- 23 Mayıs 2013
- 445
- 88
- 68
- Konu Sahibi cukulukurabiye
-
Eki Görüntüle 967288 36-38 bedene uygun :)
25 tl canım ama bu şuan ayrılmış durumda. eğer alınmazsa bilgilendiririm seni :)merhaba. bu kot pantalonun fiyatı nedir?
25 tl olur kargo bana ait. yalnız oda ayrıldı alınmazsa bilgilendiririm teşekürler :)ilk fotoğraflardaki bershka kot ne kadar?
ikisi 30 tl olur kargo bana ait olduğu için. uymazsada anlaşırız. kot eteğin boyu 31cm diğer kot tulumun boyuda belinden eteğin ucuna kadar 33-34cm. sizin boyunuza göre nasıl olur onu hesap edebilirsiniz :)iyi satıslarrr :)kot etek ve kot tulumun fıyatı nedır boyu nerde ? :26:
kargo bana ait 20 tl. onun aynı kumaştan gri rengi kemeride onu takmayı unutmuşum çekerken. gerçekten çok tatlı duruyor. siz beğenin yeter fiyatta anlaşırız bir şekilde özelden yazabilirsiniz :)çiçekle sağdaki etek ne kadar
kargo bana ait 20 tl. onun aynı kumaştan gri rengi kemeride onu takmayı unutmuşum çekerken. gerçekten çok tatlı duruyor. siz beğenin yeter fiyatta anlaşırız bir şekilde özelden yazabilirsiniz :)
pardon ben soldaki kahverengi sandım. 15 tl olur o
canım siyah üzeri çicekli etek kısa değil o kadar boyu 59 cm eteğin :) tabi sen bilirsin yine de :)yakindan baktimda kisaymis hayatim.zaten benim bacaklara ne giysem kisa duruyo
iç gösterimini bilmiyorum canım giymedim hiç. fakat bedeni 36. %98cotton %2elastane yazıyor etiketinde kumaşını anlayamadım senindir canımEki Görüntüle 990713
kurabiyem bu elbisenin kumaşı nedir iç gösterirmi kaç beden takasa dahil etmeyi düşünürsen ben buna talibim yoksa bende cazgırlık yaparım
iç gösterimini bilmiyorum canım giymedim hiç. fakat bedeni 36. %98cotton %2elastane yazıyor etiketinde kumaşını anlayamadım senindir canım
bakıyorum şimdi canımın içinerdesin sen kısss bende seni bekliyorum sabahtan beritamam kuzum bu da benimdir sende bul bişiler bakınıver salı günü çıkartalım istersen kargoları detaylı bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?