• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

cagla2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
1.873
567
163
arkadaslarım ben bircok defa diyet yapmıs biraz dayanmıs sonra pes etmiş pişman olup tekrar baslamıs bırakmıs biriyim. yani bir cok defa diyet yapıp bıraktım :)yazın kilo verdim kısın aldım yani bu hep böyle kısır döngü gibi devam etti bu sefer yaz bitti ama ben diyetime devam etmek istiyorum ve bu iş tek basıma olmuyor kendime istikrarlı yol arkadaşları arıyorum.ben 59 kiloyum 55 olsam cok ii olur bana destek olup gün içinde en az bir defa girip paylasım yapabilecek arkadaslarımı bekliorum.şimdiden herkese teşekkür ederim hıı bide yöntem olarak kalori saymayı düşünüyorum ... birbirimize destek olacagımız arkadaslarımı bekliorum. kızlar her zaman herkese kapımız acık biz 29 ekimde basladık ama sonra dan gelmek isteyen varsa beklerim direk son sayfaya gelip yazmaya baslayabilirler ilk sayfayı sürekli güncel tutacagım ilk sayfadaki bu yazıyı okumaniz yeterli olacaktır simdiden hepinize incecik olmak dileğiyle keyifli paylasımlar diliorum:)
daha önce forumda okuyup denedigim bi çay vardı o zaman cok faydasını görmüstüm sizle onu da paylasmak istiorum kürün adı sodalı form cayı öncelikle bir litre suyu kaynatıosunuz isterseniz içine tarcın ve karanfil atabilirsiniz (bence atmalısınız da hem faydalı hemde tarcın tatlı istegini alıo:)) sonra su kaynayınca içine iki poset yesil çay atıosunuz (favorim bergamotlu yeşil cay) rengi cıkınca içinden cıkarıosunuz daha sonra içine yarım limon sıkıp kabugunu da içine atıosunuz 2 dakika sonra cıkarıosunuz en sonda içine bi şişe maden suyu döküosunuz gün boyunca içip bitiriosunuz sıcak soguk içmeniz fark etmez... benim okulum oldugu için aksamları kaynatıp içip bitiriodum ama gercekten işe yaramıstı ama sureklilik sart kızlar hepiniz cok opudunuz:)

Son düzenleme:
arkadaslarım ben bircok defa diyet yapmıs biraz dayanmıs sonra pes etmiş pişman olup tekrar baslamıs bırakmıs biriyim. yani bir cok defa diyet yapıp bıraktım :)yazın kilo verdim kısın aldım yani bu hep böyle kısır döngü gibi devam etti bu sefer yaz bitti ama ben diyetime devam etmek istiyorum ve bu iş tek basıma olmuyor kendime istikrarlı yol arkadaşları arıyorum.ben 59 kiloyum 55 olsam cok ii olur bana destek olup gün içinde en az bir defa girip paylasım yapabilecek arkadaslarımı bekliorum.şimdiden herkese teşekkür ederim cok opuldunuz.

Canim topigin hayirli olsun aylardir ugrasiyom benimde 5kg kaldi yok anam veremiyom bend soya topigindeyim AMA seninde takipcin olacagim insallah gider yag kutlelerimiz

Canim topigin hayirli olsun aylardir ugrasiyom benimde 5kg kaldi yok anam veremiyom bend soya topigindeyim AMA seninde takipcin olacagim insallah gider yag kutlelerimiz

hosgeldin canim ne zaman istersen beklerim yarindan itibaren paylasimda bulunmaya basliyacagim.:)

ah 4 kilo gitmezmi gitmiyo üstüne ekleniyo ama altına inmiyo bende 58 kiloyum 54 olsam çok iyi olcak ama veremiyorum gerçi bu ara yeme işini abarttım biraz dikkat ederek bayramı geçircem bayramdan sonra sıkı bi düzene gircem inşallah eğer konunu güncel tutaran katılırım sana:54:

Canim yas 21boyumda 163 ogrenciyim:)
bende 26 yaşndaym 160 boyundaym ve 1 çocuk annesiyim:D
ah 4 kilo gitmezmi gitmiyo üstüne ekleniyo ama altına inmiyo bende 58 kiloyum 54 olsam çok iyi olcak ama veremiyorum gerçi bu ara yeme işini abarttım biraz dikkat ederek bayramı geçircem bayramdan sonra sıkı bi düzene gircem inşallah eğer konunu güncel tutaran katılırım sana:54:

gitmedimi gitmiyor
ama sabredelim dikkat edelim eriyelim
şuan benm dikkate çok ihtiyacm var:D

Canim hosgeldin:) evet guncel tutacagim bugun yediklerimi sayayim sabah 2dilim kepekli ekmek biraz peynir butun gun dershanede oldugumdan yarim paket buskuvi aksamda kereviz salatasi ve kofte yiyecegim:)

Back