valla spor yaparken yan yatınca çok fina acıyor kaptanım batıyor kemiklerim o zman ben olmuşumyaklaşık iki haftadır nereye koysam da acımadan uyusam diye düşündüğüm için.
A Arrietty_ kaptanim bu ikisi hava atiyo. Banlayin pleaseeeeileri aşamaya geçmişsin sen. hemen bu noktada uyarımı yapayım. dışarıda ahşap banklar veya metal banklar varya aman gözünü seveyim yavaş otur. o acıyı anlatamam. mümkünse leydi edası ile totişini yan koy sonra düzeltirsin rahatlığına göre.
yahaha çok güldüm buna. deli kadın yaSukredin yaw ben uyurken yer degismek icin kendimi cevirdimigimde, gobegim obur tarafa dannkkkk! Sesi cikiyo
olmamışsın daha yolun var dur bakalım hemen su koyverme. 162 boyla 66 kilomu olacaksın. 55 kurtarır seniValla spor yaparken yan yatınca çok fina acıyor kaptanım batıyor kemiklerim o zman ben olmuşum
Aman yapmaGrevdeyim gecmis yapmicam
Havan batsin
Yok kaptanım 60 candırolmamışsın daha yolun var dur bakalım hemen su koyverme. 162 boyla 66 kilomu olacaksın. 55 kurtarır seni
züğürt tesellisi bebeğim. yoksa aynı kiloda yaklaşık aynı boyda olduğum
fesat adam. kıskanıyordur oooo. söyleyemiyordur yazıııkkkYok kaptanım 60 candıreşim 5 kilonu hemen geri al demeye başladı düşün ama sıkılaşma işini halledersem 59 bile görürüm
Allahim başladık yineDeğildir o bebeğim kedidir kedi
Değildir kaptanım
Aynen öyle kaptanım sana gelen bana gelsin dedik daha ne yapalım
Denicem tatlım sağolasın
Şaka yapıyorum bebeğim Rabbim evlatlamızın eksikliğini göstermesin18den gün aldım bebeğim
Amin kaptanım
Eriiiyyyooooooootrruuuuuuuummmmmkız gaz verme @esmeriiim e bu sefer hiç bişey yemeyecek
Amiiinnnn kuşum Amiiinnnn ye bebişim istediğini yiyebilirsin atış serbest
Aminn ablacım hep birlikte
Bana da her gören soruyor yemiyorum diyorum spor yapıyorum diyorum aaa hiç bişey kullanmadı mı diyo yahu boğazı tutsan zaten vericenn
O dediğini ben yıllar yıllar yaptım hiç Bi faydasını görmedim en sonunda karar verir uzun vadeli ve tabii sürdürülebilir beslenme şeklini öğrendim sonuç
Didin didin
Biz netarafa ölüyoruz
Ayy nispet yapar gibi olmasın ama bende bir bel oyuntusu var akıllara zarar
Bence artık korumaya geç
Herkes farklı söylüyor en güzeli deneyimleyip öğrenmek
Sağol canım
Şahanesin beyybeeee
Sen en iyisi sevinnnn
İlk dikkatimi çeken köprücük kemilikleri zaafım varr arkadaş oraya
Havan batsın
Hiçççç
Allahım ne sevap işledim de bukadar anlayışlı arkadaşlar nasip ettin bana
Heyttt beeee
Delüüü
Ahhh bukadar anlayış bize fazla bebişimmm
Ooo kafkada söylenmez
Oooooo bu hiç söylenmezzz
Olabilir mümkündür
Koşş koşş
İşte gerçek yüzü görüyorsunuz
Vaaayyyy
İyi demişsin aferimm
Ahh aaa tam benim kafa enişte bey
Doğru valla sanki kendileri doğurmuş
Yavvv hee heee sen dua et Oz amn gökten zembille insin yavrucak
Ayyy şaşkınlığı gözümün önüne geldiBacaklarim senden kalin olduğu için miayy hep kızmana odaklanmisim simdi birden neden kızmam deyince kilitlendim
başlayan ne ipucu verseneAllahim başladık yine
Seni paket gibi kucağımda taşıyacam bu gidişle küçüldün iyice diyo deliiiiifesat adam. kıskanıyordur oooo. söyleyemiyordur yazıııkkk