• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. Sinema Günleri 4. Hafta Lipgloss

Bu hafta hangi filmi izleyelim?

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .
Piam ama senin şeçtiklerin çok bildik, hemen hemen herkesin izlediği filmlerdi yanılıyor muyum yoksa benneyaptımkiHayat güzeldir , Yeşil yol , Makinist( Hepsi çok sevdiğim filmler ) ...

Evet evet önemli olan katılmak ,fikirlerimizi paylaşmak .

Ya kızlar listeye adını yazdıran ama katılmayan arkadaşlarımızda var sanki :sm_confused:

Bu arada ben filmi izlemedim .Bugün yarın izlerim artık =)

Son düzenleme:
hayir hayir..bizi uzun süre terk etmesinin bir bedeli olmali
mesela önerilen 3 filmide izlesin,en az 1000 krakterden olusan bir yorum yazsin sonraaa bir dahaki organizeyi ayarlasin .. listeyi uzatabiliriz(:

Evet kesinlikle:lepi: benim ankette şeçilen filmi izlediğini adım gibi biliyorum =) Prensesim yorum bekliyoruz ona göre =) Piamın dediği gibi en azın 1000 karakterden oluşaması gerekiyor .:roflol:

Hayır bak işte o olmadı bir sonraki organizasyon hangi senindi :roflol:

Son düzenleme:
çok şey beklemeden ,öylesine, mantık aramadan izlenildiğinde gerçekten komik olan bi film ki belkide ben sadece Will Ferrel'ın suratına bile güldüğümden izlerken çok eğlenmiştim :)

benide alın aranıza yahuu :p

Oooo pamuk prensesim nihayet dönmüş aramıza:D

Seni listeye eklemeye dahi gerek yok, yorumunu yap oyunu ver hatta önceki haftalardaki filmleri de izle:p

prensesımınn uykusu donmusss
hosgelmısss bıtanemmm
nasılsınn
cok ozledım senı hayatımm

hayir hayir..bizi uzun süre terk etmesinin bir bedeli olmali
mesela önerilen 3 filmide izlesin,en az 1000 krakterden olusan bir yorum yazsin sonraaa bir dahaki organizeyi ayarlasin .. listeyi uzatabiliriz(:

hehehe :D böyle cezaya ne denir
izlerim, yorumda yaparım
epey uzak kaldım sinemadan içimdeki film canavarını uyandırmanın zamanı geldi :p

Evet kesinlikle:lepi: benim ankette şeçilen filmi izlediğini adım gibi biliyorum =) Prensesim yorum bekliyoruz ona göre =) Piamın dediği gibi en azın 1000 karakterden oluşaması gerekiyor .:roflol:

Hayır bak işte o olmadı bir sonraki organizasyon hangi senindi :roflol:

livim klass dışında diğerlerini izlemiştim , Philadelphia çok sevdiğim bir filmdir , ben en iyisi izlememiş olduğumu izliyeyim kaydirigubbakcemile5

evet bi sonraki organizasyon pianın olsun , beni görür görmez işi üstüme verdi görüyormusun şunuuuuu

Oooo pamuk prensesim nihayet dönmüş aramıza:D

Seni listeye eklemeye dahi gerek yok, yorumunu yap oyunu ver hatta önceki haftalardaki filmleri de izle:p

sensin pamuk prenses
gıcık
:)))

prensesımınn uykusu donmusss
hosgelmısss bıtanemmm
nasılsınn
cok ozledım senı hayatımm

hoşbuldum prensesimm aranıza geldim daha bi iyi oldum . bende özledim bendeeeeeopuyorumnanaktan

filmi daha öncede izlemiştim.filmde gerçekten argo ve küfür var.ama eğlenceli komikti.ellerine sağlık cnm

arkadaşlar seçtiğimiz filmleri kesintisiz izlediğiniz bir site varmı?bilgi verirseniz sevinirim.çok zaman kaybediyorum.film yarıda kalıyor.lütfennnnnn yardımmmmm

hehehe :D böyle cezaya ne denir
izlerim, yorumda yaparım
epey uzak kaldım sinemadan içimdeki film canavarını uyandırmanın zamanı geldi :p

livim klass dışında diğerlerini izlemiştim , Philadelphia çok sevdiğim bir filmdir , ben en iyisi izlememiş olduğumu izliyeyim kaydirigubbakcemile5

evet bi sonraki organizasyon pianın olsun , beni görür görmez işi üstüme verdi görüyormusun şunuuuuu

sensin pamuk prenses
gıcık
:)))

hoşbuldum prensesimm aranıza geldim daha bi iyi oldum . bende özledim bendeeeeeopuyorumnanaktan

canımmm benımmmm cok sukur valla
bu arada evlılık durumları ne alemde canımm
cok zevklı ama yogun bır surectesınnn prensesımın uykusussun sen yerım senı

fılmı ben ıkıncı kez ızlemıs oldumm
saheser bı komedı olmasada orta ayarda bır fılmı
epey argo kelımeler vardı.uvey kardeslerın atısmaları
koskoca adam olmalarına ragmen cocukluktan sıyrılamamaları aılelerınden ızın almadan bıseye baslayamamaları fılm atısmalarıı kavgaları fılm boyunca devam ettı
aslında ıkı kardesde bırbırıne benzıo bunu zamanla anlayıp bırbırlerıne baglanıolar

arkadaşlar seçtiğimiz filmleri kesintisiz izlediğiniz bir site varmı?bilgi verirseniz sevinirim.çok zaman kaybediyorum.film yarıda kalıyor.lütfennnnnn yardımmmmm

adatoprak eğer filmleri indirirsen sorun kalmaz, ben online izlediklerimden hiç keyif alamıyorum, birkaç kez yarıda kaldı, geri kalan zamanlarda da donduğu için filme olan tüm ilgim dağılıyordu, eğer bilgisayara yükleyip indirmek istersen yardımcı olurum, kesintisiz site maalesef ben de bilmiyorum:(

Back