4 senelik ilişki

Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim. Artık kendimden yaşça büyük ablalarımdan benle aynı sorunu yaşamış olan yaşıtlarımdan yardım istiyorum.4 senelik bir ilişkim var iyiyle kötüyle bu zamana geldi okulumu bitirdim özel bir firmada çalışıyorum sevgilimde 2 seneyi bitirdi şimdi mühendisliğe hazırlanıyor dgs ile. erkek arkadaşım kendisi insanların içinde sinirlendiği zaman sesini yükseltiyor argo kelimelere başvuruyor. En yakın örneği verirsem onlıne bir oyun var bir akşam onu oynuyorduk oyunda kaybettik dıye bana bu kadar mı salaksın diye bağırdı. ıkı gun sonrasında mesaj atan yıne ben oldum. tekrarları oluyor sinirlediginde ne dedigini bilmiyor çok ınat asla özür dilemez hatalı olsa bile hatalı konuma beni dusurur. ben kısılık olarak naif bir bireyim zoruma gidiyor ileride aılemın yanında yapabileceğını düşünüyorum. hatalarını dile getirdiğimde çekmek zorunda degılsın cevabı alıyorum. 1 ay buluşmadık bir ara bütün arkadaşlarına vaktı var bana yok bende sınavı varın arkasına sığınıp kötü düşünmek istemıyorum ama çok doldum.konuşmak istiyorum dertleşmek sohbet etmek istiyorum bişiy anlatırken suratında hep saçma sapan ifadeler oluyor dinlemiyor gibi sunu yapıcam diyorum bazen kesin yaşanır diyor bazen arkandayım diyor. çok çok uzun suredir hiç sohbet edemıyoruz duzgunce ne anlatsam hep hatalı benmısım gıbı davranıyor. salak diye diye kendımı öyle hissediyorum konusurken korkuyorum kızar mı acaba diye boguldum sankı artık.
Kendini ateşe atma derim.. Hem suçlu hem güçlü olandan, özür dilemesini bilmeyenden arkana bakmadan kaç derim..

Öfke kontrolü tedavi gereken hi durum ve belliki sizi kaybetme korkusuda yok..tavsiyemi dinleyin inşaallah ...madem bunca sene diyorsunuz( ki sanki alişmişlik olmus sizinki)ya oturup konusun ama ciddi konusamiyosaniz ( ki konisamadiginiz kisiye asla asla asla birlikte olmayib hele evlilikkk aslaaaa)mektup yazin boyle degersiz bir iliskiyi istemediginizi emeginizin bosa gitmemesi icin bu son adimi attiginizi boyle devam edemeyeveginizi anlatin örneklerle..gururunuzla geri cekilin..duzelir sanmayin yillar gectikce daha da artiyo bu durumlar..yaziyla anlatamayacagim kadar saroa sariyor
Çok oldu kagıtlsta yazdığım herseyı uzun uzun anlattığım sonucunda kaybetmeyen ben olucam ama uzerımde kurdugu o baskı sureklı kendımı suclu psikolojisinde hissetmem hep geri çekıyor

Çok oldu kagıtlsta yazdığım herseyı uzun uzun anlattığım sonucunda kaybetmeyen ben olucam ama uzerımde kurdugu o baskı sureklı kendımı suclu psikolojisinde hissetmem hep geri çekıyor
O halde psikiyatra gidip destek alın.
4 yılda mahvetmiş psikolojinizi.

Acaba bu çocukla cinsellik yaşadınız mı? Bu yüzden mi bırakamıyorsunuz?

Kişilik bozukluğu var adamda seni manipule edip haklıyken haksız duruma düşürüyor ve çekmek zorunda değilsin diyor, hep sen gittiğin için ona mecbur olduğun izlenimini vermişsin !!!! Bunu neden yapıyorsun hint kumaşı mu bi tarafını kaldırmışsın adamın, o özür dilesin o yaklaşsın ve bu tiplerle asla evlenilmez...

Sana saygisi olmayan biriylr iliskini drvam ettirme bence bahane hazir sinirliyim ben allasen herkes sinirli ama kimse kimseye hakaret etmiyor adam sizden o kadar emin ki ayrilamiyacaginizi biliyor size deger vermeyen saygisi olmayan biriyle evlenip bir omur hakaretmi isitmek istiyorsunuz ki kimsenin huyunu drgistiremezsiniz karakterini sadece yoruldugunuzla kalirsiniz

Doğru demiş. Çekmek zorunda değilsin. Farkında olsan anlayabilirim ama sana kendini bu kadar kötü hissettiren birinin yanında ne işin var.

