topiğiniz hayırlı olsun inşallah verirsiniz 4 kiloyu:)
tesekkür ederim canım millet 30 40 kilo verio ben 4 kilo veremiom:)
o 30 kırk kilo çabuk giderde 4 kilo gitmez ondandır:))))
gitmedimi gitmiyor işte bende 4 5 kilo daha versem hemen korumaya geçeceğim ama birtürlü veremedim denemediğim yol kalmadı ayooool
canim istersen birlikte vermeyi deneyelim.
canim istersen birlikte vermeyi deneyelim.
uzunsüredir birlikde ilerlediğim bir grubum vargruplukdan çıktık gerçi resmen aile olduk
ama sanada destek veririm canm
sende bana verirsin
Canim bozma o zaman grubunu ben dedim diye oraya alismissin oradan devam et.:)
o grubumu bozmam hiçbir zaman:))
ama sanada herzaman destek olurum oldumu........
kaç yaşndasın
boyun kaç
arkadaslarım ben bircok defa diyet yapmıs biraz dayanmıs sonra pes etmiş pişman olup tekrar baslamıs bırakmıs biriyim. yani bir cok defa diyet yapıp bıraktım :)yazın kilo verdim kısın aldım yani bu hep böyle kısır döngü gibi devam etti bu sefer yaz bitti ama ben diyetime devam etmek istiyorum ve bu iş tek basıma olmuyor kendime istikrarlı yol arkadaşları arıyorum.ben 59 kiloyum 55 olsam cok ii olur bana destek olup gün içinde en az bir defa girip paylasım yapabilecek arkadaslarımı bekliorum.şimdiden herkese teşekkür ederim cok opuldunuz.
Canim topigin hayirli olsun aylardir ugrasiyom benimde 5kg kaldi yok anam veremiyom bend soya topigindeyim AMA seninde takipcin olacagim insallah gider yag kutlelerimiz
bende 26 yaşndaym 160 boyundaym ve 1 çocuk annesiyimCanim yas 21boyumda 163 ogrenciyim:)
ah 4 kilo gitmezmi gitmiyo üstüne ekleniyo ama altına inmiyo bende 58 kiloyum 54 olsam çok iyi olcak ama veremiyorum gerçi bu ara yeme işini abarttım biraz dikkat ederek bayramı geçircem bayramdan sonra sıkı bi düzene gircem inşallah eğer konunu güncel tutaran katılırım sana
ah 4 kilo gitmezmi gitmiyo üstüne ekleniyo ama altına inmiyo bende 58 kiloyum 54 olsam çok iyi olcak ama veremiyorum gerçi bu ara yeme işini abarttım biraz dikkat ederek bayramı geçircem bayramdan sonra sıkı bi düzene gircem inşallah eğer konunu güncel tutaran katılırım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?