- 6 Şubat 2024
- 70
- 98
-
- Konu Sahibi misramiray
emekli değil.o hala ayrılcagıma inanmıyor bence biilmiyorum yanlız içimde tuhaf bir korku yanlızlık oluştu .ilk defa tek başıma kalıcam belkide ondan bilmiyorum ama tuhafımda çözemiyorum kendimi artıkDünden razıymiş zaten baksanıza. Şimdi kim bakacak ona peki? Yaşlandıysa emekli maasi var mi peki ? Anne baba baki değil ki.Hayirli olsun inşallah mücadeleniz .
ondan önce sat parasını ayır bu şekilde hak talep edemez senin malın boşanma olunca edebilir. ya da başkasına satış gösteriçinizde bilen varmı araba benim üstüme şahsi mal olarakmı görünüyor.doğrusu arabayı satılığa koydu henüz satılmadı satılınca mahkeme ikiyemi böler yoksa benim üstüme diye banamı verir.bilen barmı bu konuyu
Hayır yani ,hem emekli değil, hem geliri yok ,yaşamını nasıl idame ettireceğim diye düşünmüyor mu? Anne babası çok mu zengin? Güvendiği malları, tarlalari falan mı var da sizin bilmediginiz böyle konuşuyor? Sen bilirsin diyerek blöf mu yapıyor yani size? Hep siz nereye kadar calisip ona bakabilirsiniz? Zaten yalniz bırakmış çoktan sizi ,tek basinasiniz zaten ,korkmayın bence .emekli değil.o hala ayrılcagıma inanmıyor bence biilmiyorum yanlız içimde tuhaf bir korku yanlızlık oluştu .ilk defa tek başıma kalıcam belkide ondan bilmiyorum ama tuhafımda çözemiyorum kendimi artık
Ne yaşlanması yaaaa, eşim 46 yaşında maşallah gayet gücü kuvveti yerinde. İnsanlar 60 yaşına kadar gayet dinç kalıp çalışabilirler, bu adamda iş g.tü yok, böyle kolay kurtulman şahane olur. İnşallah blöf değildir.kızlar konuştum sen bilirsin dedi çalış dedim yaşlandım çalışamam dedi.ozaman bitsin dedim sen bilirsin dedi.yarın nakliyeci tutup eşyalarımı alayım demi evden
Anası babası bakacak tabi ki, sırtını dayayacak yeri olmasa bu kadar kolay salmaz, belki onlardan kalacak malla rahat yaşayacağını düşünüyor. Pirim günü bile yokmuş adamın ne emeklisi. Satıp savıp yiyecek.Dünden razıymiş zaten baksanıza. Şimdi kim bakacak ona peki? Yaşlandıysa emekli maasi var mi peki ? Anne baba baki değil ki.Hayirli olsun inşallah mücadeleniz .
Sevdiğin bir film ya da müzik aç, kafanı dinle, sen zaten yalnızdın korkup kaygılanacak bir şeyin yok, yıllardır yaşamaya alıştığın kamburun yokluğu mutlaka biraz bocalatacaktıremekli değil.o hala ayrılcagıma inanmıyor bence biilmiyorum yanlız içimde tuhaf bir korku yanlızlık oluştu .ilk defa tek başıma kalıcam belkide ondan bilmiyorum ama tuhafımda çözemiyorum kendimi artık
Ev buldunuz mu kikızlar konuştum sen bilirsin dedi çalış dedim yaşlandım çalışamam dedi.ozaman bitsin dedim sen bilirsin dedi.yarın nakliyeci tutup eşyalarımı alayım demi evden
Zaten baktığınız zaman ondan daha delikanliymissiniz. Yani çok çok özür dilerim ama hergun sevişmeden duramam tastanda olsa kocam yanımda olsun diyorsaniz 2. Bir işe daha bakın derim. Ama yok o konuda bile beklentim yok diyorsanız bosanin sırtınızdan kamburu atın.Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Merhaba 1 .dediğiniz ben ondan geçeli çok oldu.2 işi kendim için bakıyorum o çalışmaz net.Zaten baktığınız zaman ondan daha delikanliymissiniz. Yani çok çok özür dilerim ama hergun sevişmeden duramam tastanda olsa kocam yanımda olsun diyorsaniz 2. Bir işe daha bakın derim. Ama yok o konuda bile beklentim yok diyorsanız bosanin sırtınızdan kamburu atın.
Ömür boyu cekmeyi göze aldısan ona kölelik yapacaksan yap. Oea evde otursun bacak bacak üstüne atsin anasiyla babasiyla dedi kodu etsin. Sen eve gel yemek et ev temizle oda pasalar gibi yasasin. Valla ben olsam bir tekme vururum vurdugum gibi anasiyla babasiyla ayni eve yollar birdahada kapiyi acmam.Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Çok haklısınÖmür boyu cekmeyi göze aldısan ona kölelik yapacaksan yap. Oea evde otursun bacak bacak üstüne atsin anasiyla babasiyla dedi kodu etsin. Sen eve gel yemek et ev temizle oda pasalar gibi yasasin. Valla ben olsam bir tekme vururum vurdugum gibi anasiyla babasiyla ayni eve yollar birdahada kapiyi acmam.
Yaşlanmış mi?kızlar konuştum sen bilirsin dedi çalış dedim yaşlandım çalışamam dedi.ozaman bitsin dedim sen bilirsin dedi.yarın nakliyeci tutup eşyalarımı alayım demi evden
İnşallah tek dileğim. Zor bir süreç ama atlatıcamBoşa gitsin ne yapican bu herifi .
Kimseye boşan demem de .
Bu tam bosanilcak adam.
44 yasında gencecik herif bütün gün evde yatıyor senin paranı yiyor .
Böyle şey olur mu ya
Zor falan değil.İnşallah tek dileğim. Zor bir süreç ama atlatıcam
Ya bu kendine gelsin .İnşallah tek dileğim. Zor bir süreç ama atlatıcam
Allah ın izniyle tabiki atlatıcaksınız, kararınızdan sakın vazgeçmeyinİnşallah tek dileğim. Zor bir süreç ama atlatıcam
Çürüdü ablamÖmrünü onunla çürütme abla
Şimdi bir kaç kıyafet aldım çıktım evden.kızım hiç konuşmadı benimle sanki huzuru düzeni ben bozmuşum gibi.içindrn mutlaka üzüldü ama benimle konuşmuyorAllah ın izniyle tabiki atlatıcaksınız, kararınızdan sakın vazgeçmeyin