4 senelik ilişki

İnsanlar senin yaşadıklarını evliliklerinde yaşıyor ve 1 çocuk 2 çocuk demeden ayrılıyor yol yakınken bitir ve ayaklarına kapansa bile onunla bir gelecek düşünme derim .değişmez çünkü daha kötüye gider

Peki neden bu adama 4 yıl? Mesela kaç yıl olsa silerdiniz? 4 yılı silemiyorum diye bütün hayatınızı mi çöpe atacaksınız?

Yol veer... hemen bu dangalağa yol ver.
Bu çocuk aslında seni haketmediğinin farkında sana akıllısın deme sebebi de bu.
Bu manyakları hayatına alan ablaların bu siteyi doldurmuş kk sayfalarındaki kadınların dertlerini biraz ders almak için oku.

Belki o salakla birlikte olmasaydın, karşına çok daha düzgün insanlar çıkacaktı.
Bir insanın hatasını anlayıp kabul eden, özür dilemeyi bilen bir karakterde olması çok önemli. Daha fazla bununla vakit kaybetme

Ben evlendim. Evlendimde gordum gunumu. Gitgide psikolojik siddeti artiyor. Dayanmaya calisiyorum. Ailem varmis. Baskasi varmis umrunda bile degil. Bu aralar benim aileme takmış onlara laf sokuyo yada onların yaninda inadina bilerek beni küçük düşürüyor

Birazcik kendinize sayginiz varsa ayrilin bu kişiden.
Bir daha da bu tarz insanlarla birlikte olmayin.

Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim. Artık kendimden yaşça büyük ablalarımdan benle aynı sorunu yaşamış olan yaşıtlarımdan yardım istiyorum.4 senelik bir ilişkim var iyiyle kötüyle bu zamana geldi okulumu bitirdim özel bir firmada çalışıyorum sevgilimde 2 seneyi bitirdi şimdi mühendisliğe hazırlanıyor dgs ile. erkek arkadaşım kendisi insanların içinde sinirlendiği zaman sesini yükseltiyor argo kelimelere başvuruyor. En yakın örneği verirsem onlıne bir oyun var bir akşam onu oynuyorduk oyunda kaybettik dıye bana bu kadar mı salaksın diye bağırdı. ıkı gun sonrasında mesaj atan yıne ben oldum. tekrarları oluyor sinirlediginde ne dedigini bilmiyor çok ınat asla özür dilemez hatalı olsa bile hatalı konuma beni dusurur. ben kısılık olarak naif bir bireyim zoruma gidiyor ileride aılemın yanında yapabileceğını düşünüyorum. hatalarını dile getirdiğimde çekmek zorunda degılsın cevabı alıyorum. 1 ay buluşmadık bir ara bütün arkadaşlarına vaktı var bana yok bende sınavı varın arkasına sığınıp kötü düşünmek istemıyorum ama çok doldum.konuşmak istiyorum dertleşmek sohbet etmek istiyorum bişiy anlatırken suratında hep saçma sapan ifadeler oluyor dinlemiyor gibi sunu yapıcam diyorum bazen kesin yaşanır diyor bazen arkandayım diyor. çok çok uzun suredir hiç sohbet edemıyoruz duzgunce ne anlatsam hep hatalı benmısım gıbı davranıyor. salak diye diye kendımı öyle hissediyorum konusurken korkuyorum kızar mı acaba diye boguldum sankı artık.

kaybetmekten korkuyorsunuz ama o sizi kaybetmekten korkmuyor. önce sizin kendinize saygınız olsun ve hakaret ettirmeyin ya da bırakın kendi gibi seviyesiz birini bulsun böyle anlaşsınlar

Yavrum,evladım,oğlumdan sadece üç yaş büyüksün,aklını başına al.
Gençliğine yazık değil mi?
Benim oğlum kız arkadaşına böyle davransa,
cezasını ben veririm.
Kıza da 'ayrıl kızım benim oğlumdan' derim.

Annen-baban,hödük herifin biri,
seni aşağılasın,
hakaret etsin diye mi emek verip yetiştirdi.
Adam kaba,saygısız,ağzı bozuk ve pişkin.
Evlenince değişir deme,değişmek bir tarafa daha beter olur.

Şu forumda biraz gezin,
benzeri erkeklerle evli olan ablalarının
konularını oku.
Bu adamdan ayrıl ve psikolojik destek al.
Kendine saygını tekrar kazan.
Belli ki senin de ayarlarını bozmuş bu adam ve ne yazık ki sağlıklı düşünemiyorsun.

Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim. Artık kendimden yaşça büyük ablalarımdan benle aynı sorunu yaşamış olan yaşıtlarımdan yardım istiyorum.4 senelik bir ilişkim var iyiyle kötüyle bu zamana geldi okulumu bitirdim özel bir firmada çalışıyorum sevgilimde 2 seneyi bitirdi şimdi mühendisliğe hazırlanıyor dgs ile. erkek arkadaşım kendisi insanların içinde sinirlendiği zaman sesini yükseltiyor argo kelimelere başvuruyor. En yakın örneği verirsem onlıne bir oyun var bir akşam onu oynuyorduk oyunda kaybettik dıye bana bu kadar mı salaksın diye bağırdı. ıkı gun sonrasında mesaj atan yıne ben oldum. tekrarları oluyor sinirlediginde ne dedigini bilmiyor çok ınat asla özür dilemez hatalı olsa bile hatalı konuma beni dusurur. ben kısılık olarak naif bir bireyim zoruma gidiyor ileride aılemın yanında yapabileceğını düşünüyorum. hatalarını dile getirdiğimde çekmek zorunda degılsın cevabı alıyorum. 1 ay buluşmadık bir ara bütün arkadaşlarına vaktı var bana yok bende sınavı varın arkasına sığınıp kötü düşünmek istemıyorum ama çok doldum.konuşmak istiyorum dertleşmek sohbet etmek istiyorum bişiy anlatırken suratında hep saçma sapan ifadeler oluyor dinlemiyor gibi sunu yapıcam diyorum bazen kesin yaşanır diyor bazen arkandayım diyor. çok çok uzun suredir hiç sohbet edemıyoruz duzgunce ne anlatsam hep hatalı benmısım gıbı davranıyor. salak diye diye kendımı öyle hissediyorum konusurken korkuyorum kızar mı acaba diye boguldum sankı artık.
5 yıllık ilişkimi bitirdim bende ayrılalı bir ay olacak onu o kadar çok özlüyorum diyemem sadece başkası ile olması bazı hatıralar aklıma gelince kötü oluyorum bunu neden söylüyorum çünkü sende yapabilirsin :) Başta iyisiyle kötüsüyle lafına çok takıldım inan kötü olan şeye neden devam ederiz ki kendim de içindeyim bunun tabi kendimize zarar veriyoruz sadece. Ben ayrılınca mantıklı düşünmeye başladım bende argo söz, küfür, hakarete maruz kaldım ve tek gerekçem bana olan aşkıydı sonra dedim ki kendime başlarım böyle aşkın ızdırabına gitsin bi 5 sene çöpe bi ömür mutsuz olmak var sonunda bence aklını kullanmanın tam vakti inşallah anlatabilmişimdir.

Ben evlendim. Evlendimde gordum gunumu. Gitgide psikolojik siddeti artiyor. Dayanmaya calisiyorum. Ailem varmis. Baskasi varmis umrunda bile degil. Bu aralar benim aileme takmış onlara laf sokuyo yada onların yaninda inadina bilerek beni küçük düşürüyor
Peki siz ne yapiyorsunuz o herifi madem sizi ailenizin yanında küçük düşürüyor edepsiz hadsiz tam agzina kürekle vurmalik sizde yapistirsaniza cevabi
Ya da aileniz ne yapıyor mesela size laf sokup küçük düşürürken höst ulan ök.z diyen yok mu
Vallahi sinirlerim uyaniyor boyle hoduk herifleri görünce okuyunca gul gibi eşleri var kiymet bilmezler anca kendi eksikliklerini böyle bastirirlar.

Ya çok pardon ama 4 seneyi bu şekilde harcarken siz neredeydiniz? Yazık günah ayrıl gitsin. Hem kaba hem de saygısız

Peki siz ne yapiyorsunuz o herifi madem sizi ailenizin yanında küçük düşürüyor edepsiz hadsiz tam agzina kürekle vurmalik sizde yapistirsaniza cevabi
Ya da aileniz ne yapıyor mesela size laf sokup küçük düşürürken höst ulan ök.z diyen yok mu
Vallahi sinirlerim uyaniyor boyle hoduk herifleri görünce okuyunca gul gibi eşleri var kiymet bilmezler anca kendi eksikliklerini böyle bastirirlar.
Ailem ne diyebilir. Üzülüyorlar ama kendin istedin kendin gittin diyor annem. Yine de bir gun bosanma karari alsam arkamda olduklarını biliyorum

X