- Konu Sahibi melekdemir41
Sana deger vermiyor. Ayril. Bu adam icin kismetlerini tepme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooovvv bu arkadaşa acilen yol ver, ileride çok daha fazlasını yapar. Unutma sen sana değer veren, saygı duyan insanlara layık birisin. 4 senem ziyan olacak diye düşünme yoksa bir bakmışsın bir ömrün ziyan olmuş.Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim. Artık kendimden yaşça büyük ablalarımdan benle aynı sorunu yaşamış olan yaşıtlarımdan yardım istiyorum.4 senelik bir ilişkim var iyiyle kötüyle bu zamana geldi okulumu bitirdim özel bir firmada çalışıyorum sevgilimde 2 seneyi bitirdi şimdi mühendisliğe hazırlanıyor dgs ile. erkek arkadaşım kendisi insanların içinde sinirlendiği zaman sesini yükseltiyor argo kelimelere başvuruyor. En yakın örneği verirsem onlıne bir oyun var bir akşam onu oynuyorduk oyunda kaybettik dıye bana bu kadar mı salaksın diye bağırdı. ıkı gun sonrasında mesaj atan yıne ben oldum. tekrarları oluyor sinirlediginde ne dedigini bilmiyor çok ınat asla özür dilemez hatalı olsa bile hatalı konuma beni dusurur. ben kısılık olarak naif bir bireyim zoruma gidiyor ileride aılemın yanında yapabileceğını düşünüyorum. hatalarını dile getirdiğimde çekmek zorunda degılsın cevabı alıyorum. 1 ay buluşmadık bir ara bütün arkadaşlarına vaktı var bana yok bende sınavı varın arkasına sığınıp kötü düşünmek istemıyorum ama çok doldum.konuşmak istiyorum dertleşmek sohbet etmek istiyorum bişiy anlatırken suratında hep saçma sapan ifadeler oluyor dinlemiyor gibi sunu yapıcam diyorum bazen kesin yaşanır diyor bazen arkandayım diyor. çok çok uzun suredir hiç sohbet edemıyoruz duzgunce ne anlatsam hep hatalı benmısım gıbı davranıyor. salak diye diye kendımı öyle hissediyorum konusurken korkuyorum kızar mı acaba diye boguldum sankı artık.
hatalarını dile getirdiğimde çekmek zorunda degılsın cevabı alıyorum
Şimdi de üzgünsün ve mutsuzsun. Daha sevgilisiniz en güzel günleriniz olması gereken. Bir de bunun eskaza evlenip ömür boyu sürdüğünü, arkadan çocukların geldiğini vs. Bunlar hep kriz kaynağı. O yüzden vakitlice yolunuzu ayırın. İnan’ın normal bir ilişki böyle değil, aşk mutluluk huzur güven sevgi saygı.. getirmeli. Sizinkisi resmen psikolojik şiddet. Sizi sevmiyor. Hasta düşüncelerine alet edip EGO’sunu tatmin ediyor. Hayatında yanında kendini ezik hisseden, değersiz hisseden biri olunca o kendini daha değerli hissediyor. Bu hislerini beslemeyin daha fazla. Emin olun sizi bekleyen ve mutlu edecek birileri var. Yeter ki siz bu denyoya yolu gösterin. O kadarcık özsaygı bıraktıysa sizde tabii.üzülmek korkutuyor sonrasında olacaklar
annem dahil olmak üzere herkesten aynı cevabı aldım aynı yorumu. kendimi bir boşlukta hissediyorumArkana bakmadan kaç. Eski eşim nişanlılık döneminde üzerime titreyen beni yere göğe sığdıramayan bir tipti. O zamanlar aşk başına vurduğundan gerçek kişiliğini gizledi. Evlenince içinden sizin sevgilinize benzer bir adam çıktı. Beni ezdi sindirdi ben düzelir diye çabaladıkça bu anlattıklarızın on katı oldu. Kısacası düzelmesi icin boşuna uğraşma kendine yazık edersin.
