4. Sayfaya Markalı Yeni Ciciler Eklendi 3 - 20 TL Arası Bakmadan Geçmeyin

cukulukurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
445
88
68
$adl kot.jpg $bershka kot.jpg $etek tulum.jpg $mavi beyaz pantalon.jpg $kot etek ltb.jpg $DSCF8704.jpg $DSCF8710.jpg $indir (3).jpg $indir (7).jpg $DSCF8701.jpg $DSCF8701.jpg $DSCF8699.jpg $indir (6).jpg $indir (5).jpg $DSCF8702.jpg $indir (4).jpg yenileri ikinci sayfada ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi satıslarrr :) :31:kot etek ve kot tulumun fıyatı nedır boyu nerde ? :26:
ikisi 30 tl olur kargo bana ait olduğu için. uymazsada anlaşırız. kot eteğin boyu 31cm diğer kot tulumun boyuda belinden eteğin ucuna kadar 33-34cm. sizin boyunuza göre nasıl olur onu hesap edebilirsiniz :)

çiçekle sağdaki etek ne kadar
kargo bana ait 20 tl. onun aynı kumaştan gri rengi kemeride onu takmayı unutmuşum çekerken. gerçekten çok tatlı duruyor. siz beğenin yeter fiyatta anlaşırız bir şekilde özelden yazabilirsiniz :)
pardon ben soldaki kahverengi sandım. 15 tl olur o

Son düzenleme:
$mango kot etek.jpg mango marka kot etek resimde rengi biraz açık çıkmış fakat çok tatlı bir rengi vardır üste tam oturuyor ve çok hoş duruyor, yeniden farksızdır tertemizdir 1 kere giyildi 40 TLdir.
$bershka kahverengi kot.jpg bershka marka kahverengi kot pantalon 1-2 kere giyildi çok ama çok temizdir hiç bir sorunu yoktur 34 bedendir fiyatı 35tldir
$indir (19).jpg 38 beden siyah etek temizdir markası carmen'dir fiyatı 30 tl
$indir (8).jpg 36 beden tertemiz sadece 1 kez giyildi ister günlük ister abiye olarak giyilecek bir elbisedir fotoğrafta tam modeli belli olmamış. ambar dan almıştım fiyatı 20 tl

fiyat konusunda anlaşırız kargo gönderici ödemeli fiyatlarıdır bunlar:52:

kargo bana ait 20 tl. onun aynı kumaştan gri rengi kemeride onu takmayı unutmuşum çekerken. gerçekten çok tatlı duruyor. siz beğenin yeter fiyatta anlaşırız bir şekilde özelden yazabilirsiniz :)
pardon ben soldaki kahverengi sandım. 15 tl olur o

yakindan baktimda kisaymis hayatim.zaten benim bacaklara ne giysem kisa duruyo:50::50::50:

canım sana özelden yazıcam bi kaç arkadaşla daha konuşuyoruz engele takılıyorum hep kusuruma bakma :21:

iç gösterimini bilmiyorum canım giymedim hiç. fakat bedeni 36. %98cotton %2elastane yazıyor etiketinde kumaşını anlayamadım senindir canım:1:

nerdesin sen kısss bende seni bekliyorum sabahtan beri :1: tamam kuzum bu da benimdir sende bul bişiler bakınıver salı günü çıkartalım istersen kargoları detaylı bakarsın :34:

Back