4 senelik ilişki

Bir öküz vakası daha yaşanıyor sefgülü seyirciler.
Öküze de hakaret yahu aslında.
Ayrıl direkt dört sene gitmiş ondan sonra evlenirsen mahkemede soluğu zor alırsın. Seni döver bile bu.

Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim. Artık kendimden yaşça büyük ablalarımdan benle aynı sorunu yaşamış olan yaşıtlarımdan yardım istiyorum.4 senelik bir ilişkim var iyiyle kötüyle bu zamana geldi okulumu bitirdim özel bir firmada çalışıyorum sevgilimde 2 seneyi bitirdi şimdi mühendisliğe hazırlanıyor dgs ile. erkek arkadaşım kendisi insanların içinde sinirlendiği zaman sesini yükseltiyor argo kelimelere başvuruyor. En yakın örneği verirsem onlıne bir oyun var bir akşam onu oynuyorduk oyunda kaybettik dıye bana bu kadar mı salaksın diye bağırdı. ıkı gun sonrasında mesaj atan yıne ben oldum. tekrarları oluyor sinirlediginde ne dedigini bilmiyor çok ınat asla özür dilemez hatalı olsa bile hatalı konuma beni dusurur. ben kısılık olarak naif bir bireyim zoruma gidiyor ileride aılemın yanında yapabileceğını düşünüyorum. hatalarını dile getirdiğimde çekmek zorunda degılsın cevabı alıyorum. 1 ay buluşmadık bir ara bütün arkadaşlarına vaktı var bana yok bende sınavı varın arkasına sığınıp kötü düşünmek istemıyorum ama çok doldum.konuşmak istiyorum dertleşmek sohbet etmek istiyorum bişiy anlatırken suratında hep saçma sapan ifadeler oluyor dinlemiyor gibi sunu yapıcam diyorum bazen kesin yaşanır diyor bazen arkandayım diyor. çok çok uzun suredir hiç sohbet edemıyoruz duzgunce ne anlatsam hep hatalı benmısım gıbı davranıyor. salak diye diye kendımı öyle hissediyorum konusurken korkuyorum kızar mı acaba diye boguldum sankı artık.
Çekmek zorunda değilsin diyo ve sende hala çekiyosun öylemi alışmış senin bu hallerine bırakmıcanı biliyo lafını da esirgemiyo 4 yıldır yanlız başına yürütüyosun herlde bu ilişkiyi daha fazla ziyan etme kendini seni sevmeyen biri için sevse beni çekmek zorunda değilsin demez seni kaybetme korkusu yok onda

Flort doneminde bu kadar saygisiz ve hoduk biri ise evlenince bunun kat ve kat fazlasini yapar. Duzeltirim bunu diye dusunme, yurumeyip bosanma ile biten evliliklerin cogu duzeltirim bunu diye baslayan evliliklerdir. Kimsenin de duzeldigi gorulmemis tarihte.
Erkek arkadasin son derece saygisiz, bencil. Iliskiyi yurutmek icin cabasi bile yok. Umurunda da degil. O sadece kendini dusunuyor. Ite kalka yurumez. Ayril gitsin. Ne hali varsa gorsun. Sinir oldum adama.
herkese karsı böyle annesi de benım oglum boyle ıyı karra ver dedi bana

herkese karsı böyle annesi de benım oglum boyle ıyı karra ver dedi bana
herkese karsi oyle diye katlanmak zorunda degilsin. Egilip bukulmeyen bir adami sen mi duzelteceksin? Duzelmez de. Boyle davranirsa da incinirsin eninde sonunda bir yerden sonra kopar. Sana da deger vermiyor, seni incitiyor. Kaybetmw korkusu da yok. O zaman ne ugrasacaksin ki. Bosver gitsin.

naif bir kıza nasıl böyle aşağılayıcı bır tavırla yaklaşır peki sen çıldırsan bagırsan caırsan sen nasıl benımle bu hıtapla konuşabilirsin dedıgınde ne dıyor yda siniri geçince kabini gönlünü almaya çalışyor mu? bak bnm eşimlede sevgililik döneminde boyle durumlarımız oldu ama evlendıkten sonra nasıl dıyeyım bu kdr hıc bı zaman saygısızlık yaşadığımı hatırlaamam evet didişir kavga ederiz ama beni aşağılayamaz böylr hakaret edemez ederse sonucuna katlanacagını bilir senın ona brz haddini bildirmen lazım mutlaka ama mutlaka arana mesafe kpy senı her aradıgında ulaşamasın ondan kopar uzaklas bu ona en buyuk ceza sevgını saygını ılgılını cek ondan bır süre

emın oldugum tek sey var asla gerı dönüşü olmaz ben ona adım atmazsam o bana atmaz
işte bu da kendi bencil egosu sevgisinden saygısından senden daha değerli olduğunu hissettiriyor san zaten ayrılmanız daha senı yüceltir nun gözünde emin ol çekme sen böyle kişilikte birini canım

naif bir kıza nasıl böyle aşağılayıcı bır tavırla yaklaşır peki sen çıldırsan bagırsan caırsan sen nasıl benımle bu hıtapla konuşabilirsin dedıgınde ne dıyor yda siniri geçince kabini gönlünü almaya çalışyor mu? bak bnm eşimlede sevgililik döneminde boyle durumlarımız oldu ama evlendıkten sonra nasıl dıyeyım bu kdr hıc bı zaman saygısızlık yaşadığımı hatırlaamam evet didişir kavga ederiz ama beni aşağılayamaz böylr hakaret edemez ederse sonucuna katlanacagını bilir senın ona brz haddini bildirmen lazım mutlaka ama mutlaka arana mesafe kpy senı her aradıgında ulaşamasın ondan kopar uzaklas bu ona en buyuk ceza sevgını saygını ılgılını cek ondan bır süre
Ben ona tepki verdigim de asla geri adım atmaz asla özür dilemez dedigim gibi hep kendini aklı sanıyor

işte bu da kendi bencil egosu sevgisinden saygısından senden daha değerli olduğunu hissettiriyor san zaten ayrılmanız daha senı yüceltir nun gözünde emin ol çekme sen böyle kişilikte birini canım
Benden büyük oldugunuxu tahmın ediyorum o yüzden abla diyecegim. Ablam bır gun ıyı bır gun kotu boyle agzımdan çıkacak hersey den korkuyorum. Cunku ne tepki vercegı belli değil.

korku dolu bir ilişki?! bak canım bu ilişkide seni karşı tarafın dengesizliği bir hayli yormuş sen ayrıl ondan sende kaybetme korkusu oluşmuş..cok net soyleyeyım oda bunu bılıyor ve senın zaafından yararlanarak sana boyle davranıyor ve malesef bunun adı SEVGI DEGIL Inan bana,üzülme dajah cok gencsın 4 sene degıl 17 senelık evlılıkler bıtebılıyor her şer de bır hayır vardır de ama sakın ondan korkma ayrılıktan korkmadıgını ona hıssetırırsen yanı sen ona kaybetme korkusu yasaıtrsan yemın edıyorum sana düzelecektir. ipleri eline vermıssın hee dersenkı cok emek verdım boyle boyle ona ınandım guvendım evlenmek ısıyorm atmak ıstemem cope emeklerımı o zaman bu sekılde evlılık te cok surmez sen gercekten ona sogudugunu ondan korkmadıgını hıssettırmen gerek tatlım

X