4 kere düşük yaşadım

Merhaba Merve Ben anne oldum belki de senin duan kabul oldu tekrardan teşekkür ederimm. Nasılsın?

Arkadaşlar merhaba, canım aşırı sıkkın. Toplamda 4 gebelik yaşadım ve hepsi maksimum 5 buçuk hafta devam etti. Aranızda benim gibi olup erkenden kayıp yaşayan arkadaşlarmız var mı?
Merhaba nasıl bir tedavi uygulandı acaba benim de tekrarlayan düşüklerim var

Merhabalar sanırım forumda gördüm anne olmuşsunuz çok sevindim testlerde bir şey çıktı mı hepsini yaptırdınız mı?
Merhabalar, çok teşekkür ederim. Testlerde hiçbir şey çıkmamıştı. Psikolojik olduğu söylenildi en son. Kızım şimdi 2 bucuk yaşında, bir daha ki ay nasipse ikinciside geliyor. Darısı isteyenlere :)

Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. hamileymişsiniz bana dua eder misiniz özelden yazabilirim adımı ilk düşüğüm içim yandı hiç bir yere sığamadım kaç gündür. Bugün testimi verdim tıbbı genetikte. Hamilelerin duaları kabul olurmuş dua ederseniz çok sevinirim

Ay inş Allah size tez vakitte hayırlı sağlıklı bebek verir. Ama şunu biliyoruz, düşükten hemen sonra çok rahat hamile kalınıyor. Kafada rahatsa bebek tutunuyor. İnş çok yakında güzel haber alırsınız. Bende iki sene ağladım sizi o kadar iyi anlıyorum ki, ama bebek gerçekten gelince unutuyorsunuz.

Amin inşallah umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…