4 senelik ilişki

Flort doneminde bu kadar saygisiz ve hoduk biri ise evlenince bunun kat ve kat fazlasini yapar. Duzeltirim bunu diye dusunme, yurumeyip bosanma ile biten evliliklerin cogu duzeltirim bunu diye baslayan evliliklerdir. Kimsenin de duzeldigi gorulmemis tarihte.
Erkek arkadasin son derece saygisiz, bencil. Iliskiyi yurutmek icin cabasi bile yok. Umurunda da degil. O sadece kendini dusunuyor. Ite kalka yurumez. Ayril gitsin. Ne hali varsa gorsun. Sinir oldum adama.

Olmayacağını sen de biliyorsun.Bir anda bitiremiyorsan yavaş yavaş kesip at.Ağzı bozuk insan şimdi sevgilisiniz ileride dozajı arttırır.

Bu çağın erkekleri kıymet bilmiyor,kadınlar hep daha fedakar.Adamların tüm hödüklüklerini çekiyoruz,sonra da en çok üzülen bizler oluyoruz.Olan yine kadına oluyor,erkekler yollarına devam ediyorlar.Hele bir de yedekte birilerini tuttularsa acı çekme olasılıkları bile çok düşük.En iyisi denge kurmak ilişkilerde.Kim ne kadar çaba gösteriyorsa o kadar çaba,o kadar ilgi,o kadar değer...

ona bağlı kalma seni bu kadar ezmesine izin verme bir şey yapmıyorsa ayrıl çekmek zorunda değilsin. o kendi kafasına göre yaşasın.

Arkana bakmadan kaç. Eski eşim nişanlılık döneminde üzerime titreyen beni yere göğe sığdıramayan bir tipti. O zamanlar aşk başına vurduğundan gerçek kişiliğini gizledi. Evlenince içinden sizin sevgilinize benzer bir adam çıktı. Beni ezdi sindirdi ben düzelir diye çabaladıkça bu anlattıklarızın on katı oldu. Kısacası düzelmesi icin boşuna uğraşma kendine yazık edersin.

Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim. Artık kendimden yaşça büyük ablalarımdan benle aynı sorunu yaşamış olan yaşıtlarımdan yardım istiyorum.4 senelik bir ilişkim var iyiyle kötüyle bu zamana geldi okulumu bitirdim özel bir firmada çalışıyorum sevgilimde 2 seneyi bitirdi şimdi mühendisliğe hazırlanıyor dgs ile. erkek arkadaşım kendisi insanların içinde sinirlendiği zaman sesini yükseltiyor argo kelimelere başvuruyor. En yakın örneği verirsem onlıne bir oyun var bir akşam onu oynuyorduk oyunda kaybettik dıye bana bu kadar mı salaksın diye bağırdı. ıkı gun sonrasında mesaj atan yıne ben oldum. tekrarları oluyor sinirlediginde ne dedigini bilmiyor çok ınat asla özür dilemez hatalı olsa bile hatalı konuma beni dusurur. ben kısılık olarak naif bir bireyim zoruma gidiyor ileride aılemın yanında yapabileceğını düşünüyorum. hatalarını dile getirdiğimde çekmek zorunda degılsın cevabı alıyorum. 1 ay buluşmadık bir ara bütün arkadaşlarına vaktı var bana yok bende sınavı varın arkasına sığınıp kötü düşünmek istemıyorum ama çok doldum.konuşmak istiyorum dertleşmek sohbet etmek istiyorum bişiy anlatırken suratında hep saçma sapan ifadeler oluyor dinlemiyor gibi sunu yapıcam diyorum bazen kesin yaşanır diyor bazen arkandayım diyor. çok çok uzun suredir hiç sohbet edemıyoruz duzgunce ne anlatsam hep hatalı benmısım gıbı davranıyor. salak diye diye kendımı öyle hissediyorum konusurken korkuyorum kızar mı acaba diye boguldum sankı artık.
Ooovvv bu arkadaşa acilen yol ver, ileride çok daha fazlasını yapar. Unutma sen sana değer veren, saygı duyan insanlara layık birisin. 4 senem ziyan olacak diye düşünme yoksa bir bakmışsın bir ömrün ziyan olmuş.

hatalarını dile getirdiğimde çekmek zorunda degılsın cevabı alıyorum

Bence de çekmek zorunda değilim, kendime daha çok değer veriyorum deyip, ayrılın derim. Nasılsa ayrılmaz havasında gibi. Hep canınızı sıkacak devam ederseniz. İçinize sinmeyen şeylere devam etmeyin, kendinizden ödün vermeyin daha fazla.