kendime saygım çoktu benım severdım mutlu olurdum. sımdı kendımı sorguluyorum huyum mu kotu davranışlarım mı tuhaf dıye kendımı suclu hissediyorum hepŞimdi de üzgünsün ve mutsuzsun. Daha sevgilisiniz en güzel günleriniz olması gereken. Bir de bunun eskaza evlenip ömür boyu sürdüğünü, arkadan çocukların geldiğini vs. Bunlar hep kriz kaynağı. O yüzden vakitlice yolunuzu ayırın. İnan’ın normal bir ilişki böyle değil, aşk mutluluk huzur güven sevgi saygı.. getirmeli. Sizinkisi resmen psikolojik şiddet. Sizi sevmiyor. Hasta düşüncelerine alet edip EGO’sunu tatmin ediyor. Hayatında yanında kendini ezik hisseden, değersiz hisseden biri olunca o kendini daha değerli hissediyor. Bu hislerini beslemeyin daha fazla. Emin olun sizi bekleyen ve mutlu edecek birileri var. Yeter ki siz bu denyoya yolu gösterin. O kadarcık özsaygı bıraktıysa sizde tabii.
emın oldugum tek sey var asla gerı dönüşü olmaz ben ona adım atmazsam o bana atmazsen bu işi bitir ya da biraz da sen arayı aç senin değerini anlasın kardeşim hep sen kovalama
Bu tipler ne yaparsan yap değerini anlamaz. Pişman olur düzeldim der ama üzgünüm düzelmez. Tecrübeyle sabit.sen bu işi bitir ya da biraz da sen arayı aç senin değerini anlasın kardeşim hep sen kovalama
Yahu siz kocamı anlatmışsınız ! Flört ederken bunları bikseydim assllaaaa evlenmezdim. Dinlen dinlen kaç . Hayatım zindan şu anda. Güzel anlar olıyor onu da büyük bir maharetle içine edip bırakıyor. Aşk deme sakın. Çok yanlış kişi bu.Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim. Artık kendimden yaşça büyük ablalarımdan benle aynı sorunu yaşamış olan yaşıtlarımdan yardım istiyorum.4 senelik bir ilişkim var iyiyle kötüyle bu zamana geldi okulumu bitirdim özel bir firmada çalışıyorum sevgilimde 2 seneyi bitirdi şimdi mühendisliğe hazırlanıyor dgs ile. erkek arkadaşım kendisi insanların içinde sinirlendiği zaman sesini yükseltiyor argo kelimelere başvuruyor. En yakın örneği verirsem onlıne bir oyun var bir akşam onu oynuyorduk oyunda kaybettik dıye bana bu kadar mı salaksın diye bağırdı. ıkı gun sonrasında mesaj atan yıne ben oldum. tekrarları oluyor sinirlediginde ne dedigini bilmiyor çok ınat asla özür dilemez hatalı olsa bile hatalı konuma beni dusurur. ben kısılık olarak naif bir bireyim zoruma gidiyor ileride aılemın yanında yapabileceğını düşünüyorum. hatalarını dile getirdiğimde çekmek zorunda degılsın cevabı alıyorum. 1 ay buluşmadık bir ara bütün arkadaşlarına vaktı var bana yok bende sınavı varın arkasına sığınıp kötü düşünmek istemıyorum ama çok doldum.konuşmak istiyorum dertleşmek sohbet etmek istiyorum bişiy anlatırken suratında hep saçma sapan ifadeler oluyor dinlemiyor gibi sunu yapıcam diyorum bazen kesin yaşanır diyor bazen arkandayım diyor. çok çok uzun suredir hiç sohbet edemıyoruz duzgunce ne anlatsam hep hatalı benmısım gıbı davranıyor. salak diye diye kendımı öyle hissediyorum konusurken korkuyorum kızar mı acaba diye boguldum sankı artık.