inşallah canım yaa.geçen yıl 76 kiloydum azimle sporla burdaki arkadaşların destekleriyle 10 kilo verdim.daha sonra hormon tedavim başladı bebek düşünüyrz ama daha kısmet olmadı ilaçlardan ve benim stresten herşeyi yemem yüzünden kilolarımı fazlasıyla aldım.ramazanın ilk günü tartıldım.77.8-78 çıktım.2 gündür iftar ve sahurda yediklerime dikkat etmeye çalışıyrm ama birileri bana destek olmazsa belkide dayanamam diye düşündüm.çünkü ramazanda kilo alanlardanım
sizlerde kendinizden arada yazışmalarda bahsederseniz sevinirm.
Rabbim sağlıkla en kısa zamanda bebek nasip etsin canım size. Bu uğurda alınan kiloları boşverrrrr. Nasıl sa verirsin yeterki bebeğin gelsin sana.
Biz hep burdayız desteğe hazırız. Gerçi bu ara takım biraz düşüşte ama Ramazandan sonra yükseleceğiz yine.
dün akşam iftarda rus salatası bir kase mercimek çorbası 2 kaşık pilav yedim.bol bol tuzlu ayran içiyorum sizce zararı varmıdır?arada biraz salata yedim.sahurda da karpuz yedim kahvaltılık atıştırdım1 dilim kepek ekmekle
veripde geri almak cok kötü oluyor yaa..
umarım cabucak verirsin de bebeğinide en kısa zamnda kucağına alırsın...
kızlar ben 2 gündür hastanelerde geziyorum biliyosunuz safra kesemde taş çıkmıştı dünkü tahlillerim iyi çıkmasaydı 24-48 saat arası ameliyata alacaklardı ama neyseki iyi çıktı bayram sonuna ameliayt olabilirsin dedi dr
kızlar ben 2 gündür hastanelerde geziyorum biliyosunuz safra kesemde taş çıkmıştı dünkü tahlillerim iyi çıkmasaydı 24-48 saat arası ameliyata alacaklardı ama neyseki iyi çıktı bayram sonuna ameliayt olabilirsin dedi dr
aminn inşallah canım bebişim nazlı çıktı gelmemek için elinden geleni yapıyor.olsa onun için aldığım kilolar feda olsun ama olmuyorda.bari vermeye çalışayım herkes hamilemisin diyor canım sıkılıyor keşke olsam da evet diyebilsem ama kısmet işte
tatlım rus salatası cıs bikere mayonez var pilav hadi az yemişssin ramazan die onu es gecelim ama rus salatasını unut derim ben..tuzu cok alırsan vücudunda ödem yapabilir havalr sıcak cünkü suyuda bol içiyoruz.dengeli almaya calıs hiç almamak da kötü tansiyonun düşer bu defada ama dediğim gibi rus salatası cıssslmaz:
tatlım rus salatası cıs bikere mayonez var pilav hadi az yemişssin ramazan die onu es gecelim ama rus salatasını unut derim ben..tuzu cok alırsan vücudunda ödem yapabilir havalr sıcak cünkü suyuda bol içiyoruz.dengeli almaya calıs hiç almamak da kötü tansiyonun düşer bu defada ama dediğim gibi rus salatası cıssslmaz:
özge nur ne kadar izinli neden ayrıldıı..
Sağolun kızlar bunda en çok sizin motivasyonunuz var , daha aranıza katılalı çok zaman olmadı ama , görev bilinciyle yapıyorum diyetimi ağzıma bir şey atacakken siz ve oğlum geliyorsunuz aklıma :))) Kendimi çok frenliyorum bu zamana kadar hiç bu kadar dirayetli olmamaıştım :))
Zevcan canım kemeri dün ilk defa denedim oğlanı yatırınca ancak fırsatım oldu , ilk seferde fazla zorlamak istemedim ...
ilk gün yeşil salata çok tükettim diye 2.gün rus salatası yedim.yeşil salata az yedim.mayonez az koydum ama yinede dikkat ederim.benim düşük tansiyon sorunum var diye ayran içtikçe gözüm açılıyor sankii:))bu akşam ayran yerine su içmeye ağırlık vereyim en iyisi mi?
aminn inşallah canım bebişim nazlı çıktı gelmemek için elinden geleni yapıyor.olsa onun için aldığım kilolar feda olsun ama olmuyorda.bari vermeye çalışayım herkes hamilemisin diyor canım sıkılıyor keşke olsam da evet diyebilsem ama kısmet işte
Sağolun kızlar bunda en çok sizin motivasyonunuz var , daha aranıza katılalı çok zaman olmadı ama , görev bilinciyle yapıyorum diyetimi ağzıma bir şey atacakken siz ve oğlum geliyorsunuz aklıma :))) Kendimi çok frenliyorum bu zamana kadar hiç bu kadar dirayetli olmamaıştım :))
Zevcan canım kemeri dün ilk defa denedim oğlanı yatırınca ancak fırsatım oldu , ilk seferde fazla zorlamak istemedim ...
Geçmiş olsun canım ....
Hiç canını sıkma tatlım , ne kadar kasarsan o kadar zorlaşır senin için ... Sen güzel güzel kilolarını ver o geleceği zamanı çok iyi bilir , Allah bizden iyi bilir ne zamanın doğru olacağını , sana düşen hamilelikte rahat etmek için kilo vermek ve ruh sağlığını güzel motive edecek şeyler yapmak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?