- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.594
-
- Konu Sahibi misramiray
Benim başımda olmasa inanınki sizinle aynı tepkiyi verirdim.şakamısın derdim .ama yaşayınca beynin duruyor.kimsede yaşamasın bu durumu
Çocuğunuza konuşabildiniz mi? Hala tepkili mi sizeEvden ayrıldım inşallah herşey daha iyi olur
Avukatla.gorusmeniz lazim evi terk etmek aleyhinize olabilir ancak şunu da hatirlatayim
Esiniz demis ya ben gitmem burasi babamin evi bunu ozellikle belirtin beni para vermedigimden kovduğu icin ayri ev tuttum diye. Çünkü bu adamda sizi kusurlu cikartip nafaka isteyecek kapasite var
Kendimizden o kadar emin yazmışsınız ki avukat mısınız çok merak ettim. Bu kadar emin yazmanızdan dolayı insanları yönlendirdiğinizin farkında mısınız? Verdiğiniz bilgiler doğru değilken bu ne özgüven?Ev kadının yeridir.giderseniz boşanma durumunda suçlu olursunuz. Davayı açın acacaksaniz , hakim evden gitmenizi söylerse evden çıkın.
Gidecek biri varsa o erkektir .
Evi terk eden kusurlu sayılır bosanmada
kusurllumu varsın kusurlu saysınlar beni .benim o kadar çok ispatım varki evden gitmek için,adam ne yaparsa yapsın çekeyimmi yani böyle birşey olabilirmi.evden ayrılıp boşanan çok kişi tanıyorum ben.kime göre neye göre kusurluyum.Kendimizden o kadar emin yazmışsınız ki avukat mısınız çok merak ettim. Bu kadar emin yazmanızdan dolayı insanları yönlendirdiğinizin farkında mısınız? Verdiğiniz bilgiler doğru değilken bu ne özgüven?
dün bereberdik yemek yedik kahve içtik,ilk gittiğim güne göre daha iyi bugünde konuştuk.Çocuğunuza konuşabildiniz mi? Hala tepkili mi size
Yok yahu öyle bir şey ne kusuru.kusurllumu varsın kusurlu saysınlar beni .benim o kadar çok ispatım varki evden gitmek için,adam ne yaparsa yapsın çekeyimmi yani böyle birşey olabilirmi.evden ayrılıp boşanan çok kişi tanıyorum ben.kime göre neye göre kusurluyum.
Adam bariz tembel. Bence 4 yıldan fazla zaman bakmışsınız. Size de yazık günah.Hayır .emekli olamadı sigorta günü yok
Bosandim, avukatim bu sekilde yonlendirdi ve bir cok avukattan da bu bilgiyi almistik, bu yüzden biliyorum . Ha farklı bir bilgisi olan varsa paylaşsın. Avukat değilimKendimizden o kadar emin yazmışsınız ki avukat mısınız çok merak ettim. Bu kadar emin yazmanızdan dolayı insanları yönlendirdiğinizin farkında mısınız? Verdiğiniz bilgiler doğru değilken bu ne özgüven?
Durup dururken evi terk eden birinin kusuru için o “kusurluluk” hali, çalışmayan adamın olduğu ve yapıştığı evi terk etmek kusur değil ki? O zaman dayak yiyen kadınlar adam terk etmiyor evi kusurlu olmayayım ben de deyip terk etmesin evi.Bosandim, avukatim bu sekilde yonlendirdi ve bir cok avukattan da bu bilgiyi almistik, bu yüzden biliyorum . Ha farklı bir bilgisi olan varsa paylaşsın. Avukat değilim
Ev tutmuş sunuz mutlaka avukata danışın. Yol haritası çıkarın. Bu hareket vicdanen doğru olsada kanunen kusırlu duruma düşersiniz. Avukata gidin mutlaka. Haklıyken mahkemede haksızdün bereberdik yemek yedik kahve içtik,ilk gittiğim güne göre daha iyi bugünde konuştuk.
Yok yahu öyle bir şey ne kusuru.
Durup dururken evi terk eden birinin kusuru için o “kusurluluk” hali, çalışmayan adamın olduğu ve yapıştığı evi terk etmek kusur değil ki? O zaman dayak yiyen kadınlar adam terk etmiyor evi kusurlu olmayayım ben de deyip terk etmesin evi.
Burdaki avukatlardan iyi biliyorsunuz boşandığınıza göre. Demek kanser olan biri de doktordan iyi biliyor kanseri atlattığına göreEvi terk etmek kusur sebebidir.
Ben evi terketmediğim için tazminat aldım.Benim avukatım da beni uyarmıştı.
Kuzenim boşanıyor daha bugün konuştuk telefonda
Avukatı evi terk etmeyeceksin, terk eden taraf kusurludur ve tazminat öder demiş.
Siz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz
Niye evi terk ettiniz ki ?! Avukata niye danışmadınız
Bosandim, avukatim bu sekilde yonlendirdi ve bir cok avukattan da bu bilgiyi almistik, bu yüzden biliyorum . Ha farklı bir bilgisi olan varsa paylaşsın. Avukat değilim
Burdaki avukatlardan iyi biliyorsunuz boşandığınıza göre. Demek kanser olan biri de doktordan iyi biliyor kanseri atlattığına göre. Uzmanlığa saygı duyun cehaletten bıktık ya.
Burdaki avukatlardan iyi biliyorsunuz boşandığınıza göre. Demek kanser olan biri de doktordan iyi biliyor kanseri atlattığına göre. Uzmanlığa saygı duyun cehaletten bıktık ya. hele bir de google copy pasteleri yok mu