üzülmek korkutuyor sonrasında olacaklar
Şimdi de üzgünsün ve mutsuzsun. Daha sevgilisiniz en güzel günleriniz olması gereken. Bir de bunun eskaza evlenip ömür boyu sürdüğünü, arkadan çocukların geldiğini vs. Bunlar hep kriz kaynağı. O yüzden vakitlice yolunuzu ayırın. İnan’ın normal bir ilişki böyle değil, aşk mutluluk huzur güven sevgi saygı.. getirmeli. Sizinkisi resmen psikolojik şiddet. Sizi sevmiyor. Hasta düşüncelerine alet edip EGO’sunu tatmin ediyor. Hayatında yanında kendini ezik hisseden, değersiz hisseden biri olunca o kendini daha değerli hissediyor. Bu hislerini beslemeyin daha fazla. Emin olun sizi bekleyen ve mutlu edecek birileri var. Yeter ki siz bu denyoya yolu gösterin. O kadarcık özsaygı bıraktıysa sizde tabii.

Arkana bakmadan kaç. Eski eşim nişanlılık döneminde üzerime titreyen beni yere göğe sığdıramayan bir tipti. O zamanlar aşk başına vurduğundan gerçek kişiliğini gizledi. Evlenince içinden sizin sevgilinize benzer bir adam çıktı. Beni ezdi sindirdi ben düzelir diye çabaladıkça bu anlattıklarızın on katı oldu. Kısacası düzelmesi icin boşuna uğraşma kendine yazık edersin.
annem dahil olmak üzere herkesten aynı cevabı aldım aynı yorumu. kendimi bir boşlukta hissediyorum

Şimdi de üzgünsün ve mutsuzsun. Daha sevgilisiniz en güzel günleriniz olması gereken. Bir de bunun eskaza evlenip ömür boyu sürdüğünü, arkadan çocukların geldiğini vs. Bunlar hep kriz kaynağı. O yüzden vakitlice yolunuzu ayırın. İnan’ın normal bir ilişki böyle değil, aşk mutluluk huzur güven sevgi saygı.. getirmeli. Sizinkisi resmen psikolojik şiddet. Sizi sevmiyor. Hasta düşüncelerine alet edip EGO’sunu tatmin ediyor. Hayatında yanında kendini ezik hisseden, değersiz hisseden biri olunca o kendini daha değerli hissediyor. Bu hislerini beslemeyin daha fazla. Emin olun sizi bekleyen ve mutlu edecek birileri var. Yeter ki siz bu denyoya yolu gösterin. O kadarcık özsaygı bıraktıysa sizde tabii.
kendime saygım çoktu benım severdım mutlu olurdum. sımdı kendımı sorguluyorum huyum mu kotu davranışlarım mı tuhaf dıye kendımı suclu hissediyorum hep

Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim. Artık kendimden yaşça büyük ablalarımdan benle aynı sorunu yaşamış olan yaşıtlarımdan yardım istiyorum.4 senelik bir ilişkim var iyiyle kötüyle bu zamana geldi okulumu bitirdim özel bir firmada çalışıyorum sevgilimde 2 seneyi bitirdi şimdi mühendisliğe hazırlanıyor dgs ile. erkek arkadaşım kendisi insanların içinde sinirlendiği zaman sesini yükseltiyor argo kelimelere başvuruyor. En yakın örneği verirsem onlıne bir oyun var bir akşam onu oynuyorduk oyunda kaybettik dıye bana bu kadar mı salaksın diye bağırdı. ıkı gun sonrasında mesaj atan yıne ben oldum. tekrarları oluyor sinirlediginde ne dedigini bilmiyor çok ınat asla özür dilemez hatalı olsa bile hatalı konuma beni dusurur. ben kısılık olarak naif bir bireyim zoruma gidiyor ileride aılemın yanında yapabileceğını düşünüyorum. hatalarını dile getirdiğimde çekmek zorunda degılsın cevabı alıyorum. 1 ay buluşmadık bir ara bütün arkadaşlarına vaktı var bana yok bende sınavı varın arkasına sığınıp kötü düşünmek istemıyorum ama çok doldum.konuşmak istiyorum dertleşmek sohbet etmek istiyorum bişiy anlatırken suratında hep saçma sapan ifadeler oluyor dinlemiyor gibi sunu yapıcam diyorum bazen kesin yaşanır diyor bazen arkandayım diyor. çok çok uzun suredir hiç sohbet edemıyoruz duzgunce ne anlatsam hep hatalı benmısım gıbı davranıyor. salak diye diye kendımı öyle hissediyorum konusurken korkuyorum kızar mı acaba diye boguldum sankı artık.
Yahu siz kocamı anlatmışsınız ! Flört ederken bunları bikseydim assllaaaa evlenmezdim. Dinlen dinlen kaç . Hayatım zindan şu anda. Güzel anlar olıyor onu da büyük bir maharetle içine edip bırakıyor. Aşk deme sakın. Çok yanlış kişi bu.

Seni gerçekten sevip değer verse bunları hissettiremezdi. 4 yıl zaman kaybı. Üstelik hayat 4 yıldan ibaret değil. Üstünü sil yoluna bak hayat uzun. Seni değmez kişilerin üzmesine izin verme

4 sene sürünce o heyecan kalmamış
Sevgiline çok ezdirmişsin kendini
adamın bu ilişkiye saygısı kalmamış
Öte yandan o kadar aptal ki senin gibi anlayışlı birini zor bulur bir daha.kimse onun bu şımarık agresif tavrını çekmez...

X