4. Sinema Günleri 4. Hafta Lipgloss

Bu hafta hangi filmi izleyelim?

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

Lipgloss

Adige Psashe!
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
858
1
116
35
Diğer

Step Brothers (2008)

Tür:Komedi
--------------------------------------------------------------
Yönetmen:Adam Mckay
Senaryo:Will Ferrell, John C. Reilly, Adam Mckay
Yapım:2008-ABD
Süre:1 s 38 dk
İmdb puan:6,7
İmdb oy:51,602

Konu
Brennan Huff, 39 yaşında, ara sıra bir iş bulup çalışan ve annesiyle birlikte yaşayan bir adam. Dale Doback ise 40 yaşında, mütemadiyen işsiz ve babası ile birlikte yaşayan bir diğer adam. İkilinin anne ve babaları evlenip birlikte yaşamaya başlayınca, Brennan ve Dale de üvey kardeş olarak birlikte yaşamaya mecbur kalırlar. Birbirlerinden hiç hoşlanmayan bu iki kendini beğenmiş üvey kardeş arasındaki kıskançlık ve rekabet, birbirinden ilginç ve komik olayların yaşanmasına neden olur .

50 First Dates (2004)
Tür:Fantastik, Komedi, Romantik
Yönetmeneter Segal
Senaryo:George Wing
Yapım:2004 ~ ABD
Süre:1 s 40 dk
İmdb puan:6,8
İmdb oy:65,411

Konu
50 İlk Öpücük'ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir nörolojik rahatsızlığa sahip sanat öğretmeni Lucy.

Soğuk deniz canlıları veterineri olan Henry Roth bütün geleceğini planlamıştır.Hawai'deki Deniz Yaşamı Parkı deniz hayvanlarına bakmadığı zamanlarda, tatil aşkı arayışındaki turistlerin kalbini çalmakla meşguldür. Henry için uzun süreli bir ilişki söz konusu değildir, zira böyle bir şey, 10 yıldır planladığı Alaska'ya tekneyle gidip morsların sualtı yaşamını inceleme hayallerini sekteye uğratır.

Henry, rüyalarını gerçekleştirmeye çok yaklaşmıştır ki, teknesi Sea Serpent (deniz Yılanı) bir talihsizlik yaşar ve Henry kendini Hukilau Café'de bulur. Buradaki müdavimler onu güvenmeyen bakışlarla süzerken, Henry'nin bakışlarıysa müşterilerden güzel Lucy Whitmore'a takılır.

Henry, tek başına kahvaltı eden Lucy'ye görür görmez çarpılır. Genç kızın gözlemeleri metodik bir biçimde kesip mükemmel çadırlar haline getirişi ilgisini çeker ve Henry, ertesi gün tekrar Hukilau'ya gider. Lucy yine yalnız oturmuştur ve bu kez gözlemelerini mükemmel kulübeler haline getirmektedir. Gözleme kabininin kapısı bir türlü kapanmayınca, Henry bu fırsattan yararlanır ve Lucy'nin yanına gidip, kürdandan bir kapı menteşesi yapar.

İki genç gözlemelerden ve deniz memelilerinden bahsederken, Henry, Lucy'ye gitgide daha büyük bir ilgi duymaya başlar. Oralı kızlarla çıkma konusundaki kuralını hiçe sayarak, Lucy'yi ertesi gün beraber kahvaltı etmeye davet eder. Ama bir sonraki gün Café'ye gidip, bir önceki günkü sohbetlerden söz edince, Lucy onun bir tür sapık olduğunu düşünür ve etraftan yardım ister. Henry'nin kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur. Henry anlar ki eğer Lucy'nini sevgisini kazanmak istiyorsa, hayatı boyunca her gün tekrar sıfırdan başlamak zorundadır.

Date Night(2010)

Tür:Aksiyon, Gerilim,Komedi,Romantik
Yönetmen:Shawn Levy
Senaryo:Josh Klausner
Yapım:2010-ABD
Süre:1 saat 28 dk
İmdb puan:6,5
İmdb oy:25,463

Konu:
Evli bir çiftin ilişkisi ve günlük hayatına dair bakışın, beklenmedik bir olay sonucu macera ve komediye dönüşmesini eğlenceli biçimde anlatan bir film.
Phil (Steve Carell) ve Claire Foster (Tina Fey) 2 çocuk sahibi olan ve New Jersey yakınlarında banliyöde yaşayan orta halli evli bir çifttir. Rutin giden ilişkilerine bir tat katmak için haftada bir yemeğe çıkma kararı alırlar. İş ve ev hayatının yarattığı yorgunlukla aralarındaki romantizm de giderek azalmaktadır. Yakın arkadaşları olan bir çiftin ilişkilerinin kötü gidişatına da şahit olunca bir değişklik yapmaya karar verirler.
Phil, Claire'ı şehrin en havalı restoranına götürmeye karar verir fakat burada rezervasyonları yoktur. Masa beklerken, vaktinde gelmeyen bir çiftin isimlerini kullanarak içeri girmeye karar verirler, artık Tripplehorn'lar olmuşlardır. Fakat gerçek Tripplehornların şaibeli yaşamı Foster çiftini akıl almaz bir maceraya sürükleyecektir.