Sizin ilişkiniz bitmiş ayrılın kesinlikle adam olmaz,bununla evlilik olmaz

Erkek arkadaşın tarafından psikolojik şiddet görüyorsun. Eh madem öyle; “çekmek zorunda değilim” deyip arkana bile bakmadan git. Sevgisi alışkanlığa dönmüş belli ki. Seven insan böyle davranmaz çünkü.

Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim. Artık kendimden yaşça büyük ablalarımdan benle aynı sorunu yaşamış olan yaşıtlarımdan yardım istiyorum.4 senelik bir ilişkim var iyiyle kötüyle bu zamana geldi okulumu bitirdim özel bir firmada çalışıyorum sevgilimde 2 seneyi bitirdi şimdi mühendisliğe hazırlanıyor dgs ile. erkek arkadaşım kendisi insanların içinde sinirlendiği zaman sesini yükseltiyor argo kelimelere başvuruyor. En yakın örneği verirsem onlıne bir oyun var bir akşam onu oynuyorduk oyunda kaybettik dıye bana bu kadar mı salaksın diye bağırdı. ıkı gun sonrasında mesaj atan yıne ben oldum. tekrarları oluyor sinirlediginde ne dedigini bilmiyor çok ınat asla özür dilemez hatalı olsa bile hatalı konuma beni dusurur. ben kısılık olarak naif bir bireyim zoruma gidiyor ileride aılemın yanında yapabileceğını düşünüyorum. hatalarını dile getirdiğimde çekmek zorunda degılsın cevabı alıyorum. 1 ay buluşmadık bir ara bütün arkadaşlarına vaktı var bana yok bende sınavı varın arkasına sığınıp kötü düşünmek istemıyorum ama çok doldum.konuşmak istiyorum dertleşmek sohbet etmek istiyorum bişiy anlatırken suratında hep saçma sapan ifadeler oluyor dinlemiyor gibi sunu yapıcam diyorum bazen kesin yaşanır diyor bazen arkandayım diyor. çok çok uzun suredir hiç sohbet edemıyoruz duzgunce ne anlatsam hep hatalı benmısım gıbı davranıyor. salak diye diye kendımı öyle hissediyorum konusurken korkuyorum kızar mı acaba diye boguldum sankı artık.

Size değer vermeyen birisinin resmen peşinden koşuyorsunuz. Her şeyi siz söylemişsiniz zaten bizden ne bekliyorsunuz. Siz şimdi bu adamla evlilik hayali kuruyorsunuzdur bir de. Daha sevgili iken böyle davranan adam artık evliyken neler yapar hayal edemiyorum.

Biraz kendinize gelin de artık daha fazla ezdirmeyin kendinizi. Bitirin bu ilişkiyi...

senin naif hallerine alışmış. nasılsa dıyor...o yüzden rahat. sende rahat ol artık..gençsin daha neleri çıkar karşına üzülmeye inanki hiç değmez

Sevgi bitmiş, saygı kalmamiş, neyi bekliyorsunuz bu iliski için ?

Böyle tip insanlar yarın evlenirsiniz yok yemeğin tuzu yok yok perde diye size şiddet bile uygulamaya kalkar bence yol yakınken bitirin ilişkinizi basta çok aci verebilir ama emin olun zamanla geçicek kendinize saygınızı kaybetmeyin.

AYRILIN.

Normalde bile size sesini yükselten, argo konuşan, hakaret eden birini neden çekeceksiniz? Kaldı ki bunu bir de insan içinde yapıyormuş -ki bence başbaşayken yapması bile yeterli- Ayrıca kıytırık bir sanal oyun için size bağırıp çağırıp hakaret edip bir de siz arayana kadar konuşmayan biri ne kadar sağlıklı olabilir?

Senelerinize acıyor olabilirsiniz. Acımayın. İlerde tüm hayatınıza acırsınız.

Hem bir paylaşımınız da yokmuş. İlişki her şeyiyle ilişki olmalı. Sevgisi, saygısı, atışması, sohbeti, sevinci, hüznü.. Hayatımda biri var demek değil ilişki demek.

Onun size duymadığı saygıyı siz kendinize duymalısınız.

X