4. revizyon burun ameliyatı ve Op. Dr. Engin Erkal

tatlim 22.08.2015 te dr.engil erkalda randevum var! Sende o gün doktora gelebilirmisin ? Burnunu canli görmek cok isterim

Burnunu o hale getiren doktorlarin kafasini kesmeli. Nasil bi pskiloji neler yasadigimiz hic umurlarinda degil. Yeni ameliyat oldum hafif bi egriligim var ona ragmen doktorumu bi kasik suda bogmak istiyorum sen iyi sabretmissin. Umarim yeni burnun cok cok gzl olur.

Yazınızı okudum suan mutlu olmanızada cok sevindim umarım son ameliyatınız olur iyileşme surecinde de hersey yolunda gider sizi ve gectiginiz yolları en iyi bizim gbii revizyon hastaları anlar. Benimde ikinci ameliyatım ve 9 ay gecti hala odemlerim var. Revizyonda iyileşme süreci daha yavaş oluyo diye sabırla bekliyorum ancak burun sırtımda kucuk bir bosluk var doktor bana yurtdısından getirtilen kalıcı kemik tozu dolgusu yaparım dedi. Size de yapılan dolgu türü bu muydu? Herhangi bir zararı yada erime riski var mı? Tekrar operasyon gecirmek mi daha iyi dolgu yaptırmak mı bilemedim. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim. Hersey gonlunuzce olsun :))

çokk geçmiş olsun,çok zor yıllar geçirmişsiniz,gözünüz aydın şimdiki inşallah ömürlük olsun...
dolguyla ilgili ben de merak ediyorum,kalıcılığı ne kadar,bombelik yapıyor mu,düzgün duruyor mu,dolgu yerine ameliyat mı?

Engin bey cok iyi sonuclara imza atiyor, revizyoncu ariyorum bende revizyon olan varsa bana resmini yollayabilir mi? Simdiden tesekkurler.

Merhaba, aradan 1 buçuk yıl geçmiş. Burnunuzun şu anki durumu nedir? Herhangi bir sorun yaşadınız mı?

pekı senın burnu bozan doktorlara ne yaptın dava actın mı? bıde bunun maddıyat kısmı var.... parayı nasıl buldun ust uste farklı doktorlara amelıyat olmusun... bende bır halt yedım ıkı ay once cook kucuk bır sorun ıcın ameliyat oldum sonuc husran burnum kucucuk kaldı şiiş uatelık yamuk buda yetmez gıbı delıklerı farklı... yanı senın anlayacan bnde ıkı aydır psıkolojm bozukkk.. guzelım burnum ne hale geldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…