Sizler için seçtiğim 3 film de komedi arkadaşlara.s.
Elim hep komedilere gitti bu haftada gülelim eğlenelimboshayallersmile
Umarım beğenirsinizopuyorumnanaktan

canım ellerıne saglıkk uc fılmıne ızlemıstım
acıkcası ucude cok keyıflınkomedıydı
ama ellı ılk opucuk tekrar ızlemekten keyıf alırım dedım ondan oyumu ona verdım
yenı anket hayırlı ugurlu olsun

50 ilk öpücügü izlemistim 1.ve 2. filmler arasinda secim yapmaktada zorlandim
her zaman kardes kavgalarini cok sevimli bulmusumdur..ama diger ciftte:)) hayal edebiliyorum..eminim komikler...
o yuuuummmmm step brotherse

50 İlk Öpücük'ü defalarca izlemeye çalıştım ama maalesef hiç tamamlayamadım, benim de oyum Step Brothers'ten yana, eğlenceli bir filme benziyor...

aaa bi dakika bi dakikaaaa sen cerkezmisin lipglosseger öyleysen ebnde safkan bir adigepiseyim yo yo ben adige $üziyim :)

ellerine sağlık
benim oyum Date Night(2010)a gitti.diğer 2filmi izlemiştim.ikisi de güzeldi.bu arada arkadaşlar 1haftadır internetimde problem vardı.diğer filmi de izleyemedim.ikisini de birden izlerim artık

50 first dates'i çok seviyorum
ama izlemediğim bir filmi izlemek daha iyi o yüzden oyum step brothers'dan yana

filmi izledim yani izlemedim yani izlemeye calistim ama olmadi.. begenmedim malesef

izledigim kadariyla yorumlamak istiyorum yinede
öncelikle bu iki kardes cok yasli:) gercek hayatlarinda 45li yaslardaymis aslinda ama sanki filmde bi gariplik var babam gibi duruyorlar..dolayisiyla cekismeleri itici geldi..

film dünyanin en zavalli p.ci G. bushun bi sözüyle basliyo

" ulusumuz ailelerle umut bulur, hayaller onlarla yeserir "

bu sözün devaminda izleyince görüceksiniz muhtesem bir aile portresi ciziyorlar..
ileriye gitmis olmiycaksam müsadenizle "zavallilar " demek istiyorum

bkz
uvey kardes:burda olmanin tek nedeni var..Cünku babam ve ben annenin cok seksi olduguna karar verdik..belki onu birlikte beceririz..Bu arada gerizekaliyada katlaniriz artik

diger üvey kardes:gerizekali kim?

üvey kardes:sen

digeri: hey böyle konusmaaa ( sinirlenmesinin sebebi gerizekali denmesi annesiyle ilgili fikirleriyle hic ilgisi yok ) :)) tam bir amerikan ailesi

film önerilerin icin tskler lipgloss

ha buarada hatun mary steenburgendi diymi?.. gecen haftada izledik kendisini Philadelphia da ... oyunculugunu cok begenmistim.. ne kadar cok degisebiliyor rolune girebilyior diymi? yani ayni zamanda yüzü ve vücudu tipi yani :)

Filmden ziyade bir skeci andırıyordu maalesef skeç olsaydı bile yine de o esprilerle kotarılmazdı...

Aşırı argo ve küfür kullanımı beni çok rahatsız etti zira gereksiz, anlamsız ve yoğun bir kullanım mevcuttu. Yaşı geçkin kardeşlerin hal ve hareketleri üzerlerinde hem eğreti hem de sevimsiz duruyordu, konusu da zayıftı bu nedenle maalesef filmi beğendiğimi söyleyemeyeceğim.

çok şey beklemeden ,öylesine, mantık aramadan izlenildiğinde gerçekten komik olan bi film ki belkide ben sadece Will Ferrel'ın suratına bile güldüğümden izlerken çok eğlenmiştim :)

benide alın aranıza yahuu

gel, katil prenses.. en sona gec ama :))

ben nalinada mihinada vururken bile rahatsiz oldum.."böööeyyyttt" dedim :)

ama sevgili lipglosun bizi yanlis anliycagini sanmiyorum hic.. yorumlar tamamen film icin.. bizler buraya sevemedigimiz filmleri bile ekleyebiliriz farkli bakis acilari yorumlari duymak icin
yada izlemedigimiz, belki piyangodan kötü cikicak hic sorun degil... biz onu sectik olmadi..

mesela bir önceki ankette benim sectigim bütün filmleri arkadaslarim izlemisti :S hepsini izlemisler " ups"

önemli olan katilmak ve özgürce fikirlerimizi paylasmak

Oyyyyyyyy hoşgeldin perim :sm_cool:
Ayıp ettin =) Altantisim hemen seni listeye ekler =)

hayir hayir..bizi uzun süre terk etmesinin bir bedeli olmali
mesela önerilen 3 filmide izlesin,en az 1000 krakterden olusan bir yorum yazsin sonraaa bir dahaki organizeyi ayarlasin .. listeyi uzatabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…