4.Sinema Günleri 6. Hafta "pia"

;)

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
ayni seyleri dusunmüstüm bende prenses ilk izledigimde
saniyorum bunda 13 yil önce cekilmis olamasinin etkisi var cunkü bu tarz filmlerde teknik biraz daha araniyor

kaldiki evde sürekli cani sikildikca avatari izleyen minik oglum varken
odaya giriyorum oda karanlik ekran isil isil.. insani büyülüyor..

o filmlerden sonra prenses mononoke benide cok etkilemedi..ama ana konu olarak avatar ile cok benzerlikleri var..biri 13 yil öncesinin sartlariyla digeri simdinin ve james cameron farkiyla

ben filmde, kizimin en sevdigi film olmasinin nedenini ve bu kadar onu etkileyen ve sevdiren seyin ne oldugunu merak ettim o yuzden izledim ama bulamadim :))) daha :))

bu geceyi anime gecesi ilan ediyorum:92:
en kalitelisinden indirdim yemekten sonra izliciiimm:82:

Miyazaki sürekli adını duyup bir türlü animelerini ( bu türü pek sevmediğimden dolayı) izleyemediğim bir isimdi, Pia senin sayende izlemiş oldum, teşekkürler. Ama Miyazaki takipçisi olur musun dersen bu filmden sonra sanmıyorum:) Animelere hala ısınamadım, birkaç tanesi hariç, film her ne kadar ustalıkla işlense de ne atmosfere kapılıp gittim ne de konusu etkileyici geldi.

Kızının neden bu kadar etkilendiğini anlayamadığını yazmışsın, küçük bir kız gözüyle filmi değerlendirmeye çalıştım; korkusuz ve cesur bir prens, sevimli orman ruhları, güçlü ve mücadeleci bir kurt kız, onların arasındaki ilişki...Belki bunlar çocukların hayal dünyasında bizlere göre daha fazla anlam ifade ediyordur, belki de biz onların gözüyle izleyemediğimizden keyifsiz, biraz sönük gelmiştir bilemiyorum:)

Bende yarına izleyeceğim =) Kızlar gireceğimiz hafta yeni anket açacak mıyız :44:

Ben de biraz önce bunu düşünüyordum... Bence bu hafta açalım anketi, ama bayram nedeniyle izleyemeyenleri de düşünerek önümüzdeki haftaki anketi gerekirse birkaç gün erteleriz, en azından filmlerimiz belli olsun, herkes tamamladığı zaman da yenisine geçeriz ne dersiniz?

anket sırası bende sanırım ben fılmlerı sectım ama bayram gırcek ne zaman acayım anketı kızlar

anıme fılmle benımde ılgımı cekıor sevıorumm
doganınonemı ve korunması gerektıgını guzel sekılde ıslenmıs
ormanı koruyan doğaüstü yaratıklarla, doganın kaynaklarını hızla ve acımasızca tuketen ınsanlar arasındakı mucadele guzel ıslenmıstı
gızem dolu bı maceraydı ınsanın sıkıntılaırndan uzaklasması ııcı boyle fılmlere ıhtıyacı oluoo
hele benım ıcın bu ara epe zor gunle gecırıorum dun gece mıgren atagımdan sonra bugun kaldırcak halım yoktu kendımı anıme ıyı geldı dogrusu

acikcasi beni biraz baymisti..yinede sahsi fikrimi karistirmadan filmi ve yönetmeni tanitmak istedim...

buna sevindim prensesfb:)

anket sırası bende sanırım ben fılmlerı sectım ama bayram gırcek ne zaman acayım anketı kızlar

Hafta sonu açabilirsin, nasılsa oylama devam ederken buraya da yorumlar yazılabilir, pazarları açıyorduk genelde anketleri.

Filmin müzikleri çok hoşuma gitti. Zaten ilk müzikten anlamıştım.
Yanlış hatırlamıyorsam 97 yapımı bu film, bence zamanını düşünürsek gayet başarılı
Bana çocukken izlediğim çizgi filmleri anımsattı
Şimdi daha teknolojik yapıyorlar bunları
Konu güzel işlenmiş açıkçası sonu nereye bağlancak diye merak ediyordum
O zamandan bu zamana hiçbir şey değişmemiş hala daha doğayı katlediyoruz
Gelecek nesillere aktarılası bir film olmuş çünkü sonunda doğa gene eski haline dönüyor yani hiçbir şey için geç değil yeterki siz bu bencilliğinizden vazgeçin diyor doğa bize

ruhların kaçışı , yürüyen şato yu izledin mi piacım . eğer izlemediysen mutlaka ama mutlaka izle . çok seveceğine eminim.
evet dediğin gibi 13 yıl öncesinin animesi ama şuda var Miyazakinin çok eski animeleride var daha gösterişsiz daha yalın mesela "komşum totoro" :) asmin o anime için " sıcak çikolata içmek gibi " demişti :) bu mükemmel bir tanım. Prenses mononoke savaş yönü ağır basan bir anime ,avatarla benzerlikleri evet var ama ben avatarı tercih ederim dediğin gibi insanı büyüleyen bir tarafı var.

Miyazakinin yanlış filminden izlemeye başladınnnnn :)
Yürüyen Şato ve Ruhların Kaçışına bir şans ver bence atlantisimmm nolur :)

Sen önerirsin de izlemez miyim:) Tamam ikisinden birini önyargısız izleyeceğim söz

Ha bugün ha yarın prenses aç bence oylamaya başlayalım

kızlar anketı actım
oylamaya baslayabılırsınız umarım yanlıs acmamısımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…